Малка кола за жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Re: Малка кола за жена

Мнение от kikko » 10 Дек 2019, 13:39

Venelin1111 написа:Страшен варел , повярвай

Sent from my iPhone using Tapatalk

Venelin1111 написа:Всичко японско е по-добро от разни френски и италиянски чик**
С какъв бюджет разполага колегата също е от значение.. или размера има значение само?

Venelin1111 написа:В интерес на истината , ако искаш купете Ситроен , само гледай задния мост да в читав , имал съм Ксара и е много тегаво когато трябва да се търси донор , рециклирането е колкото 2-ра употреба като цена.

С риск да ме предупредят или баннат ще пиша,защото ми писна. Колега нямам нищо лично против теб. Следя те в много теми и ми писна да ти чета глупостите. Пишеш откровени тъпотии. Излагаш тези без абсолютно никакви обосновки. Не се чувствай длъжен да пишеш във всяка тема,не си. Когато нямаш какво да напишеш,просто не го пиши. :banghead:
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Малка кола за жена

Мнение от Venelin1111 » 10 Дек 2019, 13:51

Офтопик:@Кики, не виждам кое не е точно, карал ли си С1? Аз съм , варел е. Японската кола по-добра и надеждна ли е от френска? На японската ще и изгният тенекиите преди да се прецака нещо по мотор, ходова част и др. Имал съм Мазда 323 F и Ситроен Ксара. Имам база за сравнения. Имаш ли други умни забележки? Колегата е пуснал темата с цел да събере мнения и насоки и много колеги изказаха мнението си, а човека ще реши каква кола ще вземат или нещо не си разбрал?

Няма вече BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 10 Дек 2019, 14:49

Venelin1111 написа:Аз съм , варел е.

Аз също - НЕ е варел! :ok:

Не е истина какви глупости се пишат тук!!!

Колегата попита за МАЛКА кола за жена си.
Всичко живо се юрна да му обяснява как не му трябва и да си купел поне Голф, ако я обичал. :kuku:
Да беше попитал дали да вземе за жена си малка кола или СУВ, да му разтягаме локуми, но колегата зададе конкретен въпрос за МАЛКА кола.
Малките коли действително са доста опасни при ПТП. Спор няма.
В следващата тема някой ще попита какъв велосипед да си вземе и ще му бъде предложен мотоциклет сигурно, защото е по-/бързо!

Малките коли са пъргави, икономични(не само откъм гориво, а всички експлоатационни разоди) и маневрени. Това са им предимствата, които ги правят предпочитания избор за градски условия по цял свят.
От там нататък са неудобни, шумни, опасни, спират зле, нямат никаква обратна връзка от пътя, освен, че друсат зверски и безброй други недостатъци, но явно аристократите/милионерите, пишещи тук, само на задната седалка на Ролс Ройс се возят и гледат с пренебрежение на идеята за малка кола.

Да си вземел бил японско???? Даже се споменават и конкретни модели, които в повечето случаи се правят далеч извън Япония!
А някой случайно да се беше сетил, че Ситроен C1, Пежо 106 и ЯПОНСКАТА Тойта Айго са всъщност една и съща кола??? :conf:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 10 Дек 2019, 16:01

Това е че жената иска този Сутиен :dunno:
Гледам да е до около 3500лв.
Исках да е Мини, но тя държи да е 4 врати, малка и да има климатик :driving:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Мнение от Venelin1111 » 10 Дек 2019, 16:13

Щом жената иска , купувай и ще настъпи хармония

Няма вече BMW

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Дек 2019, 17:10

super_mario написа:Това е че жената иска този Сутиен :dunno:

в никакъв случай мини... страшни боклуци откъм надежност са. всичките години и всичките модели.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 10 Дек 2019, 17:24

alx написа:
super_mario написа:Това е че жената иска този Сутиен :dunno:

в никакъв случай мини... страшни боклуци откъм надежност са. всичките години и всичките модели.

