Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Тема 3. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
За тези пари да караш истинска Алпина (ако е в добро състояние) си е късмет отвсякъде. Ако си търсех Е90 изобщо не бих се чудил. Като гледам обявата в мобиле, колата е в Овърдрайв, не вярвам да е гробница. Мераклиите винаги могат да ретрофитнат един ксенон.
Never mistake motion for action...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Двг е версията от 123d с модифицрана изпускателна система ;
Декстъре отвори оригиналния каталог за Е90 на BMW и разгледай най-отзад колко тежат купетата с 4 и 6 цилиндров ДИЗЕЛОВ двигател и тогава си премисли пак въпроса
214 PS 450nm (от завода) е в Alpina-та и килограмите ги оставям на тебе да ги кажеш тука.
Декстъре отвори оригиналния каталог за Е90 на BMW и разгледай най-отзад колко тежат купетата с 4 и 6 цилиндров ДИЗЕЛОВ двигател и тогава си премисли пак въпроса

214 PS 450nm (от завода) е в Alpina-та и килограмите ги оставям на тебе да ги кажеш тука.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
214 коня , ама фейса...
тая си е баш 200
тая си е баш 200

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
200 катъра си е . Не мога да разбера до кога колеги ще дават грешна информация.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
b00st написа:Двг е версията от 123d с модифицрана изпускателна система ;
Спри, че се излагаш вече

Само ще те светна, че има някои модели 320д 163кс, на които може да налееш софтуера на тази Алпина D3, мотора е M47TU2, не знам какъв N47 бълнуваш...
- b00st
- User
-
Декстърчо айде дай пак.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alpina_B3_(E90)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
b00st написа:Декстърчо айде дай пак.
Доскоро наистина си мислех, че си истински BMW фен, но започвам да се съмнявам последно време...
А горе дори и снимка ти сложиха от сайта на Alpina, но понеже за теб wikipedia е по-достоверен източник, ето ти screenshot и оттам:
Обърни внимание много коя година е колата, която коментираме.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Май и двамата сте прави, но единият говори за преди фейса, а другият за след фейса.
- b00st
- User
-
Така е, съгласявам се за двг, не погледнах годината. Както и да е, разликата е 14 коня с N47.
Това не променя факта, че колата е със 100кг по-лека от 325д и е на същата мощност, това какво ти говори на тебе понеже си истински BMW фен? Или ще ѝ туриш на 25цата xDelete и ще има шанс, понеже нали вдига 30 коня
Това не променя факта, че колата е със 100кг по-лека от 325д и е на същата мощност, това какво ти говори на тебе понеже си истински BMW фен? Или ще ѝ туриш на 25цата xDelete и ще има шанс, понеже нали вдига 30 коня

- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
Не се карайте ще има за всички 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Пак се излагаш, в тази генерация и при двата модела xDrive не се предлагаb00st написа:Така е, съгласявам се за двг, не погледнах годината. Както и да е, разликата е 14 коня с N47.

Sent from my iPhone using Tapatalk
- b00st
- User
-
Шегувам се декстъре, мислих и за добавките за почистване да драсна ама викам айде да не се засегнеш
Ааа след продажбата на 92ката ми мина мерака и нямам намерение да се връщам повече на задно. Младо момче я взе, на 23 с голям кеф и много ѝ се радва сега, напомни ми мене като я купувах. Но пък сега имам BMW, което и зимата се движи и ми е ок

ZALMAN написа:Не се карайте ще има за всички
Ааа след продажбата на 92ката ми мина мерака и нямам намерение да се връщам повече на задно. Младо момче я взе, на 23 с голям кеф и много ѝ се радва сега, напомни ми мене като я купувах. Но пък сега имам BMW, което и зимата се движи и ми е ок

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Как ти не е грях да го напишеш това... Тц тц тцboost написа:Ааа след продажбата на 92ката ми мина мерака и нямам намерение да се връщам повече на задно. Младо момче я взе, на 23 с голям кеф и много ѝ се радва сега, напомни ми мене като я купувах. Но пък сега имам BMW, което и зимата се движи и ми е ок
На мен 90-ката ми е първата кола, от 18г(когато изкарах книжка) до 22г(когато си я купих) имах сумарно не повече от 400км зад гърба. И като човек с толкова малко опит зад волана един път не съм закъсал зимата и да е трябвало някой да ме тегли и дърпа.
Наистина ви се чудя понякога как ги пишете тия неща...
- b00st
- User
-
dextuar написа:Как ти не е грях да го напишеш това... Тц тц тцboost написа:Ааа след продажбата на 92ката ми мина мерака и нямам намерение да се връщам повече на задно. Младо момче я взе, на 23 с голям кеф и много ѝ се радва сега, напомни ми мене като я купувах. Но пък сега имам BMW, което и зимата се движи и ми е ок
На мен 90-ката ми е първата кола, от 18г(когато изкарах книжка) до 22г(когато си я купих) имах сумарно не повече от 400км зад гърба. И като човек с толкова малко опит зад волана един път не съм закъсал зимата и да е трябвало някой да ме тегли и дърпа.
Аз поне си признавам, ма ти май верно се правиш на луд

Чудиш се как ги пишеме, еми чакай да ти покажа нагледно

Клипа е твоя къде се оплакваше в темата как си останал на равно до хлопелите да къмпингуваш, миналата зима като се опитвал да качиш 90ката на Витоша или си забравил?

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Знаех си, че ще го издириш това. Хубава избирателна памет имаш, а на мен ми липсваше да си гледам клиповете във форумаb00st написа:dextuar написа:Как ти не е грях да го напишеш това... Тц тц тцboost написа:Ааа след продажбата на 92ката ми мина мерака и нямам намерение да се връщам повече на задно. Младо момче я взе, на 23 с голям кеф и много ѝ се радва сега, напомни ми мене като я купувах. Но пък сега имам BMW, което и зимата се движи и ми е ок
Аз поне си признавам, ма ти май верно се правиш на луд![]()
Чудиш се как ги пишеме, еми чакай да ти покажа нагледно![]()
Клипа е твоя къде се оплакваше в темата как си останал на равно до хлопелите да къмпингуваш, миналата зима като се опитвал да качиш 90ката на Витоша или си забравил?![]()