Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
На телефона е същата история, тъй че офис забраната отпада
- Jordana
- старши ентусиаст
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Като ги пусна колегата излизаха , сега и при мен не излизат . Мисля че са изтълкувани погрешно
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- hell's angel
- младши ентусиаст
- Кара: овца във вълча кожа...
Джордана, стресира остро колегата
Ubi dubium, ibi libertas
Няма кво да се стресирам,даже ходих при него да му кажа да паркира като нормален - отг. беше " кво бе? "
- xaxo
- кандидат ентусиаст
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Това за колелото и бакшиша...едно време нямаше как да стане. То и сега е възможно да го връхлетят стадо бизони, но зависи къде се намира случката.
Иначе за Инкасотата...тези за супег нагли понякога. Държат се все едно са някакви спец части, решават да паркират възможно най-дебилно по принцип за да ти покажат, че могат да го направят и никой не им казва нищо. Под никой имам предвид полицията. Да им чукаш на прозореца не е оферта, могат да се направят на велики.
Иначе за Инкасотата...тези за супег нагли понякога. Държат се все едно са някакви спец части, решават да паркират възможно най-дебилно по принцип за да ти покажат, че могат да го направят и никой не им казва нищо. Под никой имам предвид полицията. Да им чукаш на прозореца не е оферта, могат да се направят на велики.
In God we trust, all others we track.
https://www.facebook.com/share/v/MFFox7BBK7fXcYKu/
I feel the need, the need for speed.
- vicho
- старши ентусиаст
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
има каска, няма проблем!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Мда, редовно има такива простотии. Този е вече мега зле. Ония, които ги возят пред тях поне могат да ги притискат със своето тяло и ако карат бавно няма проблем, освен ако не паднат. Но тука с тия ръчички дори при леко подаване на повече от ЖЛЕНАТА от моториста газ и може да стане зле. Тяхна си работа. Пазете мотористите де, вече на всякакви кошници виждам тоя лозунг. То не е нужно много да ги пазиш, но полицаите едно време ми викаха все един лаф като почнах млад и зелен бакшиш - "пазете се вие за да можем да ви пазим и ние".
In God we trust, all others we track.
- Jordana
- старши ентусиаст
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Абе тия велосипедисти направо са освирепяли последните дни . Вече като видя такъв и инстинктивно бия спирачки
https://news.bg/crime/koloezdach-napadn ... tsata.html
https://news.bg/crime/koloezdach-naryaz ... tsata.html
https://news.bg/crime/koloezdach-napadn ... tsata.html
https://news.bg/crime/koloezdach-naryaz ... tsata.html
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- vicho
- старши ентусиаст
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Exclusive89
- младши ентусиаст
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Бахти педерунгела, да беше се ударил в няква стена деа..
- Don_Diego
- младши ентусиаст
- Кара: E39, A8L W12, Z4 30i, X1/U11 25e
Днес един тарикат ми забра задната броня на Q-то, настигнах го, отбих го вика не бил той, нищо не усетил в неговата кола. Ясно си личаха следите от боя по двете коли. Колата ми е с чужди номера, а бързах и нямах възможност да чакам кат за протокол. Разбрахме се да се чуем по-късно през деня за да се оправим с плащане в кеш (моите щети излязоха с повече търкане). Тариката не вдигаше телефона, а за капак и ме блокира, та да не го занимавам явно. Жалко за него защото си вързах гащите като докладвах случката на 112, веднага след като ме блокира беше пуснат в системата като избягал от ПТП. Отделно ме посъветваха и жалба в районното да пусна, за да е сигурно че ще го намерят и санкционират
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
Exclusive89 написа: да беше се ударил в няква стена деа..
Този пробив под бул. "Цар Борис III" (бивш "9 септември") е чудесен, като идея и отвратителен, като конфигурация и изпълнение. Надявам се не сте забравили, че първоначално минаваше само под "Борис III", а после се оказа, че не е трябвало да е така и отново строиха и удължаваха тунела. Комбинацията от недомислена структура и диваци натискащи газта става особено опасна.
Тук е абсолютно задължително да се спазва ограничението от 50 км/ч ама иди го разправяй това на първенютата и простаците с "претенции".
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
Don_Diego написа:Днес един тарикат ми забра задната броня на Q-то, настигнах го, отбих го вика не бил той, нищо не усетил в неговата кола. Ясно си личаха следите от боя по двете коли. Колата ми е с чужди номера, а бързах и нямах възможност да чакам кат за протокол. Разбрахме се да се чуем по-късно през деня за да се оправим с плащане в кеш (моите щети излязоха с повече търкане). Тариката не вдигаше телефона, а за капак и ме блокира, та да не го занимавам явно. Жалко за него защото си вързах гащите като докладвах случката на 112, веднага след като ме блокира беше пуснат в системата като избягал от ПТП. Отделно ме посъветваха и жалба в районното да пусна, за да е сигурно че ще го намерят и санкционират
Е то твоето не е тарикащина наши??
Значи нямаш време да чакаш и искаш да ти платят кеш!! Онзи че е тъп е явно, иначе би пуснал за теб сигнал, че си избягал пък да видим кой кого.