Удариха ме некадърници!!!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Удариха ме некадърници!!!
Паркирам си колата на паркинга , на сутринта слизам и гледам от дясната страна счупена лайсна и под нея и двете врати огънати, счупен мигач, няма боя и не се знае кой е .
Развали ми се цялото настроение и като си видя колата така ми се реве. (Вече влезна за ремонт , но апелирам към всички шофьори - Моля ви гледайте как паркирате и бъдете по внимателни , а не както пишете в някои теми че сте бутнали някой докато сте яли сандвич и сте пили кола и сте паркирали, това не се прави докато карате а се прави в къщи на масата).На вас може да не ви пука като ударите някой паркирал но поставете се на неговото място.Уверявам ви много е гадно :confused

Последна промяна zvezdo88 на 15 Яну 2007, 23:50, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Колега и при мен същото.Отивам в приятелката 22:20 и 23:20 баща и идва и ми вика че май колата ми е одарена излизам и кво да видя фар счупен,очеларка счупена,капак осукан е как да се почуства човек.
П.С.Съчуствия и нека наистина тези шофьори да внимават малко повече при маневрите си
П.С.Съчуствия и нека наистина тези шофьори да внимават малко повече при маневрите си
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
днеска ходих до майчин дом и на тротоара отпред някаква мадама с голф двойка не можеше да излезе при маневрите та я напътствах...така излезе,че на 2 пъти "подпря" едно бяло е30 и му счупи лайстната на задната броня
развиках и се как може аз да я напътствам и тя да я удари и отговора беше "нека му е за урок следващия път да не спира така..."
продължих си по задачите и й теглих майната....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На мой човек един му удари Punto-то докато излизаше с колата.... паркирал... дава яко на заден и се вкарва в Punto-то... задния калник "влезна" с 1 педя... намерихме го кой е.... "не съм аз, не съм аз...." - чиста българска педерастка селяния... големи европейци сме... няма що....
Лошото е, че в такива случаи няма как (или е изключително трудно) да разбереш кой е.... да не говорим, че застрахователите се правят на ударени....
Още една причина да си държа колата на паркинга зад блока... там поне са много малко колите, дето могат да ме ударят и не може да ми избяга... вече за в центъра (като излизаш) като паркираш - късмет...
Лошото е, че в такива случаи няма как (или е изключително трудно) да разбереш кой е.... да не говорим, че застрахователите се правят на ударени....
Още една причина да си държа колата на паркинга зад блока... там поне са много малко колите, дето могат да ме ударят и не може да ми избяга... вече за в центъра (като излизаш) като паркираш - късмет...
- Mollov
- Мародератор
-
Е, не, аз не присъствах.... ма и ония чисто по български почна да се прави на тарикат.... "аз работя в МВР.... пожарникар на летището.... викни КАТ, аз после ше си оправя акта.... ма не съм аз.... ма ше ти помогна да си оправиш колата.... при мой човек, да ти вземе тънко..."
Виж мойта хубавица ако я беше ударил.... оная Brava щеше... айде да не казвам... шибаняк.... не бил той.... а Brava-та цялата мръсна на гъз, само десния стоп и броя измити... ама си личат следите от зеления металик...
Виж мойта хубавица ако я беше ударил.... оная Brava щеше... айде да не казвам... шибаняк.... не бил той.... а Brava-та цялата мръсна на гъз, само десния стоп и броя измити... ама си личат следите от зеления металик...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Оная вечер и с мен се получи същото...
Трябваше да оставя едни девойки и се опитах да паркирам но уви...Подминавам колата до мен (Опел Тигра) и тамън съм стигнал по средата (точно до моята средна греда) и усещам как ме подпира нещо отстрани...Спрях, погледнах и какво да видя...Една руса тъпа пу*ка дава назад за да може да излезе и не гледа в огледалата. Спря в мен, аз слязох, развиках и се и тя ми вика не виждаш ли че давам назад. Беше спряла в насрещното, при наличие на знак...Не ми се разправяше, не викнах и КАТ, просто и казах, да внимава защото следващия път ще и строшат главата някъде...
А аз милия бях с Ауди...
Минало свършено...
Станалото, станало не може да се връщам всеки път назад, за да си спомням за простотията на поредната...

