жени и коли
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: жени и коли
Абе.. дайте някви примерни снимки от 1 до 10, че ми е интересно какви са ме излъгали на два пъти.. златната среда ли, надолу ли, нагоре ли... : mhihi:
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
FaceOff написа:Абе.. дайте някви примерни снимки от 1 до 10, че ми е интересно какви са ме излъгали на два пъти.. златната среда ли, надолу ли, нагоре ли... : mhihi:
Такива примери и оценки си плачат за отделна тема

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- FaceOff
- ентусиаст
-
Ами, като ще обсъждаме гледат ли жените колите, да уточним и за какви жени става въпрос. От друга страна такива актуални коври тип дилена и деси травестита не бих ги качил и в москвича навремето..
- FaceOff
- ентусиаст
-
Съгласенvicho написа:10-тка

Ама дай и една петица... за ориентир
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
за 5-ца ще помисля, ама се сетих за още една десетка... руса

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
жени и коли
Батеее, първо за тях двете се сетих и аз. Маргото е нЕма такава мацка, бих добавил само и Адриана Лимаvicho написа:за 5-ца ще помисля, ама се сетих за още една десетка... руса
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Катинара е на път 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Дайте сега и една класация по степен на ковралъка и да засичаме и припознаваме

Si non confectus, non reficiat.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колегата, който се идентифицира и остойностява с дохода си, ако се успокоява, че всички жени са така с абсолютно условие за "неснижаем остатък" на дохода, ще има да учи уроци, болезнени при това 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
madafaka_donkele написа:Първите ѝ въпроси, ако са какво и къде работя, колко печеля и т.н. винаги казвам, че съм хамалин на илиенци и в добър ден правя 50лв. на ден
Имах един познат навремето и като го питат с какво се занимава- продавам семки. Което си беше самата истина, без подробностите. Че изнасяше хиляди тонове слънчоглед.
Други двама познати, от времето по което всеки четвъртък се ходеше на ретро парти в Ескейп. Събирахме се много голяма компания. Може би 40 човека. И имаше един пич- коли, моли всичко точно. Все с различни. Хубави дрешки, харчи прилично там. И една мацка също добре облечена, големи приказки. Явно с възможности. Та тия двамата за няма и месец се ожениха. И после след още 3-4 се разведоха. После се разбра, че всеки имал надеждата, че чрез брака ще се уреди с много кинти. А се оказало, че и двамата напълно скъсани. Оня някакъв шофьор в лизингова компания. А за момичето не помня вече. Ама тотална греда и за двамата.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
С коли жени не се свалят, ами само коври. Аз не съм имал гадже, което да съм го свалил оставяйки я с впечетлението, че имам много пари! Много важно е обаче от метода на свалката какъв тип жена ще ти върже! Имам един приятел, БМВ-ист разбира се, който само на коври попада, методът му на свалка е обаче "искаш ли да те повозя на БМВто"(Е90), естественно с този пикъп само коври му връзват...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно