Проблем keyless
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Проблем keyless
Здравейте колеги,колата е90 2011 с кейлес,проблема се изразява в това, че за да сработи кейлеса, да отключи колата или заключи,трябва ключа да ми е в ръката,ако е в джоб или чанта ,не сработва. Вече седнал вътре колата си пали без проблем. Дистанцията от коята сработва ключа когато използвам бутоните е доста малка,2-3 метра, сменил съм 3 батерии,като последната е оригинална. Някакви идеи и съвети? Грешки през диагностика,няма.
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
Re: Проблем keyless
Ключа и телефона не ги дръж много близо, при мен поне тогава прави проблем.
- choio
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
tintirimintiri написа:Ключа и телефона не ги дръж много близо, при мен поне тогава прави проблем.
При мен работеше ок до преди 3 седмици,след това започна да го прави и е константно,не е свързано с телефона ми...благодаря

- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
На първо време прочети колата за грешки с антените. Те са различни за палене и отключване.
- choio
- младши ентусиаст
-
Грешки,няма. Зная че са различни антените,ще пробвам при ключар да видя как излъчва ключа,лошото е че имам само един,ако е от него,поне пътя ще ми е начертан 

- alma359
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2010 e90 330d
- Детайли за колата: Ръчка
При мен прави същото ако ключа и телефона са ми в същия джоб.
Sent from my Pixel 4 using Tapatalk
Sent from my Pixel 4 using Tapatalk
- choio
- младши ентусиаст
-
Ами,всъщност никога не са ми заедно телефоните са ми в чанта ключа,винаги в джоб на панталон или яке,пак ще го кажа до преди 3 седмици всичко си беше ок,просто една сутрин не се отключи като хванах дръжката,изадих ключа от джоба и се отключи. Реших че е батерията,смених я,същата работа...пробвах с още 2 батерии варта,филипс...нищо,поръчах оригинална(коята също е варта) и пак така...нямам втори ключ, за да сравня...
7 мнения
• Страница 1 от 1