Благодаря колега за информацията :yes:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Дек 2019, 17:35

Venelin1111 написа:Щом жената иска , купувай и ще настъпи хармония

Абсолютно :yes:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 10 Дек 2019, 18:34

barty написа:

Нали :D
А за това, някой нещо да каже?
https://m.cars.bg/offer/5dc02d43db4c264e9746a184

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 10 Дек 2019, 19:14

empar написа:Малките коли са пъргави, икономични(не само откъм гориво, а всички експлоатационни разоди) и маневрени.

Колега личи си,че не си поддържал малка кола, частите ако не са по скъпи то са на същите пари като на по нормалните коли така да кажа, но в повечето случай дори са по скъпи бих казал, а за смяната им изобщо няма да коментирам. Карфица не може да пуснеш под капака и всеки те друса като ненормален по сервизите като си с малка кола, нормално.

super_mario написа:А за това, някой нещо да каже?

Имаме една 2018-та Toyota Yaris Hibrid, пълно дърво е в сравнение с една от другите ми коли Seat Ibiza 2008.
Yaris-a при 110 вече ти е гадно да го караш, да не говорим,че ме нямат за човек на пътя като го карам, за това и спрях вече дори когато ми се наложи.

Да не говорим,че и Golf 3 имам 1995г. и мога да ти кажа,че е 100 пъти по кола от Yaris-a., и се държи в пъти по добре на пътя, a т'ва Aygo не искам дори да го коментирам.

Японците,че са надеждни, надеждни са(не всички) обаче са пълни дърва. Освен ако не си купите Lexus, ама там играят едни други пари.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Дек 2019, 19:38

super_mario написа:
barty написа:

Нали :D
А за това, някой нещо да каже?

Вземи каквато харесва жена ти! Всичко друго е "трън в гЪ.а"

На моята взех Мерцедес автомат, спортен... Тц не го хареса и накрая го продадох, със загуба разбира се :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от empar » 10 Дек 2019, 21:56

DigitalExile написа:Колега личи си,че не си поддържал малка кола, частите ако не са по скъпи то са на същите пари като на по нормалните коли така да кажа, но в повечето случай дори са по скъпи бих казал, а за смяната им изобщо няма да коментирам. Карфица не може да пуснеш под капака и всеки те друса като ненормален по сервизите като си с малка кола, нормално.

Колегата 9 години е карал и поддържал в перфектно състояние Пежо 106, така че много добре знае какви са сметките и как се правят ремонтите. :bchug:
Последна промяна empar на 10 Дек 2019, 22:11, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 10 Дек 2019, 22:04

Аз 3 години поддържах Saxo 1.6 16V и мога да ти кажа, че ми беше почти двойно на поддръжката на старото ми Е46

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Дек 2019, 22:05

empar написа:Колегата 9 години е карал Пежо 106,

Съчувствам му :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от empar » 10 Дек 2019, 22:22

DigitalExile написа:Аз 3 години поддържах Saxo 1.6 16V и мога да ти кажа, че ми беше почти двойно на поддръжката на старото ми Е46

Е, ти нищо не казА.
Кой точно си купува VTS от практична гледна точка за града???
То харчи повече от сегашното ми Е46 325i в града, по дяволите.
За поддръжка не смея да коментирам, защото не съм имал, но съвесем сериозно ти вярвам, че е по-скъпо от някое Е46, дори и 6 цилиндрово.
VTS-a e кола за ентусиасти с точно 0 практически качества.
Преди някой да се е изцепил, че не става за нищо, погледнете в клас 1600цц в повечето автомобилни дисциплини какви са 90% от автомобилите. Има и един френски селянин, който с такова е започнал и кариерата си на състезател, завършила с 9 световни титли във WRC.

Аз карах 1.0, 50 коня и разликата в експлоатационните разходи варира от 1 към 2 в горивото, до 1 към 15 в данъка.
Е46-цата е 100 пъти по-кола, но не коментираме това.
Возило ме е до Лефкада на един дъх и ДА, за съчуствие е подобно изживяване, но пак бих го направил, ей така за идеята. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата