Моля помогнете.Проблем с фарове Hella.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от urugvaec » 10 Яну 2007, 16:30

Shider написа:
urugvaec написа:аз да попитам за друго проблемче с фаровете защо не ми регулират като завуртя бутона за настройка,чува се как бръмчи моторчето а фаровете стоят неподвижни,така я купих и незнам от каво е ,дали е нещо сериозно?

И аз като я взех беше така - единият си се движеше, на другуя само моторчето жужеше. Трябваше да сваля фара и да наместя ябълката на машинката в гнездото на фара. На място ми беше невъзможно :!:
После :arrow: реглаж на фаровете, и всичко е ОК :D
няма ли начин да се намести без да се сваля фара?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 10 Яну 2007, 16:36

значи и аз сам със същата хела копувах ги от бургас и днес питах момчетата казаха че може да се достави само стъкло но трябвало да има и други поръчки а и излизало доста скъпо почти 150 лв.

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 10 Яну 2007, 18:38

Sho-Bu!

flober написа:значи и аз сам със същата хела копувах ги от бургас и днес питах момчетата казаха че може да се достави само стъкло но трябвало да има и други поръчки а и излизало доста скъпо почти 150 лв.

Кажи им, че ти ще си платиш повече за да ти го доставят. Те за т'ва се стискат не за друго. Или ти може да си платиш доставката. По автобуса ако ти го пратят това ще ти излезе без пари само трябва да е опаковано.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: touring 318tds

Мнение от Shider » 11 Яну 2007, 10:11

urugvaec написа: няма ли начин да се намести без да се сваля фара?

Аз поне не успях. Мъчих се, но не :evil:
Отворих си работа за половин час - не е толкова сложно, при това не знаех как се прави!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e92 s65b40

Мнение от Zlatev » 11 Яну 2007, 10:19

Благодаря на всички,които се отзоваха.Вчера ми обещаха днес до обяд да да имам нов фар.Явно има значение кой питаш и къде.Жалкото е че пак ще се оръся 460лв.но... Какво ли не правим за бебчетата ни. :) Ще пиша довечера какво е станало.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e92 s65b40

Мнение от Zlatev » 11 Яну 2007, 22:31

Всичко е готово.Бебчето отново е прекрасно.Хиляди благодарности на Валери от Вари2000 за неговото съдействие :D

Предишна

Назад към E36