разбиха ми бавареца тая нощ
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- FLEX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540ia Е65 745i
разбиха ми бавареца тая нощ
колеги пазете си колите штото тая нощ не е само моито а и оште 4-bmw-ta само Е36 не знам кво искат ама ако ги хвана краи. 

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
кофти... мда кой квартал, и дефинирай по-точно 'разбиха' ако може + имаш ли каско и към коя компания...
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
техната мама
на мен преди време ми откраднаха единя бъбрек и лайсната на задна дясна врата, а още преди това са се опитвали да ми разбиват ключалката на шоферската врата и сега тази ключалка не работи
я ми кажете таз ключалка може ли да се оправи по някакав начин 

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
bmw325ci написа:техната мамана мен преди време ми откраднаха единя бъбрек и лайсната на задна дясна врата, а още преди това са се опитвали да ми разбиват ключалката на шоферската врата и сега тази ключалка не работи
я ми кажете таз ключалка може ли да се оправи по някакав начин
Може, купуваш си ключалка втора употреба и отиваш на ключар да ти я пренареди.

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
Верно ли бе ,колега!Гръм да ги удари,да измрат дано.
В кой квартал си? Заради такива простотии моята кола е с пълно Каско и е на паркинг.Защото точно като я докарах в квартала и хоп още на втората вечер ме преджобиха.То,никой не е застрахован,а и в Овча Купел има доста джамбази и наркомани.Най-често свалят халогени,огледалат за задно,а на един комшия му гепиха и предното стъкло.Спасение няма!

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Мръсни боклуци дано даим изсъхнат ръцете. Това си е българия защотот полицията много добре си ги знае кои сано нали си работят понякой път заедно и защо да ги хващат като има дават парички.
Мамицата им мръсна на тези боклуи. Ето това най многог го мразя докато някой хораработят и се трудят да си изкарват съвсем честно пари други отиват и серат ( с ивинение ) на това което си направил. Но всичко се връща рано или късно.
Мамицата им мръсна на тези боклуи. Ето това най многог го мразя докато някой хораработят и се трудят да си изкарват съвсем честно пари други отиват и серат ( с ивинение ) на това което си направил. Но всичко се връща рано или късно.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
zipper написа:Заради такива простотии моята кола е с пълно Каско и е на паркинг.
...и аз така.... това е спасението (на 99%, че пълна гаранция... май няма)....
- Narcos 100%
- Потребител
-
мрьсни крадци
на един приател я откраднаха
в софия некаде незнам каде точно. беше с Италянска регистраця. оставил я точно за 10 мин. 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Майке им трън
Аз си я държа на паркинг въпреки каското щото не ми се разправя със застрахователите. Давайте си по 30 кинта на месец и да ви е мирна главата. Полицията е само надпис, нали ги гледам в моя квартал "Овча купел" отидат зад некое ограничение извадат сурвачката и после пред пиците или пред фаст бургера набиват. Некав 7 годишен може да ти каже кой са диларите в квартала, а полицайте незнаят хахаах. Те полицайте нали получават пари за да си трайкат даже бях чул преди 1 седмица един от силните хора бие чимбери на полицайте хаха..

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Я, не съм единствена в Овча купел. Между другото си адски прав за това. А до колата ти - кофти случка. Ако ги набараш звънкай и аз се включвам. Имам една тръба в нас. 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Drax написа:Ех, аз щях да се радвам ако ми бяха дигнали халоген, огледало или нещо друго. Предната нощ ми дигнаха цялата кола. Пазете се сами и не разчитайте на полиция и държава, те са все синоними на думата мафия...
дано си я намериш-пожелавам ти го

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
каквото
каквото и да си говорим в тая тема няма да реши проблема. трябва да се действа - един двама в пирогов, това ще ги усмири временно. главно им се чупят ръчичките в китките, ако е на две места най-добре, не е хуманно, но докато нямаме полиция трябва сами да се оправяме. ако има акция бройте и мен 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2