Проблем с 330д 184 к.с. 2000г. - Прекъсва
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с 330д 184 к.с. 2000г. - Прекъсва
Здравейте, дирекно с проблема ще почна. След като смених дебитомера, колата при високоте скорости започва да прекъсва, закачих я на диагностика грешките които показа са 0100, 1260, 0110. Смених ги, също и датчика над горивния филтър и пак същите проблеми. Като откача дебитомера, колата си върви нормално без прекъсвания, а като върна стария дебитомер, пак същите ядове. Та, мен ме съмнява че нещо дебитомера системно се развалил. Колата е чипосана в германия още от по - предишния собственик и някой от грешките които ги има (в зелено)(прилагам снимка) отпреди и тогава нямаше ядове. Кажете ми какво да правя, до тук към 300лв за смяна работещи датчици и други глупости. Утре мисля да сменя някав датчик за налягане на горивото на релато ала бала, което се е намирало до "датчик, налчгане във всмукателните тръби" (според стария собственик същия проблем и от това е бил решен, проблема) И ако пак проблем -250лв. Писах на БМВ сервиза Варна и около 150лв щея накачат за диагностика
Казвайте какво да гледам, правя или при кого да ходя (Област Шумен)
Казвайте какво да гледам, правя или при кого да ходя (Област Шумен)Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем с 330д 184 к.с. 2000г. - Прекъсва
Отиди до Добрич при Илко 120км в посока не са малко,но ще ти оправи колата
Днес реших да откача датчика за налягане на горивото, което се намира под въздушния филтър на купето. Тръгнах дая карам и нямаше ряс, абе тромава бая (този път бях с закачен дебитомер) Утре щея сменя с нова, да видим по стъпките на стария собственик какво ще излезе 

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Не се занимавай с глупости!
Отиди при Илко в Добрич, както ти написа колегата
Отиди при Илко в Добрич, както ти написа колегата
- danzel-jtd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Audi 1.9 tdi;BMW e46 320da 12.2002
дебитомера май се адаптира
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
5 мнения
• Страница 1 от 1