Мнение за обява/конкретен автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: Мнение за обява/конкретен автомобил
Emooo написа:Аз наскоро продадох е60 и купих ф10 и нямам впечатление за сриване на пазара. Доста коли гледах и добрите ги взимаха бързо, а моята я продадох на първия който доиде да я види.
Ха, и аз продадох моята Е61 на първия, който дойде да я види, но просто трябваше да я сваля на актуалната й цена след повече от половин година продаване.. Интересно ми е каква Е60 си продал и за колко, понеже колегата говори за доста "народна цена" , нищо че всички отричате (да не използвам пак "срива") сериозното поевтиняване на колите последната половин-една година?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
adovet написа:С гаранция от представителство отиваш над 80 и на гореDextuar написа:Ти я беше пуснал на много народна цена твоята, нормално беше да я продадеш сравнително лесно. Според мен в БГ просто е много трудно да продадеш кола над 30к - обикновено хората, който могат да извадят толкова кеш, не си купуват бивш премиум , а нещо ново с гаранция, поне това са моите наблюдения.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
adovet написа:С гаранция от представителство отиваш над 80 и на горе

Преди повече 2 години и половина купих моята от официален дилър на 130 000 км, индивидуал с доста екстри, 2 комплекта джанти, 2 години оставаща гаранция, предплатено каско с право на официален сервиз за 50 000 лв. Излязоха 2 такива оферти в рамките на една седмица -другата беше 535, но я бяха капарирали. Гледам, че има добри оферти в последната половин година и цените си вървят надолу.
- FaceOff
- ентусиаст
-
adovet написа:С гаранция от представителство отиваш над 80 и на гореDextuar написа:Ти я беше пуснал на много народна цена твоята, нормално беше да я продадеш сравнително лесно. Според мен в БГ просто е много трудно да продадеш кола над 30к - обикновено хората, който могат да извадят толкова кеш, не си купуват бивш премиум, а нещо ново с гаранция, поне това са моите наблюдения.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Сега разбрах къде ми е грешката - мислех, че пиша в раздел Ф10, а то било на Г30..

piNky написа:adovet написа:С гаранция от представителство отиваш над 80 и на горе
![]()
Преди повече 2 години и половина купих моята от официален дилър на 130 000 км, индивидуал с доста екстри, 2 комплекта джанти, 2 години оставаща гаранция, предплатено каско с право на официален сервиз за 50 000 лв. Излязоха 2 такива оферти в рамките на една седмица -другата беше 535, но я бяха капарирали. Гледам, че има добри оферти в последната половин година и цените си вървят надолу.
Твоята е неква китайска сглобка.. не вАжиш..

- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Значи аз съм се прецакал много като съм купил кола за 43000 лв ф10 2011 индивидуал преди 6месеца на 155 000км. Без никаква гаранция естествено, уж от представителство на бмв в бг , че и с ремонти за 3 хил. лв
п.с Когато ги гледах декември месец имаше само още една подобна за 40 хилки, а в Германия подобни бяха на същите цени.

п.с Когато ги гледах декември месец имаше само още една подобна за 40 хилки, а в Германия подобни бяха на същите цени.
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
Може ли проверка на тази?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Всичко зависи от това какво търси човек. Ако търсиш просто Ф10 и с малко екстри и на километри над 100к може да си вземеш от представителство на нормална цена(дори под 30 000лв), но ако търсиш по мощен мотор с повече екстри и да е на малко километри вече цените са доста на горе. Нали се сещате, че който и да е оторизиран представител ще гледа да се отърве по някакъв начин от кола над 100к км. Общо взето в този ценови диапазон всеки който гледа кола дали ще даде 50 или 70 000лв. не е от голямо значение при положение че ти предлагат и доста гъвкав лизинг.
- Tsapo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G32 LCI "22
- Детайли за колата: BMW G32 LCI "22
Колеги, моля за мнението Ви по повод кола, която обмислям да закупя.
BMW F11 2014 530D xDrive вин:D487425.
Колата е на 251 000км.
Има официална история до 180к.
Очаквам я до няколко дни в БГ - внос Италия.
Като забележки знам само, че има два елемента за боя - надраскани.
Цената, на която ми я дават е 26 000лв.
Спрямо екстрите, км. и прочие, какво Ви е мнението
В момента карам E61 LCI 530D 00'.
Колата ми е в безупречно състояние с пълна история.
Основно дилемата ми е, дали си заслужава да продавам тази, която стегнах и пак да влизам в играта за модел по-нагоре - дали си струва.
Колата е на 251 000км.

