Съвет относно Sachs или Luk

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Съвет относно Sachs или Luk

Мнение от ozon-t » 04 Юни 2019, 20:34

Колеги здравейте.
Бих искал да ви попитам коя марка е по добра Sachs или Luk.Става въпрос за съединител и демпферен маховик комплект всичко.
Който има впечатления или е сменял нека сподели кое по добро като марка.
Благодаря предварително!

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Re: Съвет относно Sachs или Luk

Мнение от DigitalExile » 04 Юни 2019, 20:43

на Е90 не съм, но на доста други коли специално при мен Sachs се е представял много по добре. Последния LUK след 6000км като го свалих беше все едно съм го полирал отгоре толкова лъскав, буквално като стъкло беше станал.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Юни 2019, 21:37

На Опелът Заксът си кара много, много километри, на 500 000 ли, 600 000 ли сменям дисковете превантивно за да не ги чакам да се скапят, тогава когато за вотир път се скапе лагер-помпата. Тя си кара около 250-300 000. Първият път пробвах да я заменя с Лук - никога повече! Кат по часовник два пъти я хвърли точно на 38 000 км. сякаш бе програмирана! :shock: Минаха ми я гаранционно и си сложих пак Закс. Тогава се пробвах с Лук защото на деня нямаше Закс и не ми се чакаше. Та толкова за Лук.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от pinko_23 » 05 Юни 2019, 8:28

Здрасти колега аз съм сменил маховик, съединител и притискател всичко на LUK, така ме посъветва майстора пък и оригинално си излиза с LUK, за сега съм минал 10 000 и нямам оплаквания това е за Е60. Сестра ми е с Е90 и на нея и предстои същата та операция и там ще е LUK. Имам колега той кара рено също сложи LUK и няма оплаквания. Успех
Няма начин да няма начин

Назад към E90/E91/E92/E93