Моля помогнете.Проблем с фарове Hella.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
няма ли начин да се намести без да се сваля фара?Shider написа:urugvaec написа:аз да попитам за друго проблемче с фаровете защо не ми регулират като завуртя бутона за настройка,чува се как бръмчи моторчето а фаровете стоят неподвижни,така я купих и незнам от каво е ,дали е нещо сериозно?
И аз като я взех беше така - единият си се движеше, на другуя само моторчето жужеше. Трябваше да сваля фара и да наместя ябълката на машинката в гнездото на фара. На място ми беше невъзможно![]()
Послереглаж на фаровете, и всичко е ОК
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
значи и аз сам със същата хела копувах ги от бургас и днес питах момчетата казаха че може да се достави само стъкло но трябвало да има и други поръчки а и излизало доста скъпо почти 150 лв.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Sho-Bu!
Кажи им, че ти ще си платиш повече за да ти го доставят. Те за т'ва се стискат не за друго. Или ти може да си платиш доставката. По автобуса ако ти го пратят това ще ти излезе без пари само трябва да е опаковано.
flober написа:значи и аз сам със същата хела копувах ги от бургас и днес питах момчетата казаха че може да се достави само стъкло но трябвало да има и други поръчки а и излизало доста скъпо почти 150 лв.
Кажи им, че ти ще си платиш повече за да ти го доставят. Те за т'ва се стискат не за друго. Или ти може да си платиш доставката. По автобуса ако ти го пратят това ще ти излезе без пари само трябва да е опаковано.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
urugvaec написа: няма ли начин да се намести без да се сваля фара?
Аз поне не успях. Мъчих се, но не

Отворих си работа за половин час - не е толкова сложно, при това не знаех как се прави!
- Zlatev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e92 s65b40
Благодаря на всички,които се отзоваха.Вчера ми обещаха днес до обяд да да имам нов фар.Явно има значение кой питаш и къде.Жалкото е че пак ще се оръся 460лв.но... Какво ли не правим за бебчетата ни.
Ще пиша довечера какво е станало.

- Zlatev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e92 s65b40
Всичко е готово.Бебчето отново е прекрасно.Хиляди благодарности на Валери от Вари2000 за неговото съдействие 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2