Айде на дрифтааа...
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Айде на дрифтааа...
Айде да подрифтиме малко сега...(сайтче с игричка)
Единственото кофти е...защо Мерцедеееес
Линка тук
Тук
Всеки да си казва колко точки е направил макс...ще стигнеме ли до най-високите точки
П.С. Съжалявам,ако е пускано и не е в темата за картинките,за да го видят повече хора...
Единственото кофти е...защо Мерцедеееес

Линка тук

Всеки да си казва колко точки е направил макс...ще стигнеме ли до най-високите точки

П.С. Съжалявам,ако е пускано и не е в темата за картинките,за да го видят повече хора...

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
то писах ма никой не каза.. гледам рекордите над 1900 - аз правя редовно над 700, но ПОД 1000 - каквито и трасета и 'цаки' да опитвам, има нещо което изпускам май... естествено точките са по 7 винаги ...
а от малък имам насъбран опит в игрички и се дразня леко че н съм се разписал в топкласацията
някой нещо идея?
а от малък имам насъбран опит в игрички и се дразня леко че н съм се разписал в топкласацията

някой нещо идея?
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- t0sh
- старши ентусиаст
-
989 но не и 1000+
едно съветче основно: преди да се издрифти покрай стена, за секунда пускайте и пак натискайте газта
хвърля повече сняг
второ: според мен засега перфектното намерено трасе, с оптимизирани загуби на време
е може би, първо да се 'нашие' цялата писта за множител 7, след това да се върти на долната дясно тройка от стени - те са 4, но изключваме най-долната най-дясна.
проблема е че с тази тактика, както гледам максималното е към 1200-1300, но не и над 2000
съветче2: хвърла сняг яко дори дрифта да започва встрани от стената и дефакто да заривате яко пред/зад нея по дължината..
съветче 3: при първата обиколка когато минавате нагоре покрай крайната средна-дясна средна, й врътнете задницата за секунда - хвърля по 12' сняг.. внимавайте с малкото храстче много убива скоростта
предполагам че в зависимост от процесора, или операционна система / флаш версия, скоростта тече по малко по-други начини, както и колата се държи различно
иначе на моя комп нямам физическото време дори да хвърлям по 12' сняг на всяка стена, да направя базови 285 точки (по 7 > 2000) - смятах ги. при това трасе, без удари, с едрифти покрай 20-22 стени - по 12' -> ако са 22 става 280 ! като на първата никога не съм успявал над 5' + да не говориме че е невъзможно всяка да е с по 12' (максимума май) - има някаква цака някъде
но не намерих трасе, при което да има 20-тина стени аз пипване, в тези 60 секунди
ае стига математика и мания, ще пробвам утре

едно съветче основно: преди да се издрифти покрай стена, за секунда пускайте и пак натискайте газта

второ: според мен засега перфектното намерено трасе, с оптимизирани загуби на време

проблема е че с тази тактика, както гледам максималното е към 1200-1300, но не и над 2000

съветче2: хвърла сняг яко дори дрифта да започва встрани от стената и дефакто да заривате яко пред/зад нея по дължината..
съветче 3: при първата обиколка когато минавате нагоре покрай крайната средна-дясна средна, й врътнете задницата за секунда - хвърля по 12' сняг.. внимавайте с малкото храстче много убива скоростта

предполагам че в зависимост от процесора, или операционна система / флаш версия, скоростта тече по малко по-други начини, както и колата се държи различно

ае стига математика и мания, ще пробвам утре

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Неска ше юркам цял ден,и без това нямам работа и дано намерим няква цака.
P.S. Най-много 750.750 повече не успях...

P.S. Най-много 750.750 повече не успях...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
1061 .. ще опиша трасето но повече от 1200-1300 с перфекто каране едва ли. а друго трасе няма което да пипне повече стени, или някой да каже?
та според си е хакнат score-борда..
трасе:
тръгва се напред, подминава се това първото пред колата с лек дрифт (около 3-4' сняг)
след това ляв, и почти обратен на 'централната' стена за 5-8' сняг.
след това долната средна, долната дясна (внимание, храсти!
). на средната дясна попътя занагоре само се врътва задницата с много газ - за 12' сняг
и яко нагоре
горе дясната, горе лявата, завой и газ към централната стена. след което въртене като луд в долните 4 - бях писал 3, но с малко упражнение и най-долната дясна дава по 5-8' сняг без блъскане.
грубо към 16 макс до 20 стени се пипват така, но ако са 20 снега е по-малко. от което следва, че 20 стени по 12' максимален сняг на всяка -> 240 точки * 7 -> 1680 нерално много максимум. но не и над 2000.
някой друг идея? забелязах че повече сняг се събира, ако големия начален кръг се върти наляво а не надясно, но разликата не е толкова голяма ... а за въртенето в долните 4 - така времето от стена до стена е възможно най-малко, но пък се събира по около 8' сняг от вска а не 12.. уф
за мен билборда си остава хакнат (проеди 2 пъти същите точки.. да бе) или пък евентуално с идиотски флаш и скорост на процесора някой е имал повече време за въртене

трасе:
тръгва се напред, подминава се това първото пред колата с лек дрифт (около 3-4' сняг)
след това ляв, и почти обратен на 'централната' стена за 5-8' сняг.
след това долната средна, долната дясна (внимание, храсти!

горе дясната, горе лявата, завой и газ към централната стена. след което въртене като луд в долните 4 - бях писал 3, но с малко упражнение и най-долната дясна дава по 5-8' сняг без блъскане.
грубо към 16 макс до 20 стени се пипват така, но ако са 20 снега е по-малко. от което следва, че 20 стени по 12' максимален сняг на всяка -> 240 точки * 7 -> 1680 нерално много максимум. но не и над 2000.
някой друг идея? забелязах че повече сняг се събира, ако големия начален кръг се върти наляво а не надясно, но разликата не е толкова голяма ... а за въртенето в долните 4 - така времето от стена до стена е възможно най-малко, но пък се събира по около 8' сняг от вска а не 12.. уф
за мен билборда си остава хакнат (проеди 2 пъти същите точки.. да бе) или пък евентуално с идиотски флаш и скорост на процесора някой е имал повече време за въртене

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3