M20B23 в NIVA?!

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 05 Яну 2007, 23:59

Абе аз преди време продавах едно уно турбо и некви луди лададжии ми се обаждаха да искат двигатела за лада :idea: :idea:
А до колото знам от фиат абарт, и някаква ланжияили алфа да беше двигатела пасва на скоростите.
И пак ще те попитам ако толко искаш по хубави и по бърз джип защо просто не смениш цялата кола в тоя си вид (оригиналния ) и ако нивата е запазена ще я продадеш

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 06 Яну 2007, 0:33

Да, този съвет го подкрепям - ако лада-та е хубава ще се продаде, ЛАДА НИВА се търси доста, аз като търсех БМВ Е34 на бартер за Е30-ката излязоха 2-3 бмв-та, които искаха бартер, но само за НИВА :D Хит са тия джипове ша знайш :mhihi: И после един от тия по-старите Range Rover-и V8-мак :twisted: Леле комшията има такова чудо и какъв звук вади... би трябвало да върви прилично. Е, че ще гори 20/100 и нагоре е ясно, но...
BMW only!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 10 Яну 2007, 16:02

Ми те мойте коли под 20 мнооо рядко падат :mhihi:
Ма не ща да си сменям джипчето, тва е уникална машина и специално за София вече само него си го карам. Дупки, павета, огледала на глупаво спряли автомобили - сичко под ножа братче.
Има обаче някои неща, които имат нужда от доизкусуряване, та смятам да ги захващам.

ТОМ :wave:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
MORE BEER!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Яну 2007, 20:30

стига ревали ве. Преди месец турих в едно самурайче М40 барабар със скоростие и вече роди. Ще стане тоя матор в Ладата, само шуми да има, а и мераклия да го тури.

Тоя алуминиевия джип е с м30Б35 барабар със скоростите на уазковото шаси. Самурая де ви казвам и той.

Слави, я виж нивата как и е раздатката, сзъедно със скоростите или е отделно

Предишна

Назад към Tuning