Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Счупени решетки за въздуховодите
redbul написа:Не намерих подобна тема но можеби има и други със същия проблем на E90 LCI - счупени са палците за насочване на въздуха на 3 от духалките на таблото, нямам идея точно как. Чудя се дали да поръчвам нови духалки/решетки или ако може да се смени само палеца който насочва въздуха?
Има го някъде по сайтовете като отделна част, но трябва да разгледаш по али експреса.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Re: Бързи въпроси и отговори
Тия от алито са скъпички и доста кофти като качество - поне моят опит с тях е такъв. Аз бих заложил на духалки от морга (за 10-тина лева ги дават) с несчупени палчета.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
drago9205 написа:Тия от алито са скъпички и доста кофти като качество - поне моят опит с тях е такъв. Аз бих заложил на духалки от морга (за 10-тина лева ги дават) с несчупени палчета.
На мен от морга не искаха да ми продадат поотделно и трябваше да купя цялата лайстна с всичките духалки от англичанка, взеха ми 80лв.
Може ли ССС от първите версии(без сензорните бутони) да чете мп3 от ДВД слота? Сигурно го имаше някъде казано, но сега не го откривам.
exc написа:Може ли ССС от първите версии(без сензорните бутони) да чете мп3 от ДВД слота? Сигурно го имаше някъде казано, но сега не го откривам.
Може.
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
dextuar написа:drago9205 написа:Тия от алито са скъпички и доста кофти като качество - поне моят опит с тях е такъв. Аз бих заложил на духалки от морга (за 10-тина лева ги дават) с несчупени палчета.
На мен от морга не искаха да ми продадат поотделно и трябваше да купя цялата лайстна с всичките духалки от англичанка, взеха ми 80лв.
В тези морги много се изтарикатиха и те (като знам как ми искаха 750-800 лева за зверски надрани джанти стил 194, които си бяха за цялостен ремонт и пребоядисване )... иначе на няколко места намерих само духалката. Във фейсбук групите винаги се намират доста желаещи да ти вземат парите за разни дреболии и пластмаски

- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
За по 10лв си ги купих секана ръка....Който иска по 80лв, нещо е предрусал...
- GMitev92
- Потребител
-
- Кара: е90 320d
Здравейте, след като в следствие на дупка ми се спука гумата и сложих патерица, покарах известно време и ми светна грешка CC-ID 71 ( кола вдигната на стенд в червено и светеща лампа за ръчната). Разбрах, че този код е за индикация за накалдки, но скоро в един сервиз ми ги гледаха и казаха, че имат още доста. Възможно ли е проблема да е нещо от това, че карам с патерица или ще е заминал някой сензор? Колата е бмв е90 320д 163(2005г), благодаря предварително!
Здравейте, имам е91 което е с обикновенни(жълти) фарове. Въпроса ми е дали мога да ги сменя с ксенонови(с ангелски очи) и дали има разлика в буксите.
- Satanism
- ентусиаст
-
Anton12 написа:Здравейте, имам е91 което е с обикновенни(жълти) фарове. Въпроса ми е дали мога да ги сменя с ксенонови(с ангелски очи) и дали има разлика в буксите.
Не е само да ги смениш физически, ако това те интересува.И в буксите има разлика, и други неща трябват...
Привет! За да сложа заден оригинален парктроник на кола без такъв, интересува ме самата инсталация (кабелите) от до къде трябва да се вземат? Режат ли се или е на букса?

- Satanism
- ентусиаст
-
За съжаление, няма букси....на централния сноп е.
- Plamenv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330xd e90
- Мечтае да кара: John Deere
Днес смених акумулатора от 90ач 720а на 100ач 820а. Колата е 330д и няма ибс и акумулатора си беше обикновен с течност, даже беше оригиналния.. Та трябва ли му регистрация като колата няма ибс?
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Plamenv написа:Днес смених акумулатора от 90ач 720а на 100ач 820а. Колата е 330д и няма ибс и акумулатора си беше обикновен с течност, даже беше оригиналния.. Та трябва ли му регистрация като колата няма ибс?
В твоят случай -ДА
E91 325xi automatic Колеги имам някаква страна вибрация във волана и купето около 80 до 120 130км/ч.Имах 2 леко криви задни джанти изправих ги балансирах ги и 4те,въпросната вибрация намаля но остана,при различно налягане в гумите вибрацията съответно е различна ,при подаване на газ не изчезва но осезаемо
Намаля.До 60 70 км/ч колата вози мн добре възможно ли е гумите да са ми проблемни макар,че гумаджията нищи не каза тях?
Намаля.До 60 70 км/ч колата вози мн добре възможно ли е гумите да са ми проблемни макар,че гумаджията нищи не каза тях?