Работи до 4000 оборота
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Работи до 4000 оборота
Това ме помоли да попитам един мой познат.
До 4000 оборота колата работи нормално ,но само до там .Повече не може да се изфорсира. Става дума за Е30 320 89 г.
До 4000 оборота колата работи нормално ,но само до там .Повече не може да се изфорсира. Става дума за Е30 320 89 г.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Работи до 4000 оборота
Tony написа:Това ме помоли да попитам един мой познат.
Здравей,колегите по-доло си казаха мнението ГОРЕВЕН и ВЪЗДУшЕН
ФИЛТЪР
Tony написа:Филтрите са сменени, както и грешките са изчистени и продалжава така да работи. Просто тук няма добар диагностик който дори и със стенд да разбере какво и е на колата.
Този проблем не може да се реши просто така, наистина трябва да се заведе на специалист, има да се проверяват всички датчици, запалването, както и ECU-то.

Аз лично първо бих проверил как работи бенз. помпа

как мирише от ауспуха? нормално или люти на очите?
постоянни ли са оборотите на празен ход? Въобще след 4К почва да прекъсва или какво става??? дай малко повече инфо за да знам на къде да те насоча, но при всички положения си провери маркучите по инжекцията, горовния филтър, и наи-вече ботуша след дебитомера
да не се е нацепил и да байпасва дебитомера, но тогава със сигурност няма да работи нормално като цяло и ще синее дима от ауспуха (а и ще люти)
постоянни ли са оборотите на празен ход? Въобще след 4К почва да прекъсва или какво става??? дай малко повече инфо за да знам на къде да те насоча, но при всички положения си провери маркучите по инжекцията, горовния филтър, и наи-вече ботуша след дебитомера

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

6 мнения
• Страница 1 от 1