Защо сте така настроени срещу Mercedes-BENZ ????????
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
Защо сте така настроени срещу Mercedes-BENZ ????????
А????????????
Чета си аз тема в майсторско шофиране, и гледам: "...до нас застава неблагоразумно настроен MB готов да се хапиме..."
И какво от това,а?
Аз винаги съм казвал едно нещо, и продължавам да го казвам: за мен има две марки: БМВ и Мерцедес, които си делят върха, всичко друго е компромис!!!!!
И не мога да разбера кво са ви криви Мерцедес, а?
Да се уважаваме все пак, ко ше каите?:)
Щото да ви призная, с моя дъргел съм бил много коли от този клас, няма Вектри 1.7ТД, 1.6, няма Пежо 205/405 Д и т.н...но странно защо БМВ досега не съм бил, дори и 324д....и знам отговора: БМВ са на върха, затова, и примерно ако погледнете в www.clubs.dir в Най-добрата кола се скъсвам да защитавам Е30 325iX...та я кажете като специалисти, аз лично мисля че този bimmer ще убие Астра 16V и Голф VR6, а вие?:)
Чета си аз тема в майсторско шофиране, и гледам: "...до нас застава неблагоразумно настроен MB готов да се хапиме..."
И какво от това,а?
Аз винаги съм казвал едно нещо, и продължавам да го казвам: за мен има две марки: БМВ и Мерцедес, които си делят върха, всичко друго е компромис!!!!!
И не мога да разбера кво са ви криви Мерцедес, а?

Да се уважаваме все пак, ко ше каите?:)
Щото да ви призная, с моя дъргел съм бил много коли от този клас, няма Вектри 1.7ТД, 1.6, няма Пежо 205/405 Д и т.н...но странно защо БМВ досега не съм бил, дори и 324д....и знам отговора: БМВ са на върха, затова, и примерно ако погледнете в www.clubs.dir в Най-добрата кола се скъсвам да защитавам Е30 325iX...та я кажете като специалисти, аз лично мисля че този bimmer ще убие Астра 16V и Голф VR6, а вие?:)
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
не мисля че сме специално настроени срещу мерцедес... може би понякога от прекален ентусиазъм някои изтърват по-пресилени думи за другите марки, но това нядавам се да е простимо...
Респект!
Респект!
- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
Естествено.....
...че е простимо!!!!!!!
Мене ако ме видите как защитавам светата троица така да се каже: Мерцедес, БМВ, Ауди

Мене ако ме видите как защитавам светата троица така да се каже: Мерцедес, БМВ, Ауди

- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
Много ясно...
...ама то пък кое БМВ не е върха? 

не 4е мразим толкова мерцедес(както каза landshark това сигурно е от прекален ентусиазъм)
вярно е 4е тя е една от първите марки автомобили и една от наи-напредналите но просто не допада на някои хора
(вклю4вам и себе си
)според мен съ6то така тя просто се набива в съзнанието на населението(вижте колко сам нау4ен
)изкуствено като най-добрата кола на света и ето от каде е залитането на пове4ето хора към нея
цитирам:
"бял мерцедес ме преследжа в живота...."и тем подобни 4алгарски глупости
ина4е колата не е ло6а карай си я със здраве 

"бял мерцедес ме преследжа в живота...."и тем подобни 4алгарски глупости

- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
С това...
...бял мерцедес да не визираш моята?:)
Щото и на мен цвета не ми харесва!
А иначе за това изкуственото насаждане...ами то може би, само може би, си има причина, за да се е зародило такова мнение, не мислиш ли?
А иначе БМВ и Мерцедес са като куче и котка, един човек ако харесва едното, не харесва другото, но пък аз не съм от тези, лично аз откривам в всяка кола нещо хубаво...като изключим ламарините на опел де...
Щото и на мен цвета не ми харесва!

А иначе за това изкуственото насаждане...ами то може би, само може би, си има причина, за да се е зародило такова мнение, не мислиш ли?

А иначе БМВ и Мерцедес са като куче и котка, един човек ако харесва едното, не харесва другото, но пък аз не съм от тези, лично аз откривам в всяка кола нещо хубаво...като изключим ламарините на опел де...

- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
Абе няма значение...
...важното е че тва БМВ като аватар дето си го сложил, ме кефи много, 635 ли е? 

- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
Аз да ти кажа честно...
...новите БМВ-та и Мерцедеси не ми харесват, обичам чара на колите, конструирани преди 90-та...
БМВ 850CSi, 635CSi, M3 Evo I...е такива красоти 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
13 мнения
• Страница 1 от 1