Съвети и въпроси относно избор на Е6х
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Farhouse
- Потребител
-
- Кара: BMW F10 535i
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е6х
ivanski_2 написа:https://www.auto.bg/obiava-46870998/bmw-530-3-0-d
Може ли мнения за тази количка ? Утре роднина ще хода да я гледа и иска да я взима
Тъкмо да кажа, че не е лоша и видях бутона на джойстика. Не знам какъв зор е видял да се изтърка толкова. На предпоследната снимка има закачен теглич. Аз лично избягвам коли с автомат и теглич.
Успех!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Може ли мнения за тази количка ? Утре роднина ще хода да я гледа и иска да я взима
Този бутон почва да се протърква доста бързо, както и фейсовия М волан, моя стана на нищо за 50к км. взех колата на 144к и преди два месеца го свалих да го претапицират, колата ми е на 100% реални километри швейцарска влизала по няколко пъти в годината в БМВ до преди да я взема и после на всеки 10к км за масло в нашето БМВ от както е при мен. Та тоя бутон и при мен се беше изтъркал(не толкова много) и го свалих да го боядисам.
Точно това не е критерии.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Хах прави сте това не го бях забелязал, благодаря. А относно автомата има ли си някакви неща които задължително да тестваме, иначе ще я закачим с инпата и истата пък да видим .
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

Воланът за тези километри които ги пише според мен е много изтъркан също така задната чистачка е в положение в което се предполага ,че моторчето е изгоряло но в последните снимки положението и е различно .
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
ivanski_2 написа:Хах прави сте това не го бях забелязал, благодаря. А относно автомата има ли си някакви неща които задължително да тестваме, иначе ще я закачим с инпата и истата пък да видим .
Има, на диагностика едва ли ще излезе нещо:
- гледаш за вибрации, ако има може да е торк
- гледаш да включва скоростите без да рита. Като цяло на D (не на D/S) не трябва да се усеща смяната.
- при преминаване от D на R и обратно също не трябва да има ритане. Може да се усеща леко, но не да се усеща удар. Някой коли ритат и при преминаване за пръв път на D. За мен не е ок.
- при скорост около 110-120км (равномерна) оборотите не трябва да се менят, ако се менят пак торк
- при шофиране с 110км, когато колата се е упокоила и е минала на 6-та, подаваш рязко гас. Ако изкара грешка, вероятно са втулки и не е евтин ремонта.
Но в ценовия диапазон в който си се насочил не очаквай чудеса. Вярно остаря модела, но изправна фейсова кола за тия пари трудно ще намериш. Успех
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Благодаря пичове, разбрахме се с човека утре да идем да я покараме и евентуално да я вземем, ще прегледам тези неща , благодарско.
Ymir, аз съм от този край ако не ти е спешно другата седмица ще се прибирам и ще я погледна ако искаш

Ymir, аз съм от този край ако не ти е спешно другата седмица ще се прибирам и ще я погледна ако искаш

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

ivanski_2 написа:Благодаря пичове, разбрахме се с човека утре да идем да я покараме и евентуално да я вземем, ще прегледам тези неща , благодарско.![]()
Звучи супер, ако имаш време й хвърли един поглед

Здравейте колеги.Ще използвам темата за да попитам.Някой колега от Пловдив дали е поглеждал тази кола https://mobile.bg/11553002105618973
И какво мислите като цяло.
Търся подобен автомобил ,но положението е много зле с колите в България...
Professional Driver
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
За тази цена задължително трябва да има сервизна история и да е на реални километри. Че като гледам, няма доста екстри
и за бензинова италианка началото на 2007 г. 19000 лева не са малко. И като я гледам с тия пръчкарски седалки, аз например не бих я взел.
Освен ако не търсиш точно ръчка
P.S. Като видя такава обява, дето халогените са описани като екстра, с измит двигател, от автокъща, от Италия, перфектна и...

и за бензинова италианка началото на 2007 г. 19000 лева не са малко. И като я гледам с тия пръчкарски седалки, аз например не бих я взел.
Освен ако не търсиш точно ръчка

P.S. Като видя такава обява, дето халогените са описани като екстра, с измит двигател, от автокъща, от Италия, перфектна и...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
NoA написа:Здравейте колеги.Ще използвам темата за да попитам.Някой колега от Пловдив дали е поглеждал тази кола https://mobile.bg/11553002105618973
Искай талона от Италия да се опитаме да проверим дали има история ,ако ходиш да я гледаш.
Помолих го за рама на автомобила.(Да да няма проблем).Е явно има проблем ,след като не се случва нищо...Мисля да не се занимавам с тази обява.
В този ред на мисли ако някой предлага запазен екземпляр 3.0д ,3.5д или 3.0и след 2007 да споделя
Аз продължавам да пътувам в търсене на истината...
Благодаря на всички.
В този ред на мисли ако някой предлага запазен екземпляр 3.0д ,3.5д или 3.0и след 2007 да споделя

Благодаря на всички.

Professional Driver
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Задължително проверка на дюзите. Масово този мотор се продава с течащи дюзи. Симптоми почти няма. Само леко неравномерна работа при палене на абсолютно студен мотор.NoA написа:Здравейте колеги.Ще използвам темата за да попитам.Някой колега от Пловдив дали е поглеждал тази кола https://mobile.bg/11553002105618973
- a bmw driver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97, Е36 320i touring
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: techno violet metallic
NoA написа:Помолих го за рама на автомобила.(Да да няма проблем).Е явно има проблем ,след като не се случва нищо...Мисля да не се занимавам с тази обява.
В този ред на мисли ако някой предлага запазен екземпляр 3.0д ,3.5д или 3.0и след 2007 да споделя![]()
Благодаря на всички.
Мога да ти предложа читаво Е61 535д, колега, но е юли 2005. При интерес, звънни на 0988/353677, Александър.
Sent from my iPhone using Tapatalk
BMW не може да се опише, трябва да се почувства.