Заигравка с моментни лепила

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Заигравка с моментни лепила

Мнение от Mishel_Vaian » 19 Яну 2007, 0:48

Зареждам си днес на лукойлчето към 20 ; 00 влизам да платя излизам гледам централното ми огледало паднало ... И веднага ми дойде на ума да го мацна с моментно лепило ... Слагам аз не можа да хване ядосах се и го прибрах ... После спирам там на една отбивка отварям шибаната тубичка и майка и стара като взе да цвърчи (а уж не я стискам) си осрах якето ,дънкито и падна и на пепелника ... Направо съм бесен майка им лепила изродясали .. ама поне огледалото се задържа :maad:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 19 Яну 2007, 0:53

"Капчица" бе брат!И аз що дрехи съм си залепил.Последната жертва е плота в кухнята-едни петна отвратителни и нямат чистене м...а им и лепила!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Яну 2007, 1:36

Страшно са агресивни са копелетата, внимавайте много! Дребни детайли лепят добре, но детайли с голяма повърхност не им понясят. Изключително агресивни към кожата, на пръстите като наклепаш и после пада кожата, за очите не ми се мисли - внимавайте! :help: Дрехите се съсипват - остава немахащо се петно.
BMW only!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Яну 2007, 1:57

аз си залепих два временни зъба, които са от пластмаса и седят докато ми стане моста. Лепнах ги щот ми беше писнало да падат с лепилото на зъболекарката и изкараха по-дълго време, ама после като отидох при зъбарката да ми иг ислага и се оказа, че са се деформирали и то зверски. Влезнали са в реакция с лепилото и са се изчанчили на кестерме.

ПС Само някой да нереши, че понеже му пада презерватива да му тури капчица, че тогава ше треа му слагаме македонска наденица между комбалките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 19 Яну 2007, 3:53

о аз веднъж си залепих пръсите един за друг с каникулит, че и параше д***

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Яну 2007, 4:14

Аз се моля да не ми се налага да си служа с такова нещо, но когато ми се наложи после ми личи... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Лепят яко, ама после е смърт със зеле... ;)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Яну 2007, 7:57

Абе вие за лакочистител не сте ли чували? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 19 Яну 2007, 10:15

Само нема да се плашите. Аз цяла туба каноколит си исцърках в очите,а диоптрите си ми останаха същите.Срещу късогледство непомага.Ама хич! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 19 Яну 2007, 13:25

Dozo написа:Само нема да се плашите. Аз цяла туба каноколит си исцърках в очите,а диоптрите си ми останаха същите.Срещу късогледство непомага.Ама хич! :mhihi:

не пареше ли????

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 19 Яну 2007, 13:34

TheBoss написа:Абе вие за лакочистител не сте ли чували? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Или кореселин :roll: :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 19 Яну 2007, 16:03

Fking попита"не парешели????".Чесно казано така се бях уплашил,че не помня дали пареше.Помня, че тичах към банята,бях си хванал клепачите и поливах обилно с вода. Мани големо шубе.После цел ден ми хрущеше в очите се едно че имах пясък.Да,нито лакочистител или коресилин на растварят каноколит. Предполагам,че и другите секундни лепила.

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Яну 2007, 16:15

Dozo написа:...Да,нито лакочистител или коресилин на растварят каноколит. Предполагам,че и другите секундни лепила.

Е, сигурно тогава жена ми не ползва лакочистител, а някаква друга субстанция. Защото когато ми залепнат пръстите ги почиствам с онова, дето тя го ползва за чистене на лак от ноктите. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Яну 2007, 16:33

Проблема е аз мисля, че секундните лепила (поне някои от тях) разяждат материята (било то пластмаса, панталон, дреха или кожата) и не виждам какво има да се чисти, то вече химическата реакция е протекла :roll: Поне така мисля де, ако някой ден пак си оклепам пръстите ще пробам да ги почистя, пък може и да стане нещо полезно ;)
BMW only!

Назад към Извън Темата