Трябваше да оставя едни девойки и се опитах да паркирам но уви...Подминавам колата до мен (Опел Тигра) и тамън съм стигнал по средата (точно до моята средна греда) и усещам как ме подпира нещо отстрани...Спрях, погледнах и какво да видя...Една руса тъпа пу*ка дава назад за да може да излезе и не гледа в огледалата. Спря в мен, аз слязох, развиках и се и тя ми вика не виждаш ли че давам назад. Беше спряла в насрещното, при наличие на знак...Не ми се разправяше, не викнах и КАТ, просто и казах, да внимава защото следващия път ще и строшат главата някъде...
А аз милия бях с Ауди...

Минало свършено...
Станалото, станало не може да се връщам всеки път назад, за да си спомням за простотията на поредната...

- Mollov
- Мародератор
-
WilliamsF1Team написа:Не ми се разправяше, не викнах и КАТ, просто и казах, да внимава защото следващия път ще и строшат главата някъде...
Ма не се прави така... викаш КАТ да й еб@т майката... и другия път ше гледа вече... щото те жените са тъпи парчета (не всички, но почти всички), ама като ги ухапе веднъж и после са перфектни... следващия път като дава назад и ше гледа 20 пъти, преди дори да натисне съединителя...
А за трошенето - ае кой ше се занимава, после да го лежиш като за човек.... еб@си....
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Honzik написа:WilliamsF1Team написа:Не ми се разправяше, не викнах и КАТ, просто и казах, да внимава защото следващия път ще и строшат главата някъде...
Ма не се прави така... викаш КАТ да й еб@т майката... и другия път ше гледа вече... щото те жените са тъпи парчета (не всички, но почти всички), ама като ги ухапе веднъж и после са перфектни... следващия път като дава назад и ше гледа 20 пъти, преди дори да натисне съединителя...
А за трошенето - ае кой ше се занимава, после да го лежиш като за човек.... еб@си....
Ми виж сега, то си е до разбиране...Първо аз никога няма да ударя жена (или може би само така си говоря), второ - винаги се поставям на мястото и знам, че ще ми е неприятно да дойдат да ми пишат актове и тем подобни. От друга страна пък трябва да се наказват полезни действия. Може би другия път ще реагирам различно...

- Mollov
- Мародератор
-
Това за биенето беше хипотетично.. са няма да оставяме трупове я
(освен ако не е крайно наложително... все пак...
)
После... поставяш се.... само дето тя/той не се поставя на твойто място като потърпевш, а гледа да изчезне бързо или да те изкара теб виновен... щото сме боклуци и гледаме да е измъкнеме, че да не ни е вътрешно... както виждаш в тая тема вече 3-4 примера, все потърпевшия трябва да е виновен...
Пък оная, дето казала "ми да се научи да не паркира тук....".... много тънко минавам косо и й пукам гумата на тая.... да се научи да не паркира там, да не удря коли и да не говори простотии... да й видя сеира тогава...

После... поставяш се.... само дето тя/той не се поставя на твойто място като потърпевш, а гледа да изчезне бързо или да те изкара теб виновен... щото сме боклуци и гледаме да е измъкнеме, че да не ни е вътрешно... както виждаш в тая тема вече 3-4 примера, все потърпевшия трябва да е виновен...
Пък оная, дето казала "ми да се научи да не паркира тук....".... много тънко минавам косо и й пукам гумата на тая.... да се научи да не паркира там, да не удря коли и да не говори простотии... да й видя сеира тогава...
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Кофти работа... и аз вчера осъмнах със следи от броня по вратата, ама к'во да се прави ? точно срещу моя паркинг има гъзарски фризьорски салон и съм се нагледал на всякакъв вид женско паркиране с джипове и прочие
свиква се, застрахователите да му мислят.

