Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Bogat-Beden » 27 Окт 2018, 23:43

Подценихме го май нашия, засега държи
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 27 Окт 2018, 23:44

Няма такъв скучен мач.. не очаквах и нещо добро.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2018, 0:18

Не вярвах, не очаквах, изненадан съм!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2018, 0:25

За мен съдиите дадоха доста малка преднина в точките за нашия. Реално беше доста по-голяма. Мачът...странен мач. От самото начало нашия си водеше по един и същ начин двубоя, така и приключи. Единствено десният на Фюри веднъж го нацели както трябва и леко се ошашави, но се покри с ръцете давайки назад, съдията накъса там играта и нещата се върнаха на същата писта. Бухаше си го доволно и след толкова бой тоя дългия как остана прав не знам. Лявата ръка на Кобрата рещи целия мач, беше странно добре подвижен за мен. След срещата Пулев едва си сдържаше силната увереност и задоволство "учиме ги младите, може да заповяда в нашата школа" и т.н. :mhihi:
Чакаме Джошуа и май ще го има тоя мач!
Последна промяна Top Gun Maverick на 28 Окт 2018, 0:29, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 28 Окт 2018, 0:27

Чакам хейтърите да споделят какви печалби удариха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тъп мач като цяло,но виждам сериозен напредък в издръжливостта на кобрата.Ако развие атаките ще е доста добре.На няколко пъти изпусна нокаута.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Окт 2018, 0:29

Bogat-Beden написа:Не вярвах, не очаквах, изненадан съм!

Предполагах, че фюрката ще е много по-подготвен, но уви, нашия го РАЗПРА като работен гащеризон и затвърди мнението ми, че този пъпчивия няма нищо ОБЩО с Тайсън, освен фамилията. Браво на Кубрат, браво. Наистина не очаквах така като лъв да играе въпреки много мръсния бокс на пъпката.. Заслужена победа, хареса ми! :) :bowdown:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 28 Окт 2018, 0:30

Скучен мач ..., но все пак победата си е победа :yes:
Според мен това му е тавана, просто не го виждам срешу Джошуа, но дано да греша.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2018, 0:35

Тоя таван никак не е малко при положение, че късно влезна сред професионалистите.
Каквото и да направи срещу Джошуа няма да е толкова важно при загуба, само се моля да не тръгне както срещу Кличко с оправдания, обвинения, циркове и т.н.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 28 Окт 2018, 2:31

Бях заложил за равен и изгубих, но мача реално беше много близък до такъв. Пулев изненада наистина с кондицията си, а Фюри с липсата на такава и общо взето това бяха изненадите. Да добавя и малоумното решение на единия съдия да даде 10 рунда за Пулев и само 2 за Фюри, което е смешно. Пулев имаше вид на по-активен, но дефакто нямаше удари, само ляв прав и веднъж на 100 години дясна балтия. Стила на Фюри е такъв да се въргаля по въжетата и да е на контри, след което веднага в клинч. Съдията в ринга не отсъди явен нокдаун на Кобрата, което значи една точка моментално надолу и рунд за Фюри. Ако получи такъв удар, а той ще получи, от който и да е първокласен боксьор в тежката, моментално му се дърпа шалтера. Явно братя Пулеви имат проблеми с брадите, некво генетично ще да е и единия и другия падат лесно. Като цяло ме е яд, защото щях да спечеля кинти обаче пъпката проби схемата, нямаше нищо общо от мача му с Паркър. Или много е евал тука, или с некви манджи са го излъгали или се е продал за кинтите. Иначе като цяло при нашия никакво техническо развитие, нито комбинации, нито игра с крака нито бързина. Само лев и дясна балтия зад врата. Дано не се качва на никой от големите и черни момчета по-напред в класацията, защото мача свършва. Даже и не споменавам Джошуа или Уайлдър, там е ясно. Само си представям, ако пропусне някой десен от Дилиън Уайт например. Обаче вече е хитър, хванал се е с Гоцев и сега ще жънат до Чикаго и назад и де що има гайди. Колкото изкарат, пак файда. Като цяло галавечерта беше на провинциално средно ниво. И как не можаха една оригинална камбанка да намерят та цяла вечер дрънчаха по едно хаванче за чукане на чесън баси и организаторите :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2018, 8:06

На мен силно впечатление ми направиха жилетките staff от ония по левче, където мятаме из багажниците. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 28 Окт 2018, 9:51

