НЕ ВЪРВИ!!!
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Провери си всичко по изпускателната система - гърнета, да няма запушване някъде, откъде излизат газовете. Провери свещите - да няма някоя омаслена, ако притриса колата може някой цилиндър да няма никой. Кабели и свещи също пробвай с друг комплект. И делко ако има в тая машина. Проблемите са като по запалването някъде.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
На свободен ход има ли ряз мотора, форсира ли си до ограничител, има ли добър звук? То ако работи на по-малко цилиндри би се чуло.
BMW only!
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
несъм питал, но пак повтарям
катализатора седи ли на колата?
възможно е ако е запушен да ти пада мощноста

възможно е ако е запушен да ти пада мощноста

- Azrail
- UFO Pilot
-
ами не е от там....е*ати случая верно....водих я вчева на диагностика....КОЛАТА Е ИЗПРАВНА....какво и е изправно бе...140км с педала до ламарината...ееее не...нене изправна е колата...на баба ви г*за!@
мерси за отговорите на всички...явно на дуго място 6е се ходи...аз си знаех че няма какво да се разкарвам по добре е във форума ама....
мерси за отговорите на всички...явно на дуго място 6е се ходи...аз си знаех че няма какво да се разкарвам по добре е във форума ама....
- itan75
- Потребител
-
- Кара: БМВ 318и M43TU B19
- Мечтае да кара: БМВ 750
Ще ти представлява ли проблем да и мернеш компресията и да споделиш тука стойностите
Друго нещо,което мисля,4е може да е това е да не му стига гориво на звяра,а от там иде реч на видиш горивен филтър,бензинова помпа,инжекцията 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2