Е87 разшифроване на екстри
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Е87 разшифроване на екстри
Колеги по номера на рамата в софтуера на БМВ ми изкараха всичко с което е оборудвана колата при поръчката и (т.е. при производството).
Обаче дилърите във Варна така и не можаха да ми кажат какво представляват две то екстрите, а именно:
1CA Selecton cop relevant vehicles
8SP Cop control
Ако някой ги разтълкува ще съм му благодарен.
Обаче дилърите във Варна така и не можаха да ми кажат какво представляват две то екстрите, а именно:
1CA Selecton cop relevant vehicles
8SP Cop control
Ако някой ги разтълкува ще съм му благодарен.
те го те
C.O.P. stands for Conformity Of Production.
It may mean that you car was run at the factory to test production tolerances for engine emissions.
All car manufacturers have to do it by law.
They run the car for about 99km and then reset the speedo or in some cases the speedo reads negative numbers before its tested.
The COP is usually done on a scale of about 1 in 10,000

It may mean that you car was run at the factory to test production tolerances for engine emissions.
They run the car for about 99km and then reset the speedo or in some cases the speedo reads negative numbers before its tested.
naskoksan написа:те го те
Да разбирам ли че моята кола е тествана като качество преди да е предадена на купувача. и това защо се води като екстра? Може би завода ти гарантира фабрични дефекти до минимум?
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series