Некадърници 3 част...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
на първо четене частите които ще трябват са:
фарове(с лупата)
маска с бъбреците - по възможност широкия бъбрек
преден капак
преден ляв калник
перката на радиатора
лайстната която държи фаровете
предна броня
гредата под бронята
фарове(с лупата)
маска с бъбреците - по възможност широкия бъбрек
преден капак
преден ляв калник
перката на радиатора
лайстната която държи фаровете
предна броня
гредата под бронята
Кофти тръпка
На скоро ме праснаха и мен и то не по моя вина и най смешното е че ми писаха и на мене акт при условие, че нямах вина за ПТП
Тая гадина караше в насрещното и ме удари
И при огледа като ми писаха портокола, ми нахвърли на бързо каквото се вижда на пръв поглед а тоя боклук, който предизвика ПТП и му нямаше нищо на ш....я Голф му гледаха и под предния капак
Едната ми джанта с гумата струва клкото тая скраб
Не стига, че ми сасипа предната броня ами и имам акт за 100лв. Сега естествено ще се видйм в съда
Тъпите ченгета толкова са комплексирани и ги хвана яд, че карам хубава кола, че нямаше какво друго да направят освен да ми напишат АКТ 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
да си жив и здрав.нещо не ти върви с предницата на е36-та ми се струва.Сложи нова броня и неможа да и се порадваш 

ТДС - Турбо Див Селянин
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Абе не знам с колк си карал , ама колата е доста разназана. За което сори не е приатно , но има ограничениа на скороста и така като гледам май не си карал с " населени места 50 км."
Има и още нещо не твърдя , че сам перфектен шофер просто си спазвам правилника. Но има толкова смотани шофети , че не е истина , такива с купени книжки, мамини рожби , каде са карали само на селото на Тати семеината кола на дядо.
Колите не правят шоферите а опита.
Има и още нещо не твърдя , че сам перфектен шофер просто си спазвам правилника. Но има толкова смотани шофети , че не е истина , такива с купени книжки, мамини рожби , каде са карали само на селото на Тати семеината кола на дядо.
Колите не правят шоферите а опита.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- ///MapTo
-
-
liort написа:....
казах и пак ще кажа...с никого не споря,ако искате мислете,че и с 200 съм карал...пожелавам ви от все сърце да не ви се случва,но тази скорост + неговата е предостатъчна за къде къде по-сериозни удари...
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Писна ми на кура от моралисти и професори по шофиране!!!
Всеки да си гледа в собственото канче и да кара така че да не вреди на другите!
Тия дето много знаят и псуват как всички карат бързо и не знам си кво, ТЕ са най-опасните изроди, карайки в лява лента на Бул. България или Цариградско с 50км/ч! Те правят още куп умопомрачителни неща, котито не са незаконни, но са много опасни за другите участници в движението!!!
Тъпа жена ме удря от насрещното в лозенец, но понеже е от дясно и няма знак за предимство (ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЯ НЯМА ПРАВО ДА ИДВА ОТ ТАЗИ ПРЯКА ИЗПБЩО) се намесва полувин блок моралисти и боклуци които казват как аз съм минал с 200 ева ли не от там!!! И понеже съм карал лачена кола и некви други комплексарски простории на края ми пишат на мене акт куките!!!
Момчето си е карало нормално, някои заблуден моралист го е изпраскал и после сички други неинформирани моралисти плюят без да знаят фактите
! Ако не беше ударил колата на ония идиот щеше да удари хората на спирката а вашия преведен герой най-вероятно щеше да се покрие като една истинска мишчица!
Искам да апелирам към всички моралисти да се преместят на село да си карат (те повечето и без тва от там са дошли и са донесли манталитета си с тях) понеже в софия без да правиш минимални нарушемния не може да стигнеш до никъде ако бързаш и имаш работа!
Всеки да си гледа в собственото канче и да кара така че да не вреди на другите!
Тия дето много знаят и псуват как всички карат бързо и не знам си кво, ТЕ са най-опасните изроди, карайки в лява лента на Бул. България или Цариградско с 50км/ч! Те правят още куп умопомрачителни неща, котито не са незаконни, но са много опасни за другите участници в движението!!!
Тъпа жена ме удря от насрещното в лозенец, но понеже е от дясно и няма знак за предимство (ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЯ НЯМА ПРАВО ДА ИДВА ОТ ТАЗИ ПРЯКА ИЗПБЩО) се намесва полувин блок моралисти и боклуци които казват как аз съм минал с 200 ева ли не от там!!! И понеже съм карал лачена кола и некви други комплексарски простории на края ми пишат на мене акт куките!!!
Момчето си е карало нормално, някои заблуден моралист го е изпраскал и после сички други неинформирани моралисти плюят без да знаят фактите

Искам да апелирам към всички моралисти да се преместят на село да си карат (те повечето и без тва от там са дошли и са донесли манталитета си с тях) понеже в софия без да правиш минимални нарушемния не може да стигнеш до никъде ако бързаш и имаш работа!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Не разбрах какво си правил зад трамвая. И 535 ти е задал още един хубав въпрос. 

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- ///MapTo
-
-
имам чуството,че на малоумен език с рисунки от пейнта трябва да обяснявам за да ме разбере част от аудиторията и найстина ще го направя...
- ///MapTo
-
-
червеното съм аз
трамваят е зеленото
пасатора е в жълто
нарочно избрах такива цветове за да съм се убедил,че сте ме разбрали...до последния момент аз не го виждах,защото трамвая му правеше "сянка"...ако и сега ме попитате "ми ти кво си правил зад трамвая" ще си скъсам книжката и повече няма да вляза тук...

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Извинявам се на Марто, защото наистина е невинен
Точно с това трябваше да започне темата и ме обърка с това "зад трамвая", а то е "до трамвая. Това е ужасната ситуация, когато задминаваш спрял автобус и пешеходец изскача пред него.
Добре, че не е бил човек(дори и старец), че щяха да да те обвинят в други неща, за които не си виновен. Гадни ченгета 

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Понеже и баща ми имаше подобен случай се научих да се "пазя" чрез минаване успоредно с трамвая/тролея/автобуса... така да се каже да ме пази от подобни селяни... забавям малко, ама се подсигурявам, че някой откаченяк няма да реши да се прави на безсмъртен...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз пък сега като карам курсовете и занапред се уча така като има трамвай,да си карам кротко зад него и да не го минавам на спирка или на кръстовище 

ТДС - Турбо Див Селянин
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4