Едно бързо мнение за......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
..........
vitamincpp написа:В коя другата да я превърне , тая на Жоро лис 1000лв. Не ставайте смешни ...
Като на Жоро ли на малоумен ли ти изглеждам, естествено, че говоря за тая, която той иска да си купи а и сега забелязах, че е далеч от София

А тази Черната е Уникална - говоря за 3333 ...

Последна промяна euroto на 16 Яну 2007, 12:54, променена общо 2 пъти

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Тази от Autofashion 3003 ми е идеала за е36 - аз живея наблизо и всеки ден я виждам и направо...мъка мъка
! Някой да знае, що Жоро е решил да я продава - какъв ли дзвер ще домъкне
?

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
тя от доста време се продава,но са малко хората,които биха заделили толкова пари за е36,била тя и в такъв вид 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Целият проблем идва от годинките - а иначе, че е идеална идеална е, но всеки гледа парите и годините и си вика, че за тия пари ще си вземе я е46, я някое е39 и така! Аз обаче ако ги имах парите и бях в процес на търсене на кола никога нямаше да се замисля - просто това купе е УНИКАЛНО
!

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
на Жоро иската е пример за най най най най най Е36 купе...
само дето е тъмно синя а не черна
в тая кола има наляти маааалко повече от колко тя струва...
само дето е тъмно синя а не черна

в тая кола има наляти маааалко повече от колко тя струва...
4 8 15 16 23 42
- ceko_vv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв Е39 525
тази кола е от скоро в БСЛ и още не съм чул одзиви за нея! и мен ме притеснява този наклон от едната страна не ми се вярва да е само от пътя
то при всички положения ще има кво да сменяш по нея но поне гледай да не е много щото 7 не са малоко за 93г.

- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
колега разгледаи добре тенекетата малко е увиснала на дясно отпред няма един верен луфт а и отзад е удряна виж да няма сериозни удари
- pandira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 09*01*1997
що не си направиш една ексkурзийка до Германия
http://www.mobile.de/SIDG6lFrAqm1162Sag ... 240996909&
http://www.mobile.de/SIDG6lFrAqm1162Sag ... 240996909&
- Loewe
- младши ентусиаст
-
що не си направиш една ексkурзийка до Германия
Не бих го посъветвал: Unfall vorne links.= удар отпред в ляво

И като гледам тея от тая автокъща в Манхайм кви други коли продават ми става ясно ква ще е. Една кола над 5000 евро нямат

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
Loewe написа:що не си направиш една ексkурзийка до Германия
И като гледам тея от тая автокъща в Манхайм кви други коли продават ми става ясно ква ще е. Една кола над 5000 евро нямат
виж къф удар е за 200 лева ще го оправят а може и за доста по малко а и сега като няма ДДС смяташ ли за колко ще дойде
1700 евра и сложи още 500 ей така за път документи некоя згодна женица

купи си от тука за толкова ИС
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
fossa написа:Loewe написа:що не си направиш една ексkурзийка до Германия
виж къф удар е за 200 лева ще го оправят а може и за доста по малко а и сега като няма ДДС смяташ ли за колко ще дойде
1700 евра и сложи още 500 ей така за път документи некоя згодна женицаи кво стаа 4400 лв.
купи си от тука за толкова ИС
път минимум 1000 с всичките разправии + ... + ...
нали се сещаш колко отива вие това с докарването си мислите че е като да отидете применро до Дупница да си купите кола от там и дасе върнете в София.
Щом си си я харесал колицата отиди погледни я ако ти харесваи е добре я взимай.
П.С. ама няма климатика ама няма това .... ЕМИ НЯМА и толкова
нали ти ще я караш а не тези с претенциите който иска клима да си взима с клима момчето и така го устройва явно моята също е без климатик и какво с какво е по лоша от тези дето имат???
Биха казал че колата ми е доста запазена салона е почти перфектен двигатела е 6 кво кат няма клима на мен си ми харесва
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако не сте го помислили има и още един момент - интериор и двигател (и около него)...
Щото на външен вид колата може да е перфектна, ама изведнъж докато се прибираш доволен от Германия с нея и гасне и те оставя насред аутобан-а.... и кво правим??
Според мен като ще се ходи до Германия/Австрия/Италия винаги трябва да имаш 1-2 резервни варианта... щото отиваш специално заради една кола, не ти харесва и.... голям и дебел.... и почваш да се чудиш що така яко си се прееб@л... Щото едно са снимките, друго е "цялостен пакет"... и тия оферти за 1700Euro.... трябва винаги да имаш едно на ум... само коли от доказани автокъщи и по 10 000Euro се ходи специално заради бройка... щото почти сигурно е, че ще я купиш...
Щото на външен вид колата може да е перфектна, ама изведнъж докато се прибираш доволен от Германия с нея и гасне и те оставя насред аутобан-а.... и кво правим??
Според мен като ще се ходи до Германия/Австрия/Италия винаги трябва да имаш 1-2 резервни варианта... щото отиваш специално заради една кола, не ти харесва и.... голям и дебел.... и почваш да се чудиш що така яко си се прееб@л... Щото едно са снимките, друго е "цялостен пакет"... и тия оферти за 1700Euro.... трябва винаги да имаш едно на ум... само коли от доказани автокъщи и по 10 000Euro се ходи специално заради бройка... щото почти сигурно е, че ще я купиш...
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ами то е същото като обикалянето по автокъщите тук. Гледаш в мобилето супер колата офертата страшна като отидеш на място като циганска волга. Особено тия примамливите предложения за малко пари, бъдете сигурни няма човек било то и европеец с висок стандарт който да не си знае състоянието на колата и ако е отлична да я подари за половината от цената на която вървят такива като неговата. Ако пък наистина се стигне да закъсаш по път със сериозни проблеми става мътна и кървава, може даже да се окаже по изгодно да я зарежеш някъде отколкото да я оправяш там.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2