Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х

Мнение от tintirimintiri » 07 Мар 2019, 18:53

b00st написа:
Leon написа:Достатъчно с разхода на масло - има изписано много и пак не може да обхване всяка отделна кола. Не мисля, че човек, на който му се кара бензинов шестак може да го откаже това - просто ще си търси запазена кола. Както дизел феновете не ги спират турбо и дюзи, които са проблемни по дефолт при старите коли. Отделно, че при бензиновите БМВ-та разходът на масло в голяма степен зависи как се кара. Дори съвсем здрава кола започва да харчи повече като се кара сериозно.

Ето мене ме отказа. Колкото и да си ги пишете тука, не е нормално кола за 15-20К я гледаш лъскава, с джанти и всичко, а всъщност баси масларника и на вскеи 1000 или 1500 км да спираш да доливаш по бензиностанциите. Мене редовно ме питаха там тия по ОМВ-та, кво става проблем ли има :mhihi: Не стига, че харчи като гламаво бензин, ми за сметка на това и на маслото не изостава.

Като я продаде така ли стана. Тук всеки си хвали неговото, разбирам защо толкова хора спират да пишат тук..

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 07 Мар 2019, 21:56

tintirimintiri написа:
b00st написа:
Leon написа:Достатъчно с разхода на масло - има изписано много и пак не може да обхване всяка отделна кола. Не мисля, че човек, на който му се кара бензинов шестак може да го откаже това - просто ще си търси запазена кола. Както дизел феновете не ги спират турбо и дюзи, които са проблемни по дефолт при старите коли. Отделно, че при бензиновите БМВ-та разходът на масло в голяма степен зависи как се кара. Дори съвсем здрава кола започва да харчи повече като се кара сериозно.

Ето мене ме отказа. Колкото и да си ги пишете тука, не е нормално кола за 15-20К я гледаш лъскава, с джанти и всичко, а всъщност баси масларника и на вскеи 1000 или 1500 км да спираш да доливаш по бензиностанциите. Мене редовно ме питаха там тия по ОМВ-та, кво става проблем ли има :mhihi: Не стига, че харчи като гламаво бензин, ми за сметка на това и на маслото не изостава.

Като я продаде така ли стана. Тук всеки си хвали неговото, разбирам защо толкова хора спират да пишат тук..

Не виждам да съм казал нещо, което не е всеизвестно (че харчат масло) за тия двигатели колега. А, че винаги ме е дразнело, явно е забранено да се казва? :mhihi: Това няма нищо пряко свързано с конкретно моята. Мен мерака за бензин 6так и задно ми мина просто. Карах 3 г такова, не че са лоши колите. А в момента на продаване и за периода от 1 месец, в който се продаваше, нямаше по-добро купе на пазара с този двигател конкретно на обява, има хора тука, които я знаят и са се возили, вътре нямаше 1 кора да каже скръц или нещо да не е наред. Кола като кола, просто няма нищо общо с безпроблемните бензини от едно време (карал съм М42 и знам какво е да забравиш че има мотор тая кола). Далеч съм и от мисълта, че модерния дизел Евро 4 и нагоре също има нещо общо с едновремешните по здравина.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Мар 2019, 22:02

Аз потвърждавам колата си беше в топ състояние, визуално и технически, просто са си такива харчат си и това си е :yes:

Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Chappie » 08 Мар 2019, 18:34

Може ли някакво мнение за

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=a3zmr0

Потребител
Аватар

Мнение от upgradeyourlife » 09 Мар 2019, 16:02

Здравейте, може ли мнение за тази обява, някой гледал ли я е в сервиз? Благодаря:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2264559795

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 09 Мар 2019, 20:07

Някой да е ходил на оглед за тази кола : https://www.cars.bg/offer/c3012732

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 09 Мар 2019, 22:32

upgradeyourlife написа:Здравейте, може ли мнение за тази обява, някой гледал ли я е в сервиз? Благодаря:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2264559795

Тази кола е покарана съдейки по ключове и някои интериорни елементи, но пък като за тия пари изглежда доста приемливо. При тази цена/бюджет и с оглед на евентуален коментар си е добре (на картинка)

MartinP написа:Някой да е ходил на оглед за тази кола : https://www.cars.bg/offer/c3012732

Тази май я коментирахме по-назад с не добри отзиви. Май беше обръщана или имаше някакви други драми.

