Тресене при над 115км/ч
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- windmaster
- Потребител
-
Тресене при над 115км/ч
Добър ден. Ще започна с какво съм сменил: сменени тампони на заден мост. Сменени въздушни възглавници с пружини. Сменени задни полуоски. Предни амортисьори. Рецеклирана рейка. Сменен десен накрайник (полуоска след рейка)( не съм наясно как се казва точно)нямам криви и счупени носачи. Тампоните са ок. Отремонтиран кардан и балансиран. Сменени предни дискове с главини. 8 лети джанти с гуми(изправени и по размер за колата).Въпреки всички тези смени/ремонти колата си тресе при над 115км/ч. Клапан изгорели газове също е сменян вече два пъти. Колата е е39 комби 528i. Има газова. Тресе и на газ и на бензин. Има в много редки случаи тресене на волана при спиране но е 1 път на 100.
Тресенето аз го усещам че идва от предната част, а някои колеги от задната част.
Ако някой има идея, какво друго може да бъде, моля да споделите. Като допълнение ще добавя, че съм с автоматична скоростна кутия, която не рита и на стръмно тръгва без да дава назад. Нея съм я обслужил.т.е. е ок. Въпреки че на комп показва, че един соленоид закъснява с работата си.
Ами това е. Благодаря предварително.
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
Тресенето аз го усещам че идва от предната част, а някои колеги от задната част.
Ако някой има идея, какво друго може да бъде, моля да споделите. Като допълнение ще добавя, че съм с автоматична скоростна кутия, която не рита и на стръмно тръгва без да дава назад. Нея съм я обслужил.т.е. е ок. Въпреки че на комп показва, че един соленоид закъснява с работата си.
Ами това е. Благодаря предварително.
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
1 мнение
• Страница 1 от 1