320д забиване!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
320д забиване!
Здравейте колеги, от скоро имам е46 320д 136к.с
Проблема е следния:
След като заредих от една,, фалшива,, бензиностанция ми се появи следния проблем,
Както си карах колата изгуби мощност и започна да мени оборотите между 500-800 за около 3-4 секунди след което се оправи, след няколко километра ми предръпна, и така сега от време на време ми предръпва и си мени оборотите все едно смуче въздух, четой много теми но няма никоя с ноя проблем, надявам се да съм успял да обясня точно, благодаря Ви
Проблема е следния:
След като заредих от една,, фалшива,, бензиностанция ми се появи следния проблем,
Както си карах колата изгуби мощност и започна да мени оборотите между 500-800 за около 3-4 секунди след което се оправи, след няколко километра ми предръпна, и така сега от време на време ми предръпва и си мени оборотите все едно смуче въздух, четой много теми но няма никоя с ноя проблем, надявам се да съм успял да обясня точно, благодаря Ви
Re: 320д забиване!
Сега забелязах, като я запалих студена бутнах да настроя вентилатора на климатроника и тресенето започна, след това пак се оправи и си работеше нормално
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: 320д забиване!
Като начало трябва да отстраниш причинителя на проблемите. След това, ако продължават- проверка на дюзи, помпи...Горивния филтър при всички случаи трябва да го смениш. Както и да почистиш резервоара.
4 мнения
• Страница 1 от 1