Салон от десен волан
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Салон от десен волан
Привет колеги,
Някой слагал ли е салон от дясна дирекция, визирам рекаро не комфорт, полуелектрически, какъвто е моят в момента (прав кожен).
Прави ми впечатленке, че на шофьорската седалка има пластмаса под която лежи пиропатронът, съответно при дясната дирекция е на пасажерската.
Какъв е варианта при този случай, искам всичко да работи коретно, моля ако някой се е сблъсквал с такъв "казус" да удари едно рамо.
Благодаря!
Някой слагал ли е салон от дясна дирекция, визирам рекаро не комфорт, полуелектрически, какъвто е моят в момента (прав кожен).
Прави ми впечатленке, че на шофьорската седалка има пластмаса под която лежи пиропатронът, съответно при дясната дирекция е на пасажерската.
Какъв е варианта при този случай, искам всичко да работи коретно, моля ако някой се е сблъсквал с такъв "казус" да удари едно рамо.
Благодаря!

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- nickem
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото има
- Мечтае да кара: Влакчето на метрото
Re: Салон от десен волан
Аз слагах на старата кола. Базовия салон(полуел.) имаше два пиропатрона от вътрешната страна на седалките, докато спортния салон(пълно ел. с памет) имаше и пиропатрон от външната страна на шофьорската седалка. Съответно, трябваше да се сменят и коланите с такива от десняк и да се кодира колата. Ако трябваше да се занимавам с тая глупост днес никога не бих си го причинил отново.
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
nickem написа:Аз слагах на старата кола. Базовия салон(полуел.) имаше два пиропатрона от вътрешната страна на седалките, докато спортния салон(пълно ел. с памет) имаше и пиропатрон от външната страна на шофьорската седалка. Съответно, трябваше да се сменят и коланите с такива от десняк и да се кодира колата. Ако трябваше да се занимавам с тая глупост днес никога не бих си го причинил отново.
Моята шофьорска седалка също е с 2 пиропатрона.
На този който искам да сложа обаче мястото за пиропатрона е на дясната седалка.Идеята ми е ако може да се нагласи на лявата и да работи всичко коректно.

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Обърни внимание, че само пасажерската седалка има кантар. И него ще трябва да местиш ако искаш всичко да е е ок.
4 мнения
• Страница 1 от 1