"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Питайте Сони за моята задна врата, в какво състояние беше след като някой беше върнал много сериозно в нея. Това на паркинга пред блока. Тъпа работа. Случва се, но олигофренското в случая (както каза колегата) е, че никой поне не ти се извини.
Миналата година си счупих габарита (на маздата) в на една Лада бронята пред блока като му счупих неговия рог на бронята (беше пластмасов). Стана ми гадно, оставих му бележка на чистачката на ладата с номера на ГСМ-а ми, името ми, блока ми и стаята и му написах, че се извинявам и да ме намери да му дам някакви пари да си оправи колата. Всички приятели ми казаха "ти луд ли си бе" "да го беше заебал" "ти имаш повече щети", общо взето съветите бяха, че не съм наред, че съм си признал и т.н. Пича дойде след няколко дни почука ми на вратата и едва ли не щеше да ме разцелува, че съм направил този жест и, че даже ми е благодарен, че съм направил така. Извиних му се отново и му предложих пари, а той веднага ме сряза и каза "малко хора ще го направят това и НЕ ИСКАМ НИКАКВИ ПАРИ, и ако ти трябва помощ за нещо ми се обади, независимо за какво".
Явно българския ни манталитет няма да се промени, не след като влязохме в ЕУ, на Плутон да стъпим, пак ще сме си същите олигофрени и няма да имаме капка доблест да си признаем грешката.
Тъпа работа.
п.с. не се гордея с това, че ударих колата на пича, но поне събрах смелост да се извиня и да си поема последствията, и ми стана тъпо как нямаше кой да ми се извини като ми беше сгънал вратата на колата на 2!!! Нямаше да му/й искам пари, поне едно "ИЗВИНЯВАЙ" ама нейсе!!!
СВИНЩИНА!!!
Оттогава всеки ден си оглеждам колата по 10 пъти, да не би някой олигофрен да я е намачкал докато нощува. Баси!
Миналата година си счупих габарита (на маздата) в на една Лада бронята пред блока като му счупих неговия рог на бронята (беше пластмасов). Стана ми гадно, оставих му бележка на чистачката на ладата с номера на ГСМ-а ми, името ми, блока ми и стаята и му написах, че се извинявам и да ме намери да му дам някакви пари да си оправи колата. Всички приятели ми казаха "ти луд ли си бе" "да го беше заебал" "ти имаш повече щети", общо взето съветите бяха, че не съм наред, че съм си признал и т.н. Пича дойде след няколко дни почука ми на вратата и едва ли не щеше да ме разцелува, че съм направил този жест и, че даже ми е благодарен, че съм направил така. Извиних му се отново и му предложих пари, а той веднага ме сряза и каза "малко хора ще го направят това и НЕ ИСКАМ НИКАКВИ ПАРИ, и ако ти трябва помощ за нещо ми се обади, независимо за какво".
Явно българския ни манталитет няма да се промени, не след като влязохме в ЕУ, на Плутон да стъпим, пак ще сме си същите олигофрени и няма да имаме капка доблест да си признаем грешката.
Тъпа работа.
п.с. не се гордея с това, че ударих колата на пича, но поне събрах смелост да се извиня и да си поема последствията, и ми стана тъпо как нямаше кой да ми се извини като ми беше сгънал вратата на колата на 2!!! Нямаше да му/й искам пари, поне едно "ИЗВИНЯВАЙ" ама нейсе!!!
СВИНЩИНА!!!

Оттогава всеки ден си оглеждам колата по 10 пъти, да не би някой олигофрен да я е намачкал докато нощува. Баси!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
15 мнения
• Страница 1 от 1