Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
Колеги, един може би глупав въпрос, но както и да е, чудя се следното: закупих четири алуминиеви джанти втора ръка, стайл 327 от ф10, без гуми, и въпросът ми е дали ще е нужно да закупувам за тях датчици за налягането на гумите?
След смяна на кутия набива грешка 4f9D. Някой ако може да каже защо я дава тази грешка, ще съм му благодарен
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Как смени кутия?BMW740IL написа:След смяна на кутия набива грешка 4f9D. Някой ако може да каже защо я дава тази грешка, ще съм му благодарен
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
nxk написа:Колеги, един може би глупав въпрос, но както и да е, чудя се следното: закупих четири алуминиеви джанти втора ръка, стайл 327 от ф10, без гуми, и въпросът ми е дали ще е нужно да закупувам за тях датчици за налягането на гумите?
Ако имаш система с датчици на твоята кола, трябва или да преместиш твоите, или да си купиш нови. Не съм сигурен, че има въобще датчици в Е-деведесетките.Ако питаш, защото джантите са от Ф10, не не ти трябват дачици.
- borislvagg
- Потребител
-
Някой да ми препоръча от къде да си закупя гумени стелки и цена?
Благодаря
Благодаря
- steppenwolfbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: '11
borislvagg написа:Някой да ми препоръча от къде да си закупя гумени стелки и цена?
Благодаря
http://autocity7.com/index.php?id_category=13&controller=category
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
steppenwolfbg написа:borislvagg написа:Някой да ми препоръча от къде да си закупя гумени стелки и цена?
Благодаря
http://autocity7.com/index.php?id_produ ... &results=6
Не,че нещо ама е леко скъпичко. Petex за Е90 74,00 лв намален на 62,00 лв ?
Същия Petex в AutoPro ( stelkite.com )
https://stelkite.com/gumeni-stelki-za-b ... 91-e92-e93
61,11 лв. намален на 45,83 лв.с ДДС
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
DigitalExile написа:steppenwolfbg написа:borislvagg написа:Някой да ми препоръча от къде да си закупя гумени стелки и цена?
Благодаря
http://autocity7.com/index.php?id_produ ... &results=6
Не,че нещо ама е леко скъпичко. Petex за Е90 74,00 лв намален на 62,00 лв ?
Същия Petex в AutoPro ( stelkite.com )
https://stelkite.com/gumeni-stelki-za-b ... 91-e92-e93
61,11 лв. намален на 45,83 лв.с ДДС
На Petex са много добри!
Здравейте , искам да ви попитам проблем ли ще е на E91 2011 xDrive да и монтирам джанти спорт пакет 8j на 9j ? И ако става с какъв размер трябва да са гумите 18``
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Привет, понеже малко не се справям с реалоем, може ли някой да ми каже 1 или 2 термостата има N43B20A и евентуално парт. номера, за да потърся афтърмаркет варианти. Ако може и ориентировъчни насоки за добри афтърмаркет марки??
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
Как смени кутия?Dextuar написа:BMW740IL написа:След смяна на кутия набива грешка 4f9D. Някой ако може да каже защо я дава тази грешка, ще съм му благодарен
В сервиз я сменяха
Пичове, заслужава ли си закупуването на оригинален адаптер Carly за 60 евро и след това има ли и други разходи по приложението или нещо друго?
- nikolai_qchev
- Потребител
-
- Кара: Е90 330d
Здравейте, бърз въпрос за ССС модул.
Изведнъж угасна всичко - целия дисплей, музика , нищо не тръгва. Самия дисплей стои изключен като от време на време светва за секунда без никакво изображение и пак угасва. На таблото няма никакви аларми. Също въпросното светване става и като натисна бутона меню до контролера на системата.
Имате ли идея дали целия модул е изгорял или само някоя част и съответно дали би било по удачно да дам някои лев отгоре и да премина към CIC
Едит: на следващия ден заработи от раз и всичко нормално .
Та проблема явно не е изгорял модул , а може би слаба връзка или нещо такова
Изведнъж угасна всичко - целия дисплей, музика , нищо не тръгва. Самия дисплей стои изключен като от време на време светва за секунда без никакво изображение и пак угасва. На таблото няма никакви аларми. Също въпросното светване става и като натисна бутона меню до контролера на системата.
Имате ли идея дали целия модул е изгорял или само някоя част и съответно дали би било по удачно да дам някои лев отгоре и да премина към CIC

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
dringo123 написа: Здравейте , искам да ви попитам проблем ли ще е на E91 2011 xDrive да и монтирам джанти спорт пакет 8j на 9j ? И ако става с какъв размер трябва да са гумите 18``
Може, 225/40 на 255/35 са ти гумите.
nxk написа:Пичове, заслужава ли си закупуването на оригинален адаптер Carly за 60 евро и след това има ли и други разходи по приложението или нещо друго?
Доколкото знам вече е на годишна такса самия софтуер.
nikolai_qchev написа:Здравейте, бърз въпрос за ССС модул.
Има доста писано за тази навигация, порови се. Мисля, че това е признак, че е тръгнала да се разваля. Ремонтират ги, преминаването към CIC е около и над 1000лв, ти си прецени. Тази ако я ремонтираш може да се продаде, но няма да вземеш кой знае колко.
Never mistake motion for action...
Leon написа:nxk написа:Пичове, заслужава ли си закупуването на оригинален адаптер Carly за 60 евро и след това има ли и други разходи по приложението или нещо друго?
Доколкото знам вече е на годишна такса самия софтуер.
Която е колко горе-долу?