Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Формула 1 - обща тема
Фетел да си ходи!! Може ли да си 4 кратен шампион и да направиш такава простотия!!
Шарл няма никва вина, че Фетел е такъв некадърник!! Уволнение трябва за Фетку!

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
bmw maniqk ivo bmw написа:Фетел да си ходи!! Уволнение трябва за Фетку!
Чекай с'я чиче.
"Фетку" може да не му върви и да си изпуска нервите постоянно, ама той все пак си е четирикратен световен шампион във Формула 1.
Аз започнх да го харесвам от времето, когато на Имола с Торо Росо, на дъжда ги разпука всичките големи. Коментаторите казваха, че да. Квалификацията е взел, ама състезанието надали. Тогава още им показа какво може. На всичките големи състезатели по това време.
Минаха години, той спечели четири титли (някой от които май с не най-бързата кола) и сега е тук.
С всичките му грешки, завъртания и т.н.
Дали в тази катастрофа беше виновен само той? Изглежда от камерите в колите, че не е баш така.
Ферари по-скоро ще изгонят Шарл (който е страхотен пилот и ми харесва много и ще е жалко) от колкото да изгонят Фетел.
Ще видим де. Не мога да се поставям на чело на ръководството на който и да е тим, камо ли на Ферари.
Хубавото е, че Следващият сезон ще е още по-интересен и надявам се, много по-непредсказуем!

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
KoolyO написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Фетел да си ходи!! Уволнение трябва за Фетку!
Чекай с'я чиче.
"Фетку" може да не му върви и да си изпуска нервите постоянно, ама той все пак си е четирикратен световен шампион във Формула 1.
Аз започнх да го харесвам от времето, когато на Имола с Торо Росо, на дъжда ги разпука всичките големи. Коментаторите казваха, че да. Квалификацията е взел, ама състезанието надали. Тогава още им показа какво може. На всичките големи състезатели по това време.
Минаха години, той спечели четири титли (някой от които май с не най-бързата кола) и сега е тук.
С всичките му грешки, завъртания и т.н.
Дали в тази катастрофа беше виновен само той? Изглежда от камерите в колите, че не е баш така.
Ферари по-скоро ще изгонят Шарл (който е страхотен пилот и ми харесва много и ще е жалко) от колкото да изгонят Фетел.
Ще видим де. Не мога да се поставям на чело на ръководството на който и да е тим, камо ли на Ферари.
Хубавото е, че Следващият сезон ще е още по-интересен и надявам се, много по-непредсказуем!
От камерите се вижда, че Фетел е виновен 100%. Що да изгонят Шарл като се представя по-добре от 4 кратния смешко? и що да го гонят като има повече победи и полове? Понеже Фетку е четирикратен световен шампион във Формула 1 е още по-срамно, защото кара като новак и се вижда, че титлите са му заради колите на Нюи.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
Ще порастеш и ще разбереш защо.
А за колите на Ейдриън Нюи, аз съм му фен още от 1991, като мина от Лейтън хаус в Уилиамс Рено.
Терминът Шюи, съм го използвал мноооого преди пресата да започне да нарича така тази ера, защото беше очевадно, колко години единственият съперник на Шумахер беше най-добрият пилот, каращ кола на Нюи.
То и сега се вижда дългата му ръка в RedBull Racing.
Та не знам дали Ферари ще изгонят някого изобщо за догодина, но ако да, това няма да е Фетел.
Все пак си запазвам правата, че не знам кой какво решение може да вземе в Скудерията. Може и да съм сгрешил. Ама ако съм, и те ще са.
А за колите на Ейдриън Нюи, аз съм му фен още от 1991, като мина от Лейтън хаус в Уилиамс Рено.
Терминът Шюи, съм го използвал мноооого преди пресата да започне да нарича така тази ера, защото беше очевадно, колко години единственият съперник на Шумахер беше най-добрият пилот, каращ кола на Нюи.
Та не знам дали Ферари ще изгонят някого изобщо за догодина, но ако да, това няма да е Фетел.
Все пак си запазвам правата, че не знам кой какво решение може да вземе в Скудерията. Може и да съм сгрешил. Ама ако съм, и те ще са.

