Въпросче, за разстоянието ...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 18 Яну 2007, 12:43

Я и аз да се искажя.
Ако искаш да я свалиш начините са много,както казаха колегите наи надежния но и доста по скъп е чрез закупуване на окачване(пълен пакет) .Скоро бях чел едно сравнение и кои са по добри за БГ пътирата (Билщаин или Кони) и весните определено не клоняха в посока на Билщаин по простата пречина,че родните пътища са осеяни с дупки а те са с газ отпред и отзад и те изхвърлят от завоя.За предпочитане е да се вземе окачване независимо от марката(Кони,ХиР,КВ,Ваитек и.....)които са маслени отпред и не се губи комфорта при пътуване.
Другите варианти са за побългаряването :mhihi:
1.Рязане на пружините с 1-2 навивки в зависимост колко искаш да я събориш
2.Слагане на спортни пружини (но сток амортесьорите бързо ще издъхнат)
3.ена процедура на която се подложи едно френдче наскоро (режът се стеблата на нормалните амортесьори навива се нова резба,пълнят се с по пъсто масло и се слагат по къси пружини
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 18 Яну 2007, 21:07

Брао :clap: много изчерпателни отговори, 10х на сички, аз пак да питам оригиналните на купето какви са, и няма ли да станат :uups: а за другите варианти, ми неща да режа, нови пружини стари амортесйори разбрах, че ще трае колко живота на една муха, и нови, то хубаво ама :shock: 2000лв. дайте нещо по-тънко :mhihi: за визуална прищявка не ми се дават толкоз :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 18 Яну 2007, 23:07

Леле колко грешки имам в първия пост :mhihi: :mhihi: :mhihi: (сори но бързах)

ако искаш да постигнеш само визуално подобрение става и с по голяма джанта (17-18"),но и това си има своите слаби места :)
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 18 Яну 2007, 23:45

LAST RIDE написа:Леле колко грешки имам в първия пост :mhihi: :mhihi: :mhihi: (сори но бързах)

ако искаш да постигнеш само визуално подобрение става и с по голяма джанта (17-18"),но и това си има своите слаби места :)

Е аз съм със 17-ки, и 18-ки сложих и предницата се повдига отзад се свали а отпред няма мърдане на каквито и джанти да я кача все си стои вдигата (отпред) :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36