Проблеми с активна рейка..

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: БМВ Е60 525D

Проблеми с активна рейка..

Мнение от sinanhalil » 22 Апр 2019, 1:56

Добър вечер на всички колеги.И аз съм от скоро горд член на BMW,обаче за съжаление се почна с проблемите..
Но първо се извинявам,че отварям нова тема,но много се поразгледах из форумите,но такъв проблем като при мене не можах да намеря.
Както и горе описах имам проблем с активната рейка или нещо друго изобщо не съм сигурен...
И проблема е следния...От няколко пъти в малкото табло един волан с удивителен и в борд компютъра ми изписва на немски(servotronic ausgefallen) на български преведено нешо като сервотроника се провали.Колата я имам от около 2 седмици и досега ми светна три пъти.Но чудното е че при мене както описват другите колеги волана не си променя градуса или нещо друго само хидравликата се втърдява,но като го загася и отново запаля няма никакви грешки или проблеми всичко се оправя наведнъж.На мене много ми е чудно от какво може да е закарах го на няколко сервиза и ми викат че е изгорял някакъв софтуер,на това пък изобщо не ми се вярва защото ако беше така то проблема нямаше да изчезне поне аз така мисля.Преди два дена направих това ляво дясно и средно положение и до тази вечер нищо не беше светнал пък навъртях повече от 500км и изведнъж тази вечер пак както си карах нормално пак си светна...Много ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.
А колата е BMW E60 525d фейслифт от 2008 г. На реални 213000 км

Потребител
Аватар

Re: Проблеми с активна рейка..

Мнение от dimitar_g60 » 06 Май 2019, 21:50

Колега виж грешката каква е първо.Може да имаш някой кабел скъсан някъде.При мен беше проблем с инсталацията.

Назад към Е60/Е61