аларми,ключета,гориво ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
аларми,ключета,гориво ???
тигри ! имам новобрански питанки,от скоро съм с 325тдс.доиде с аларма на БМВ,при принудително отваряне се эадеистват само светлините,а пък има сиренка.с ключа эа палене има и 2 малки,эа каде са ? другото е,стрелката покаэвашта раэхода на гориво в момента на движение не пада под 15-25л.а като я эасичах 7.5л-100км мешано.МЕРСИ !
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
при всички е така независимо от мотора стрелката си играе по цялото деление но на пета като и галиш само гаста трябва да показва близо до реалното.пробваи да и върнеш леко педала и да подържаш същата скорост.
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
abcd написа:Titikaka до тук добре,едното малко ключе беше за алармата,а другото което е ощте по малко,за каде е или който знае да подсказва ? мерси !
каза ти колегата ама не четеш - вероятно за жабката

а като излезеш на равна магистрала, и _поддържаш_ примерно 120, а не да ускоряваш, или да е нанагорнище - трябва да показва около 6 на сто стрелката за разхода. карай 5 минути със 120 на равно и гледай

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
И той 100 пр е в показалеца на разходомера
Всъщност той пада ли ти до 0, например като вдигнеш 2000 об и отнемеш газта, без да изключваш от скорост 

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Разходомера се влияе то това колко натискаш педала на газта. Изобщо няма нищо общо със средния разход на колата. Аз изобщо не го гледам.... сипвай, карай, колата да радва душата и не го мисли тоя уред 

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Имаш чип в ключа и аз това го разбрах като си извадих дубликат за 5лв.abcd написа:Владо утре щте проверя за разходомера,вече студена бира ми топли сърцето /след обед / ))))). жабката се отваря с ключа за палене.интересно ми беше,че при активирана аларма под жабката,колата пали само с оригиналния ключ - защтото има и дубликат.
12 мнения
• Страница 1 от 1