Основно дилемата ми е, дали си заслужава да продавам тази, която стегнах и пак да влизам в играта за модел по-нагоре - дали си струва.
FaceOff написа:Emooo написа:Аз наскоро продадох е60 и купих ф10 и нямам впечатление за сриване на пазара. Доста коли гледах и добрите ги взимаха бързо, а моята я продадох на първия който доиде да я види.
Ха, и аз продадох моята Е61 на първия, който дойде да я види, но просто трябваше да я сваля на актуалната й цена след повече от половин година продаване.. Интересно ми е каква Е60 си продал и за колко, понеже колегата говори за доста "народна цена" , нищо че всички отричате (да не използвам пак "срива") сериозното поевтиняване на колите последната половин-една година?
viewtopic.php?f=116&t=425757&start=1110#p4438180
10k
Tool - Fear Inoculum
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Всичко е до времето, което ти се чака - на мен не ми беше спешна продажбата и накрая дойде човек каза "ебати на фона на всички гробници разбирам защо е такава цената" не се пазари и за 1 лв намаление. Кара си я вече 8 месеца и е супер доволен. Но не бързах да я давам на "актуална за БГ цена", което е рязко изкривено понятие заради таралясниците дето се продават.
- FaceOff
- ентусиаст
-
Ф11 2014 за 26хил.. не знам как колегите не са те анатемосали ощеTsapo написа:Колеги, моля за мнението Ви по повод кола, която обмислям да закупя.
Колата е на 251 000км.

По темата - гледах ф10/11 от Италия на цени около 8-9 евра за 2010-11 и 11-12-13 за фейсови.. на снимки повечето изглеждаха добре, но не бих си купил кола така.. пък после не можеш да се похвалиш у форума.. щи се смеят

- FaceOff
- ентусиаст
-
Значи си мислил да я пуснеш за 15, като гледам даже и желаещи е имало на тая цена, но в крайна сметка я продаде за 2/3-ти от тази сума??Emooo написа:FaceOff написа:Emooo написа:Аз наскоро продадох е60 и купих ф10 и нямам впечатление за сриване на пазара. Доста коли гледах и добрите ги взимаха бързо, а моята я продадох на първия който доиде да я види.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0#p4438180
10k
- xexoral
- младши ентусиаст
-
- Кара: f11 m550d
- Мечтае да кара: 911 turbo s
На мен от години винаги ми е било любопитно в този форум да чета как хората обясняват, че еди кой си модел трябвбва да струва поне еди колко си.
Поевтиняват колите, това е положението и ще стават все по-изгодни и евтини
В случая всеки, който вече си е купил ф10/11, се е прецакал, защото ако бе изчакал няколко години, щеше да хване много по-изгодна цена.
Поевтиняват колите, това е положението и ще стават все по-изгодни и евтини

В случая всеки, който вече си е купил ф10/11, се е прецакал, защото ако бе изчакал няколко години, щеше да хване много по-изгодна цена.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
xexoral написа:В случая всеки, който вече си е купил ф10/11, се е прецакал, защото ако бе изчакал няколко години, щеше да хване много по-изгодна цена.
Точно така, но по тази логика човек никога нищо няма да си купи

"Чемодан, вокзал, Москва"
- equipment
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530D f11, G30 m550d xdrive
Tsapo написа:Колеги, моля за мнението Ви по повод кола, която обмислям да закупя.
Колата е на 251 000км.
КОлега, цената не е висока. Но зависи какво й е състоянието - ако само я регистрираш и направиш застраховка, каско, такса пътен данък, винетка, смениш масла и филтри, ще имаш поне 2000 лв допълнителен разход. Ако тепърва сменяш вериги и масло скоростна, скачаш доста нагоре вече. Моето мнение и препоръка е да търсиш кола от частно лице, регистрирана, обслужена и пазена. За да не се получи така,че евтиното да ти дойде скъпо :