Айде на дрифтааа...
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Nightmare написа:Нови данни-167х8=1173667.Това е по4ти максимумът които може да се постигне с това трасе.
кое, дето съм описал ли? а пробва ли да въртиш големия кръг по посока на часовника, а не обратно? само горе ляво е кофти, другите се минават с доста по-голяма скорост... но това едва ли ще даде 800+ точки... аз просто не виждам все още, как може да се намали времето между вратите повече (пътя го смятам за загуба, защото тече време) - за мен това е оптимално трасе засега...
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
от скорост на компа/флаша евентуално.
м/у другото easteregg
при долната дясна табела, с не много зор се излиза през храстите в нищото (левия край на табелата откъм старта, плътно до нея, надолу с газ)
също и горе храстите баш в средата с яко газ... но за съжаление не намерих нищо извън картата което да носи 2000+ точки
пускай газта малко или повечко преди всеки дрифт. вдига обороти за повече сняг + имаш повече контрол
най-добре 'помпа' точки ако се мине възможно най-близо, скоростта не е толкова фактор...
м/у другото easteregg

при долната дясна табела, с не много зор се излиза през храстите в нищото (левия край на табелата откъм старта, плътно до нея, надолу с газ)

Мен най ми е зор долу най в дясно.
пускай газта малко или повечко преди всеки дрифт. вдига обороти за повече сняг + имаш повече контрол

- t0sh
- старши ентусиаст
-
хм
1082.667 с врътки по цялото трасе, т.е. повтаряне на първата обиколка.. има още мегдан малко, като цяло май са идентични с въртенето на 4-те стени... ма много време се губи горе между горна-лява и горна-дясна :/
1082.667 с врътки по цялото трасе, т.е. повтаряне на първата обиколка.. има още мегдан малко, като цяло май са идентични с въртенето на 4-те стени... ма много време се губи горе между горна-лява и горна-дясна :/
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- t0sh
- старши ентусиаст
-
опа 1189
просто въртя обиколки, вече нямам под 1000, но масово са до 1100 точките... уф
започвам по описания начин с 'пипване' на централната стена като втора.. от първата и втората общо 13-14' сняг е добре
после обратен към долната средна и врътка по цялата писта... и пак и пак
броих за рекордите, значи ако човек е добър, времето свършва на третата обиколка долу вдясно. Ако е доста добър, взима точки и за средната стена вдясно занагоре, и ако е перфектен - точки и за горе дясно (така направих 1189). това са 19 стени. 19*12 = 228, *7 = 1596 ултра-максимум. Не виждам това скъсяване или трасе, което ще даде 2041/7 = 291 точки, /12 = 24.3 врати по 12' сняг. 25 врати за 60 секунди и всичките перфектни - е искам да видя това трасе и ДРИФТЕНЕ особено
.
рекорда ми 1189 се пада с по 8.9 средно сняг на врата, ако смятаме с това като нормално са 32+ врати, или предвид 60-те секунди - по един дрифт с врата на всеки 2 секунди. дрифта е 1 секунда, значи нонстоп врати през 1 секунда
къде ги тея гори от врати че не виждам
Или се прави някакси по бая над 12' на една врата като максимум, аз не успях... идеи?
просто въртя обиколки, вече нямам под 1000, но масово са до 1100 точките... уф
започвам по описания начин с 'пипване' на централната стена като втора.. от първата и втората общо 13-14' сняг е добре

броих за рекордите, значи ако човек е добър, времето свършва на третата обиколка долу вдясно. Ако е доста добър, взима точки и за средната стена вдясно занагоре, и ако е перфектен - точки и за горе дясно (така направих 1189). това са 19 стени. 19*12 = 228, *7 = 1596 ултра-максимум. Не виждам това скъсяване или трасе, което ще даде 2041/7 = 291 точки, /12 = 24.3 врати по 12' сняг. 25 врати за 60 секунди и всичките перфектни - е искам да видя това трасе и ДРИФТЕНЕ особено

рекорда ми 1189 се пада с по 8.9 средно сняг на врата, ако смятаме с това като нормално са 32+ врати, или предвид 60-те секунди - по един дрифт с врата на всеки 2 секунди. дрифта е 1 секунда, значи нонстоп врати през 1 секунда

Или се прави някакси по бая над 12' на една врата като максимум, аз не успях... идеи?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
п.с.
- извън пистата е нищо
- сняг брои и ако се зарива отстрани вратата
- сняг брои и ако се дрифти пред врата НАОБРАТНО, т.е. снега да се рие откъм врата навън а колаа да се забива почти във вратата. примено избягвам със зиг-заг пред врата редовно сблъсъци и си помпа културно сняг (отатм забелязах).
- като уцеля много брутален дрифт, по принцип на дясната средна занагоре, показва 12' но графиката скача към максимум около 15-18 т.е. линията 12' остава надолу - все едно 18', но пак дава само 12', и това гледах
нито едно от тези горните не помага за да има поне надежда за 2000 без хак.
друг някой с идеи, направил толкова проби и мислене защото го дразни яко това 2000+?
- извън пистата е нищо
- сняг брои и ако се зарива отстрани вратата
- сняг брои и ако се дрифти пред врата НАОБРАТНО, т.е. снега да се рие откъм врата навън а колаа да се забива почти във вратата. примено избягвам със зиг-заг пред врата редовно сблъсъци и си помпа културно сняг (отатм забелязах).
- като уцеля много брутален дрифт, по принцип на дясната средна занагоре, показва 12' но графиката скача към максимум около 15-18 т.е. линията 12' остава надолу - все едно 18', но пак дава само 12', и това гледах
нито едно от тези горните не помага за да има поне надежда за 2000 без хак.
друг някой с идеи, направил толкова проби и мислене защото го дразни яко това 2000+?

Нови данни!!165'11x7=1161.417.Ние тука се мъчим но...збележете highscore-to и сега идва най-интересното първите две места са не един и същ човек.До тук добре ама забележете точките !!!едни и същи са!!!Как може питам аз един и същ човек направи едни и същи точки и то рекорд? Без некав бъг не става.таи че хев фън само 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
то аз колкото си загубих да правя перфектни обиколки и тестове за бъгове в играта, за 1/2 време ще взема да плесна един бг рекорд направо в хайскорето
п.с. въртиш по пистата, или долу на 4-те врати?

п.с. въртиш по пистата, или долу на 4-те врати?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Тоя първия да не е карал с БМВ бе?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- t0sh
- старши ентусиаст
-
GIORCETO написа:Тоя първия да не е карал с БМВ бе?

да, ако се шибна на първо място с 2500 точки като "t0sh with BMW' дали ще изчезна от класацията

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3