За приятелството...
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: За приятелството...
Nickelback, няма какво да се чудиш. Казваш му ги нещата в очите и много му здраве. То приказката "Пази,Боже,сляпо да прогледа" е много вярна. Може да ти е кофти, но няма какво да го мъчиш. Безсмислено е. Ако се осефери сам ще те потърси после.
Хм,хм...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Десетки са случаите за приключване на приятелство при даване на пари на заем, даже е май най-честата причина за раздели.
Ина хора, които постоянно искат заеми.
Ина хора, които постоянно искат заеми.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
"Интереса клати феса" дето се вика. То си е до човек, съзнание, съвест, култура,всичко. Ако ще преценяваш хората по това дали ще можеш да изкрънкяш нещо от тях и подобни пиши го бегало още от началото. То докат сичко е наред всеки може да ти е приятел. Ама ко изпаднеш в беда, в нужда, се разбира кой какъв е. За финансовата част хич и не ми се говори. Ако нещо може да развали приятелство това са жени и пари. Точно в този ред.
Хм,хм...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Моджо написа:Nickelback, няма какво да се чудиш. Казваш му ги нещата в очите и много му здраве. То приказката "Пази,Боже,сляпо да прогледа" е много вярна. Може да ти е кофти, но няма какво да го мъчиш. Безсмислено е. Ако се осефери сам ще те потърси после.
Благодаря за подкрепата! Така и смятам да направя в удобен момент. Засега нека седи и си мисли що не пиша и не се обаждам. Ще призвъни да му запоя някои кабел по новата кола, ама тоя път ще кажа в негов стил - "оправяй се!" - както многократно го е казвал уж да ме надъха. Е, аз все си се оправям и без него, та някакси свикнах...
Друго забравих да спомена... започна да хейти и коментира хора от обкръжението ми, с които имам контакти сравнително отскоро. Без да е прекарал един час дори да ги опознае. На общо основание, ей така, тоя какъв тарикат бил, па оня. Е това също ме отвращава и не го понасям...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Моджо написа: Казваш му ги нещата в очите и много му здраве.
Досега няколко пъти съм го правил това, винаги с нулев или с отрицателен ефект.
Не препоръчвам

Най-ефективен метод си е увеличена дистанция или в краен случай пълно пренебрежение.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Моджо написа: Казваш му ги нещата в очите и много му здраве.
Досега няколко пъти съм го правил това, винаги с нулев или с отрицателен ефект.
Не препоръчвам
Най-ефективен метод си е увеличена дистанция или в краен случай пълно пренебрежение.
А-аа не съм съгласен. Хич не обичам нещата да стават с некви недомлъвки и намеци. Ако ще се дистанцирам, редно е човека отсреща да знае защо. Иначе познай после кой ще е "лошия".
Хм,хм...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
На теория съм съгласен с теб, на мен също все още ми идва често да им кажа какво, как и що, но вече знам, че не е ефективно.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Чисти сметки добро приятелство са казали хората..
Мислех, че само аз следвам този принцип ама някой да ме търси само когато му трябват пари -
Колкото и грозно да звучи - избягвам контакти с българи тук поради ред причини една от които е тая. Другите само, който живее извън родината знае кои са и мисля да ги спестя. Излишна информация..

Мислех, че само аз следвам този принцип ама някой да ме търси само когато му трябват пари -

Колкото и грозно да звучи - избягвам контакти с българи тук поради ред причини една от които е тая. Другите само, който живее извън родината знае кои са и мисля да ги спестя. Излишна информация..

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3