Laugh...
Cry...
Cry...
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Да видим в Мерцедес как ще е ? Чета разни небивалици , че Люис щял са се маха..а дано ма на дали..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
KoolyO написа:Ще порастеш и ще разбереш защо.
Аз съм на 32 кво порастване те гони.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
Естествено, че Люис ще си стои, където е в следващата година.
Сега... За 2021 има толкова слухове и конспирации, че няма кой да предскаже вярно.
А BMW MANIQК IVO BMW, ако мислиш, че на 32 си порастнал, спри да се заблуждаваш. Имаш още мноооого да учиш и да се забавляваш.
Още повече, че казах, че не знам какво ще се случи, но ако се следва нормалната бизнес логика и Ферари на всяка цена трябва да изгонят някого, то това ще е LeClerc. Според мен, по-скоро няма да гонят никой.
И пак казвам, че не знам кой и как ще вземе решението и може и да не съм прав.
Сега... За 2021 има толкова слухове и конспирации, че няма кой да предскаже вярно.
А BMW MANIQК IVO BMW, ако мислиш, че на 32 си порастнал, спри да се заблуждаваш. Имаш още мноооого да учиш и да се забавляваш.
Още повече, че казах, че не знам какво ще се случи, но ако се следва нормалната бизнес логика и Ферари на всяка цена трябва да изгонят някого, то това ще е LeClerc. Според мен, по-скоро няма да гонят никой.
И пак казвам, че не знам кой и как ще вземе решението и може и да не съм прав.
Laugh...
Cry...
Cry...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Едва ли ще изгонят някой от двамата - единия е неколкократен шампион, другия един от най-бързите и хайпнати (не без основание разбира се) пилоти в шампионата. По-вероятно е много ясно да заявят позицията си кой е 1 и кой 2, а това ще се определи от решението на Фетел за сезон '21. Ако реши да се откаже е по-вероятно да кажат, че Шарл е 1 защото е млад и е бъдещето на отбора и спорта като цяло, но в същото време разчитат на Себ да работи за отбора и да развива младока. Ако остане - Шарл ще се нацупи и сигурно ще си намери друг отбор за сезон '21
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Пичове, първите 4-5 отбора имат каймака от пилоти на планетата от Алекс до Валтери. Въпроса е организационно кой отбор ще най-подготвен. Мерцедес тази година в тази точка са близо до безгрешни. Отборите са наясно с тези неща така че никой не ди тръгва от пилотите. На всеки отбор ми трябва по един Тото!
Tires are evil - destroy them all ...
Баси веселбата е тук. Откакто гледам Ф1, вечно някой се маха. Тръгнат да сменят правилата, Ферари заплашат с махане. Рено ще се махат, Мерцедес и те ще се махат. Хонда са 50:50. За какво говорим? Слухове бол. Погледнете историята и си правете изводи.
Ма що ли се обаждам
Ма що ли се обаждам

BMW_POWER написа:Погледнете историята и си правете изводи.
Много вярно

Факт е че за момента само от Ферари дават пас на новите правила, което ги поставя уж в някаква изгодна позиция за следващата ера на доминация. Ако някой си мисли, че 21ва ще имаме няколко отбора които ще се борят за титлата жестоко се лъже

BMW_POWER написа:Баси веселбата е тук. Откакто гледам Ф1, вечно някой се маха. Тръгнат да сменят правилата, Ферари заплашат с махане. Рено ще се махат, Мерцедес и те ще се махат. Хонда са 50:50. За какво говорим? Слухове бол. Погледнете историята и си правете изводи.
Ма що ли се обаждам
Не го виждаш за пръв път просто....
Наред с правилата предстои подписване на ново споразумение ала Конкорд. И както всеки път в такъв момент отборите започват да сипят заплахи, за да вдигнат мизата.
Може пък някой да не блъфира, ще видим може да е за добро

Фетел да си ходи!! Може ли да си 4 кратен шампион и да направиш такава простотия!!
Струва ми се, че трябва да намалиш фенщината леко

Разбирам, че Грожан и Леклерк са ти любимци, но сваляй розовите очила от време на време.

Аз като нищо виждам как Мерцедес печелят догодина и се излизат за 2021, избягвайки суша тип Ферари.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
TheDriver написа:BMW_POWER написа:Баси веселбата е тук. Откакто гледам Ф1, вечно някой се маха. Тръгнат да сменят правилата, Ферари заплашат с махане. Рено ще се махат, Мерцедес и те ще се махат. Хонда са 50:50. За какво говорим? Слухове бол. Погледнете историята и си правете изводи.
Ма що ли се обаждам
Не го виждаш за пръв път просто....
Наред с правилата предстои подписване на ново споразумение ала Конкорд. И както всеки път в такъв момент отборите започват да сипят заплахи, за да вдигнат мизата.
Може пък някой да не блъфира, ще видим може да е за добро![]()
Струва ми се, че трябва да намалиш фенщината леко![]()
Разбирам, че Грожан и Леклерк са ти любимци, но сваляй розовите очила от време на време.
Може да съм фен на Шарл, но това не ми пречи да видя как Фетел пречи на отбора и се дъни. А за катастрофата, ако твърдиш, че Фетел няма вина май ти имаш розовки очилца.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Вината е споделена, но и на мен ми се струва, че във Фетел е една идея повече. И двамата си напрвиха номерата при изпреварване/защита на позицията и се видя резултата. Фетел много глупави коментари направи след това: 1во - нямал място, след това каза, че Шарл му бил оставил достатъчно място..последно?
Фетел макар и неколкократен шампион ако продължава да не печели нито квалификации, нито състезания, а в допълнение да прави и тъпотии, разваляйки състезанията на съотборника си не вярвам да го държат още дълго време на 1ва пилотска позиция.
Пак казвам, че според мен за следващия сезон ще има категорична и ясна позиция на отбора кой е 1 и кой 2, която позиция ще се основава на решението на Себ за сезон '21. Едва ли ако реши да се откаже ще го държат като номер 1 до последно, поне според мен това ще подейства супер демотивиращо на Шарл, имайки предвид представянето му до момента. Текущите промени в правилата явно не му допадат, Ферари не могат да му дадат топ болид или той не може да се нагоди към него, медиите го убиват от критики...има върху какво да мисли в крайна сметка

Пак казвам, че според мен за следващия сезон ще има категорична и ясна позиция на отбора кой е 1 и кой 2, която позиция ще се основава на решението на Себ за сезон '21. Едва ли ако реши да се откаже ще го държат като номер 1 до последно, поне според мен това ще подейства супер демотивиращо на Шарл, имайки предвид представянето му до момента. Текущите промени в правилата явно не му допадат, Ферари не могат да му дадат топ болид или той не може да се нагоди към него, медиите го убиват от критики...има върху какво да мисли в крайна сметка