Проблем с DRL?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 3.0 XI 258 Bhp

Проблем с DRL?

Мнение от cccpfan » 26 Апр 2019, 0:14

Здравейте,

Ситуацията е следната не ми работи DRL (до колкото разбрах това са дългите на 50% за каране през деня). Какво знам - излиза ми оцията в менюто и е включено, но когато превключвам ключа на фаровете от Ауто на включени ми светят само късите. Ако фаровете са изрядни би следвало да свети, както съм го описъл по - горе?

Въпрос 2 къде се намират бушоните за дългите? Аз ли не му разбирам или не ги откривам в описанията?

Благодаря!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i G30, 120d F20
Мечтае да кара: M5

Re: Проблем с DRL?

Мнение от AlonsoBest » 09 Май 2019, 16:39

cccpfan написа:Здравейте,

Ситуацията е следната не ми работи DRL (до колкото разбрах това са дългите на 50% за каране през деня). Какво знам - излиза ми оцията в менюто и е включено, но когато превключвам ключа на фаровете от Ауто на включени ми светят само късите. Ако фаровете са изрядни би следвало да свети, както съм го описъл по - горе?

Въпрос 2 къде се намират бушоните за дългите? Аз ли не му разбирам или не ги откривам в описанията?

Благодаря!

По първия въпрос: Трябва да се активира софтуерно, DRL в менюто е европейския вариант (както казваш късите).
По втория: Няма такъв, светлините се контролират от отделен модул.
Изображение

Потребител
Аватар
Детайли за колата: 3.0 XI 258 Bhp

Re: Проблем с DRL?

Мнение от cccpfan » 09 Май 2019, 17:17

Тъй аз докато ръчкам установих че единия ми фар е динамик другия не е. Може ли и това да е проблем ?

Назад към Е60/Е61