Потребител
Аватар

Мнение от abarthSS » 10 Мар 2019, 22:39

Здравеите колеги . Харесал съм едно е92 330хд 2007 , но няма кякои неща ,който исках и искам да попитам дали ще е тудно да се добавят после.
М пакета тръдно ли се намира като цяло и ще има ли нужда от напасване или си става .
Трудно ли се слагат перца на волана ?
Има навигация ,но нямах време да я изпробвам ,а ми се иска да знам дали чете мп3 и като цяло накратко какви са и възможностите ?
И докато я пробвах след 140 май някъде започна да се чува вятъра от стъклото (все едно е леко отворен) . Това дали ще може да се оправи ?
Това ще ми бъде първото бмв и не съм много наясно с нещата . Много ще съм ви благодарен ако ме ориентирате . :wave:

Потребител
Аватар

Мнение от ivanoviii » 10 Мар 2019, 23:58

Здравейте!
Ще съм ви благодарен за мнение относно Тази обява http://www.cars.bg/offer/c3022658 . Търся си бензиново комби да му правя не повече от 10000 км на година.
Поздрави!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 11 Мар 2019, 9:05

@ivanoviii - изглежда прилично ,за годините ,км , цената и екстрите .
@abarthSS - M пакет , ако искаш само броните отвън и си затапиш въздухопровидте или ги срежеш е стравнително , лесно . Ако искаш да е както трябва излиза по скъпо : подкалниците са различни , кората под двигателя е различна , волан , интериорни лайсни и тн и си става цифра.
Навигацията на 2007-а е супер скапана и е със CD. Варянти за ъпгрейд има - чети форума .
Вятарът , който чиваш - зависи откъде и колко силен е . Според зависи много фактори , но като цяло това е тройка , а не 6-ца - нормално е да чуваш повече шумове .

Потребител
Аватар
Кара: Умрял френски кошник
Мечтае да кара: Е90 330D

Мнение от Hoollender » 11 Мар 2019, 11:12

Здравейте, от доста време имам мерак да станем колеги, защото вече нерви не ми останаха със сегашното ми Рено...Ето към какво съм се насочил: https://m.mobile.bg/details/11515160221843851

Ще бъда много благодарен ако я оцените, макар че със сигурност няма да купя тази. Тази има екстрите, които искам и ми е нещо като еталон (искам задължително ръчка и със задно). Старая се да науча максимално много за модела, за да не ме излъжат или ако ще ме лъжат, да не е много :) Благодаря предварително!

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Мар 2019, 12:15

abarthSS написа:Здравеите колеги . Харесал съм едно е92 330хд 2007 , но няма кякои неща ,който исках и искам да попитам дали ще е тудно да се добавят после.
М пакета тръдно ли се намира като цяло и ще има ли нужда от напасване или си става .
Трудно ли се слагат перца на волана ?
Има навигация ,но нямах време да я изпробвам ,а ми се иска да знам дали чете мп3 и като цяло накратко какви са и възможностите ?
И докато я пробвах след 140 май някъде започна да се чува вятъра от стъклото (все едно е леко отворен) . Това дали ще може да се оправи ?
Това ще ми бъде първото бмв и не съм много наясно с нещата . Много ще съм ви благодарен ако ме ориентирате . :wave:

- М пакета го има в магазина... но той не е 2 брони и прагове, а много повече неща...

- навигацията чете мп3-ки

- свистенето трябва да се появява чак след 180-200 км/ч, при 140 трябва да е тихичко (проблем с уплътнението и/или прозореца)

- чети повечко за поддръжката и цени на части, че понякога е брутално :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Мар 2019, 14:10

Hoollender написа:Здравейте, от доста време имам мерак да станем колеги, защото вече нерви не ми останаха със сегашното ми Рено...Ето към какво съм се насочил: https://m.mobile.bg/details/11515160221843851

Ще бъда много благодарен ако я оцените, макар че със сигурност няма да купя тази. Тази има екстрите, които искам и ми е нещо като еталон (искам задължително ръчка и със задно). Старая се да науча максимално много за модела, за да не ме излъжат или ако ще ме лъжат, да не е много :) Благодаря предварително!

Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk

Добре изглежда на снимки колицата.
Един xDelete да и изключиш Х-са и си готов със задното :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от abarthSS » 11 Мар 2019, 14:17

Много благодаря колеги . А 2007г. имат ли двд ,че тази има и като цяло какво ще кажете за колата.
https://m.mobile.bg/details/11550062833362499

Потребител
Аватар

Мнение от asmodeus812 » 11 Мар 2019, 20:01

Някой с мнения за тази https://www.mobile.bg/11545918069333563 стои от доста време, изглежда свежа, сякъш :?:

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93