Силно удряне в задна дясна гума
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Силно удряне в задна дясна гума
Здравейте колеги, искам да попитам за един проблем при моето е46 купе 2000 320i .
Когато закупих колата преди 5 месеца - ходих за свяна на накладките на задните колела , тъй като старите бяха в много лошо състояние. Смених ги и от тогава до сега има постоянно жулене и скърцане. Преди беше по-зле, защото и много загряваше, но преди 2 седмици ходих отново да ги разтегнат малко за да го няма това жулене постоянно. Всичко точно, но при първите 50метра каране се чу страшен удар от задна дясна гума. Това продължава и до сега, правеше го през няколко дни и за много кратко време. Днес го направи 3-4 пъти и то много лошо. Забелязах, че го прави при ляв завой също, а й при каране на прав участък без завой или каквито и да било неравности - първокласен път. Искам дя попитам какъв е проблема, защото тва удряне е страшно силно и се притеснявам. Много странно. Надявам се някой да може да ми помогне
Когато закупих колата преди 5 месеца - ходих за свяна на накладките на задните колела , тъй като старите бяха в много лошо състояние. Смених ги и от тогава до сега има постоянно жулене и скърцане. Преди беше по-зле, защото и много загряваше, но преди 2 седмици ходих отново да ги разтегнат малко за да го няма това жулене постоянно. Всичко точно, но при първите 50метра каране се чу страшен удар от задна дясна гума. Това продължава и до сега, правеше го през няколко дни и за много кратко време. Днес го направи 3-4 пъти и то много лошо. Забелязах, че го прави при ляв завой също, а й при каране на прав участък без завой или каквито и да било неравности - първокласен път. Искам дя попитам какъв е проблема, защото тва удряне е страшно силно и се притеснявам. Много странно. Надявам се някой да може да ми помогне

Последна промяна Vanyo99 на 21 Окт 2019, 14:07, променена общо 1 път
Re: Силно удряне в задна дясна гума
Здравей колега, предполагам, че имаш проблем с главината. аз имах подобен с лява задна главина и при десен завой почваше да стърже и чука. Като отворихме главината лагера беше счупен и беше превъртял в главината и сменихме и нея и лагера. Успех
Трябва да се отвори и да се погледне . При мен при смяна на накладките - сменях и двате предпазни ламарини https://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=AL31-EUR-09-1998-E46-BMW-318i&diagId=34_1014 - номер 4 - тъй като на тях се държи механизма на задните накладки (бяха позагнили ламарините на местата където се държаха нитовете)
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Имах подобен проблем. При мен се оказа, че блокира колелото. Ламарината, която показа колегата, беше изгнила и механизама за ръчната се беше разглобил.

4 мнения
• Страница 1 от 1