Световното първенство по футбол 2018г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Re: Световното първенство по футбол 2018г.

Мнение от kasho » 13 Юни 2018, 10:38

Knoxville_ написа:Нашите го бойкотират :ok:

Да, а ФИФА им се моли - айде бе момчета, елате моля ви се, иначе няма кой да прави купона по дискотеките и да научи отборите на другите държави как се хвърлят салфетки... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А иначе следващия месец ще си пея Deutschland Deutschland über alles... :bchug: Аз съм си твърдо за дойчовците, но май май няма да са те този път. А иначе прави ли ви впечатление, че по онлайн медиите почти нищо не се пише за световното (телевизия не гледам и не знам там как е). Леко информационно затъмнение като че ли налагат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 13 Юни 2018, 10:58

Deutschland, Deutschland über alles..., не заради форум и БМВ, а просто защото на големи първенства винаги съм подкрепял Вермахта. Не ми се вярва да дублират титлата, колкото и да ми се иска. Другия отбор за който ще стискам палци да стигне далеч е Хърватска :D
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 13 Юни 2018, 11:30

И аз симпатизирам на Дойчето или Испания :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 13 Юни 2018, 11:47

B U L L I написа:кой мислите ще бъде новия световен шампион

Кво се чудите, Камата КАЗА! :yes: :yes:
https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/stoichkov-kaza-koj-shte-e-noviiat-svetoven-shampion-492337

Ако не ви се четат една страница глупости - само последното изречение (финал Аржентина - Франция, Аржентина шампион).

Аз не гледам футбол, изобщо не ми е интересен... Ама все пак ми е чудно - какво е това световно първенство, играят Саудитска арабия, Египет, Иран, Панама и Сенегал, а ги няма Италия, Дания, Унгария, Холандия, Чехия (чехите не бяха ли силни едно време, унгарците и те играеха, помня три силни "лалета" имаше - Марко Ван Бастен, Рууд Гулит и още един черен... Рийкард ?)... И естествено - без Четвъртите в Света, Българи - Юнаци! (и съдията - ... нехетеросексуален, с нестандартна сексуална ориентация...).
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от Gpenev » 13 Юни 2018, 13:16

https://corner.dir.bg/futbol/ispaniya-s ... svetovnoto

Защо ли не се учудвам, Перез се из*ра буквално върху националния отбор на Испания точно преди световното. Голяма грешка че го обявиха за треньор и то точно два дни преди да започне. :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 13 Юни 2018, 13:17

Язе съм за кариоките. На второ място, Германия. Вече две банки я определиха за бъдеш световен шампион, тъй между другото.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 13 Юни 2018, 13:27

Gpenev написа:https://corner.dir.bg/futbol/ispaniya-senzatsionno-uvolni-trenyora-den-predi-svetovnoto

Защо ли не се учудвам, Перез се из*ра буквално върху националния отбор на Испания точно преди световното. Голяма грешка че го обявиха за треньор и то точно два дни преди да започне. :kuku:

Аз пък мисля, че испанското ръководство осра нещата, нито е първия нито е последния който ще ръководи отбор на голямо първенство с ясната идея, че след това ще прекрати работа за националния отбор. Щом са стигнали до уговорка е ясно, че ще се разбере и ще тръгнат слухове. По-добре ли е да се крие, отколкото да излезе и да го заяви публично. Но сега поне ще си имат оправдание като ги наритат рано рано...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Юни 2018, 17:13

Borymeckata написа:
B U L L I написа:кой мислите ще бъде новия световен шампион

Кво се чудите, Камата КАЗА! :yes: :yes:
https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/stoichkov-kaza-koj-shte-e-noviiat-svetoven-shampion-492337

Ако не ви се четат една страница глупости - само последното изречение (финал Аржентина - Франция, Аржентина шампион).

Аз не гледам футбол, изобщо не ми е интересен... Ама все пак ми е чудно - какво е това световно първенство, играят Саудитска арабия, Египет, Иран, Панама и Сенегал, а ги няма Италия, Дания, Унгария, Холандия, Чехия (чехите не бяха ли силни едно време, унгарците и те играеха, помня три силни "лалета" имаше - Марко Ван Бастен, Рууд Гулит и още един черен... Рийкард ?)... И естествено - без Четвъртите в Света, Българи - Юнаци! (и съдията - ... нехетеросексуален, с нестандартна сексуална ориентация...).

Защото,за да се класираш за световно от зона "Европа" си е едно малко чудо! Тук е огромна конкуренцията! В зона "Африка" също става все по-трудно,но останалите не са чак толкова "завързани"!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юни 2018, 19:00

Испания ги пишете безславно отпаднали. Те никога не са били силни де, като изключим периода на Торес, Шави и Иниеста когато извадиха поколение, а и имаха късмет. След тоя цирк да си уволянт треньора, който в 20 мача няма загуба с тях и да назначат...Фернандо Йеро :mhihi: си е голяма гавра. И то защото подписал с клуб и ще се махал след Световното. Голям довод. Опа, довода бил, че не ги уведомил навреме. :mhihi: Колко по-навреме след като работата реално е да изкара шампионата. Просто не ги виждам тях, от вечния отбор с претенции ще отпаднат безславно.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 13 Юни 2018, 21:45

Не бързайте да ги отписвате. За разлика от клубния футбол треньорите в националните нямат чак такова влияние особено на Световно. Топ играчи на тактика и схеми ли тепърва ще се учат? По-важното е да я има спойката между самите играчи + пределна мотивация и малко късмет
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юни 2018, 22:30

Прав си по принцип, но нали тази мотивация трябва да я провокира и треньора? А на Йеро какъв респект мислиш ще му имат? Стой и гледай само, на всеки ще му е ясно, че е някакъв преходен треньор избран за няколко часа поради липса на адекватен вариант.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 14 Юни 2018, 3:32

Фернандо Йеро беше капитан на Реал Мадрид, уважаван от всеки един противник. Капитан на националния отбор на Испания. И безкомпромисен защитник като играч.

Не мисля, че уволнението има общо с каквото и да е друго, освен да не мрънкат у Барца.

Покрай политкоректността си замина треньора. Но Перес можеше като стара лисица да подпише с него тайно, "договор за договор" за след първенството да поеме Реал Мадрид и всичко щеше са е мед и масло.

Но в сегашния свят откритостта не е на мода, а горното е на почит. Само вижте Гризман как се държи като недоуважена девойка.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 14 Юни 2018, 9:24

В тази ситуация нямат какво да губят испанците. Не ги отписвайте.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 14 Юни 2018, 10:17

Мисля, че Дойчланд ще спечелят мондиала, но аз съм отявлен мазохист и ще викам за Англия! :help: :lol: :help:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 14 Юни 2018, 18:03

Русия, Сърбия, Хърватия, Германия, Аржентина, Бразилия...

Незнам кой ще стане, но тези ще гледам с интерес.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата