препоръчайте ми свещи за 316 така че да имам повечко мощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
препоръчайте ми свещи за 316 така че да имам повечко мощ
здравейте
моля препоръчайте качествена марка свещи за m40b16 така че ако е възможно да се вдигне малко мощността
моля препоръчайте качествена марка свещи за m40b16 така че ако е възможно да се вдигне малко мощността
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
sasho написа:в дару има
BOSCH F7LR - 14лв
NGK BKR6EK - 14 лв
NGK BKR6EQUP - 36 лв
кои да взема
не мисля 4е 6те усети6 разлика при този двигател,сложи си стандартните за модела,ина4е има други по-ефикасни на4ини за увели4аване на мо6тността
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Дори и да има някакъв ефект, ще е толкова минимален, че въобще няма да го усетиш. Вземи си двуполюсни на BOSCH (каквато е препоръката) и си джиткай спокойно... 

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Breyton написа:Моето мнение е 4е NGK са по добри.
Може и да си прав, но аз бях с NGK - сега съм с BOSCH и не улавям никаква разлика или ако има, то тя е толкова малка, че неможе да се усети

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Ра3ликата е маи в и3държливоста доколкото 3нам.
А3 смених няколко комплекта Bosch и винаги се скапват много бър3о
А3 смених няколко комплекта Bosch и винаги се скапват много бър3о

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
--====#####====-
На предишната ни кола бяхме купили някакво приспособление което по някакъв начин усилваше искрата с пъти и мощността се качи доста(не разбирам от токове и немога да обясня как дейсваше).Бяхме го взели от някакъв дядка който го беше изобретил,и мислеше да го патентова,но незнам какво стана с тоя човек.Иначе беше много ефективно 

отг.
Ако някой ти е казал, че има такива свещи те е излъгал! В момента съм с двуполюсните на БОШ и нямам оплаквания.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: --====#####====-
BMW///M-ma6inata написа:На предишната ни кола бяхме купили някакво приспособление което по някакъв начин усилваше искрата с пъти и мощността се качи доста(не разбирам от токове и немога да обясня как дейсваше).Бяхме го взели от някакъв дядка който го беше изобретил,и мислеше да го патентова,но незнам какво стана с тоя човек.Иначе беше много ефективно
ахаа знам за какво говори6, мисля 4е става въпрос за плазмено запалване , тоя е един луд фен както ние сега , има як ефект за мо6тността и икономи4ността но , износването на мотора

ако някой иска подробности мога да разпитам дали има о6те такива , моя съсед с който сме врата сре6ту врата е бил в един екип с въпросния дядка

10 мнения
• Страница 1 от 1