Нивомат
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Нивомат
Имам следния проблем с мойто бмв -520 комби.
Свети ми на таблото лампичката за нивото на задницата и самата тя седи по ниско от предницата.Какъв според вас е проблема и колко струва решаването му
Свети ми на таблото лампичката за нивото на задницата и самата тя седи по ниско от предницата.Какъв според вас е проблема и колко струва решаването му
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
kopchev написа:Ми колата е 08.1997 и е със стандартно окачване. Ма мислех да сменям предните пружини с по ниски и ще стане идеално
не може да е със стандартно окачване и да ти свети лампичката за нивомата

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Аз една сутрин просто си намерих колата клекнала от дясната страна и проблема се оказа спукана възглавница=320лв + 40 за смяната. Така че мини през някой сервиз да я погледнат
А много ли беше клекнала колата ? че на мен ми е клекнала равномерно и от двете страни и то не много смисъл на нивото на гумите е точно и даже ми харесва така и мисля дали да не сваля и предницата
. Въпроса е и колко спешно трябва да го оправя как влияе на колата и на поведението това и колко кляка колата като и се спъка възглавницата. Проблема е че тия дни няма да мога да отида до сервиз да я погледнат и чак към края на седмицата ще имам време

ако ти е спукана възглавницата колата ще клекне до долу и не е логично да се спукат и двете но имаш ли спукана изобщо няма да можеш да караш колата кляка и зопочва да друса като каруца а компресора работи непрекъснато
Отиди на диагностика и виж за какво става въпрос защото нивомата е скъпа система да не направиш някоя беля
иначе в камор възглавницата е 345 с ддс и 37 лв труд
Отиди на диагностика и виж за какво става въпрос защото нивомата е скъпа система да не направиш някоя беля
иначе в камор възглавницата е 345 с ддс и 37 лв труд
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
може някой сензор на нивомата да е заминал и да не е нещо страшно, ама освен в Дару незнам другаде къде може да се бодне една диагностика 

12 мнения
• Страница 1 от 1