Е то да беше само тва :mhihi: видяхте ли лейкопласта с който се опитваха да вържат ръкавицата на онези преди Пулев. Рекламките в които се препъваха по ринга. Оператора вместо да дава мача половината време снима някви джукли из публиката. Някви дивашки викове се чуваха постоянно. Мачовете преди Пулев бяха подигравка може би освен този с жените. Аматьорска работа незнам вие как мислите ама аз не бих дал пари да гледам подобно шоу наживо. Иначе за самия мач си го познах резултата. Тез двамата не са нокаутьори беше логично да свършат по точки. Пулев както винаги слаб в защита има късмет че не срещна Дилиън Уайт че щеше доста бой да отнесе. Ударът му и без тва е слаб, а сега както е свалил килограми хептен няма сила. Хюи имаше някъв шанс там в 8 рунд ли в кой беше, но нямаше класата и опита да се възползва от вкарания удар.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Окт 2018, 12:21

E34 написа:Бях заложил за равен и изгубих, но мача реално беше много близък до такъв. Пулев изненада наистина с кондицията си, а Фюри с липсата на такава и общо взето това бяха изненадите. Да добавя и малоумното решение на единия съдия да даде 10 рунда за Пулев и само 2 за Фюри, което е смешно. Пулев имаше вид на по-активен, но дефакто нямаше удари, само ляв прав и веднъж на 100 години дясна балтия. Стила на Фюри е такъв да се въргаля по въжетата и да е на контри, след което веднага в клинч. Съдията в ринга не отсъди явен нокдаун на Кобрата, което значи една точка моментално надолу и рунд за Фюри. Ако получи такъв удар, а той ще получи, от който и да е първокласен боксьор в тежката, моментално му се дърпа шалтера. Явно братя Пулеви имат проблеми с брадите, некво генетично ще да е и единия и другия падат лесно. Като цяло ме е яд, защото щях да спечеля кинти обаче пъпката проби схемата, нямаше нищо общо от мача му с Паркър. Или много е евал тука, или с некви манджи са го излъгали или се е продал за кинтите. Иначе като цяло при нашия никакво техническо развитие, нито комбинации, нито игра с крака нито бързина. Само лев и дясна балтия зад врата. Дано не се качва на никой от големите и черни момчета по-напред в класацията, защото мача свършва. Даже и не споменавам Джошуа или Уайлдър, там е ясно. Само си представям, ако пропусне някой десен от Дилиън Уайт например. Обаче вече е хитър, хванал се е с Гоцев и сега ще жънат до Чикаго и назад и де що има гайди. Колкото изкарат, пак файда. Като цяло галавечерта беше на провинциално средно ниво. И как не можаха една оригинална камбанка да намерят та цяла вечер дрънчаха по едно хаванче за чукане на чесън баси и организаторите :mhihi:

Каквото и да си говорим тука нашиот 10000% заслужава мач с Жошката, Вайдър или космясалия Фури, просто няма как да оставим настрани факта, че за трети път ще има шанс за мач за световна титла. На повечето боксьори това им се случва веднъж в кариерата и край. Дори и да загуби поне да уреди финасово живота си и да утъпче пътя за младите лъвчета, това е. Определено новия треньор му оказва влияние освен на ринга и преди това, защото вече не дрънкаме глупости и след мача също, което буди уважение в мен към Пулев. Фюри беше пречупен И психически гледайки Кубрат рунд след рунд как седи прав на почивката, подскачайки дори.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Окт 2018, 17:00

Айде, айде - Пулев си беше неузнаваем. Коренна промяна във физиката и а май и във
стила. Какъо казаха няколко пъти - трудно се играе срещу боксьор като Фюри, който нон-стоп спъва играта. Не разбрах защо тъпия рефер позволи такава игра...
Много важна победа за нашия, но като минус - защо не приключи мача в 3тия рунд - имаше толкова възможности.

Някой да каже нещо за Тервел :)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Окт 2018, 17:05

Какво за Тервел, изтърва да приключи мача още в пърив рунд, та трябваше да почва и втория. :mhihi: Тоя макарон не бил губил толкова бързо мач. Но си беше буквално като круша.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 28 Окт 2018, 17:16

За Тервел кво да кажем :mhihi: сигурно чакат да навърши 40 да му намерят най-накрая някой класен боксьор да се бие с него. Иначе ми харесва като стил ,но с такива комедианти като тоя италианец няма как да стане работата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата