Как глупостта погуби една кола
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ineedmoney написа:аабе само аз ли долавям лекия детайл ,че се споменава за свещи и дизелов автомобил ...свещи имат бензиновите агрегати или много много много яко се заблуждавам
свещи имат и дизелите, ама са подгревни

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
1. Какво го коментирате толкова, нафтата дали ще преебе колата, или пък бензинът. Има ли свещи или не. Посмейте се и толкова. Според мен идеята е да покаже кви прости хора има, а не гони достоверност.
2. Колонки за двутактова смес имаше и с България. Просто повечето от вас не са били родени по това време, както и когато бензинът беше по 34 стотинки. (аз по-евтин не го помня). Но не се ядосвайте. Тогава и заплатите бяха по 80-100 лв. Така че пропорционално май е бил доста по-скъп(за сметка на парното, тока, ракията. Жените тогава си бяха направо без пари
).
2. Колонки за двутактова смес имаше и с България. Просто повечето от вас не са били родени по това време, както и когато бензинът беше по 34 стотинки. (аз по-евтин не го помня). Но не се ядосвайте. Тогава и заплатите бяха по 80-100 лв. Така че пропорционално май е бил доста по-скъп(за сметка на парното, тока, ракията. Жените тогава си бяха направо без пари

хаааааааа
та как да не се на*ереш от смях
та да се върнеме на историйката-комшията отишъл на бензиностанцията в ийст джърмани, насвирил варгата с 2 ТАКТ , налял си и алхимията отгоре както си знае завалията и ела ме виж-17 метра пушек!
изкарали го от града с полицейски ескорт че не се виждал-да не се витоса некой у него...
та как да не се на*ереш от смях

- Scouser
- младши ентусиаст
-
Що не напраят в БГ както си е нормално и да направят чучура за бензина и за нафтата с различен диаметър. Тука не можеш да сбъркаш щото дизеловия чучур не влиза в бензинов резервоар а пък бензоновия е толкова хлабав в нафтова капачка че ше ти избоде очите.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2