Заигравка с моментни лепила
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Заигравка с моментни лепила
Зареждам си днес на лукойлчето към 20 ; 00 влизам да платя излизам гледам централното ми огледало паднало ... И веднага ми дойде на ума да го мацна с моментно лепило ... Слагам аз не можа да хване ядосах се и го прибрах ... После спирам там на една отбивка отварям шибаната тубичка и майка и стара като взе да цвърчи (а уж не я стискам) си осрах якето ,дънкито и падна и на пепелника ... Направо съм бесен майка им лепила изродясали .. ама поне огледалото се задържа 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
"Капчица" бе брат!И аз що дрехи съм си залепил.Последната жертва е плота в кухнята-едни петна отвратителни и нямат чистене м...а им и лепила!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Страшно са агресивни са копелетата, внимавайте много! Дребни детайли лепят добре, но детайли с голяма повърхност не им понясят. Изключително агресивни към кожата, на пръстите като наклепаш и после пада кожата, за очите не ми се мисли - внимавайте!
Дрехите се съсипват - остава немахащо се петно.

BMW only!
аз си залепих два временни зъба, които са от пластмаса и седят докато ми стане моста. Лепнах ги щот ми беше писнало да падат с лепилото на зъболекарката и изкараха по-дълго време, ама после като отидох при зъбарката да ми иг ислага и се оказа, че са се деформирали и то зверски. Влезнали са в реакция с лепилото и са се изчанчили на кестерме.
ПС Само някой да нереши, че понеже му пада презерватива да му тури капчица, че тогава ше треа му слагаме македонска наденица между комбалките

ПС Само някой да нереши, че понеже му пада презерватива да му тури капчица, че тогава ше треа му слагаме македонска наденица между комбалките

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Аз се моля да не ми се налага да си служа с такова нещо, но когато ми се наложи после ми личи...
Лепят яко, ама после е смърт със зеле...

Лепят яко, ама после е смърт със зеле...

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Само нема да се плашите. Аз цяла туба каноколит си исцърках в очите,а диоптрите си ми останаха същите.Срещу късогледство непомага.Ама хич! 

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Fking попита"не парешели????".Чесно казано така се бях уплашил,че не помня дали пареше.Помня, че тичах към банята,бях си хванал клепачите и поливах обилно с вода. Мани големо шубе.После цел ден ми хрущеше в очите се едно че имах пясък.Да,нито лакочистител или коресилин на растварят каноколит. Предполагам,че и другите секундни лепила.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Dozo написа:...Да,нито лакочистител или коресилин на растварят каноколит. Предполагам,че и другите секундни лепила.
Е, сигурно тогава жена ми не ползва лакочистител, а някаква друга субстанция. Защото когато ми залепнат пръстите ги почиствам с онова, дето тя го ползва за чистене на лак от ноктите.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Проблема е аз мисля, че секундните лепила (поне някои от тях) разяждат материята (било то пластмаса, панталон, дреха или кожата) и не виждам какво има да се чисти, то вече химическата реакция е протекла
Поне така мисля де, ако някой ден пак си оклепам пръстите ще пробам да ги почистя, пък може и да стане нещо полезно 

BMW only!
13 мнения
• Страница 1 от 1