По-добре ли бяхме през соца?
Модератор: Общи модератори
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: По-добре ли бяхме през соца?
Искате ли да ви кажа защо БМВ повера не се включва
Няма как колкото и да му се иска да ви се притече на помощ с глупостите дето изписахте

Няма как колкото и да му се иска да ви се притече на помощ с глупостите дето изписахте

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не изчетох всички мнения, след моят въпрос за това, къде са тези "под 4%" лихва.
Аз лично, до този момент не съм видял реална лихва 4% в банка в България!
Зарязваме рекламните слогани на разни банки и други телефонни проучвания за 2-3-4% в банката.
Реално няма под 4,5% реална лихва, и това е проверено и дори с така отричаните връзки в банка, както от едно време.
Обясняват примерно 4% старт на лихвата, плюс някакви други и се получава реална лихва над 5%.
Като разбира се, в договорите съществува и застраховката "Софибор", че ако вземе да скочи въпросният индекс или както там се води, то автоматично скача и лихвата.
Пък да не говорим за телевизионните реклами, там нещата са толкова лъжливи, че човек неминуемо си мисли, че щом така започва първата среща с банката с лъжа и скрити текстове, то какво ли го очаква човек в периода на договора.
Ако имате възможност на телевизора, паузирайте бързият надпис, който излиза в края на рекламата, в чиито начало банката се кълне, че дава баси невероятните условия. В края написаното за под секунда говори, че трябва да си идиот, че да вземеш от тях кредит, който по нагли условия конкурира дори и бързите кредити.
В тези текстове се говори за лихвата, която се промотира в началото, че важи за 1-2 години макс, после става друга. Има и различни такси за усвояване, които такси са доста често безумни и още куп подобни ще го нарека шмекерии.
Аз лично, до този момент не съм видял реална лихва 4% в банка в България!
Зарязваме рекламните слогани на разни банки и други телефонни проучвания за 2-3-4% в банката.
Реално няма под 4,5% реална лихва, и това е проверено и дори с така отричаните връзки в банка, както от едно време.
Обясняват примерно 4% старт на лихвата, плюс някакви други и се получава реална лихва над 5%.
Като разбира се, в договорите съществува и застраховката "Софибор", че ако вземе да скочи въпросният индекс или както там се води, то автоматично скача и лихвата.
Пък да не говорим за телевизионните реклами, там нещата са толкова лъжливи, че човек неминуемо си мисли, че щом така започва първата среща с банката с лъжа и скрити текстове, то какво ли го очаква човек в периода на договора.
Ако имате възможност на телевизора, паузирайте бързият надпис, който излиза в края на рекламата, в чиито начало банката се кълне, че дава баси невероятните условия. В края написаното за под секунда говори, че трябва да си идиот, че да вземеш от тях кредит, който по нагли условия конкурира дори и бързите кредити.
В тези текстове се говори за лихвата, която се промотира в началото, че важи за 1-2 години макс, после става друга. Има и различни такси за усвояване, които такси са доста често безумни и още куп подобни ще го нарека шмекерии.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
- Ще умрете беден, сам и ще страдате жестоко.
- Извинете не Ви чух, какво казахте?
- Казвам, че исканият от Вас кредит е одобрен. Подпишете тук и тук.
- Извинете не Ви чух, какво казахте?
- Казвам, че исканият от Вас кредит е одобрен. Подпишете тук и тук.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:Много си добър в изсмукването на измишльотини![]()
![]()
![]()
Ай, ай, кой го казва...
Бях решил да не влизам в тая тема, ама преди 2-3 седмици ми се случи да вечерям с един клиент (чужденец) на Витошка и се сетих за теб:
BMW_POWER написа:Нали сте европейци? Къде по-европейска улица в бг от Витошка? Насядали по възглавниците, пушат наргиле и слушат маанета. То направо Виена отвсекъде. Само река Дунав ви липсва
От всички заведения (може би над 30) само в 2 имаше наргилета, и то на 1-2 маси най-много; никакви маанета, никакви възглавници...
Човекът даже се учуди колко много пицарии има.
И днес се случи чудото - за втори път минах по Витошка в рамките на 1 година. Викам си, поне днес да чуя маанетата, но не - второ чудо... Никакви маанете (имаше акордеон и саксофон), никакви наргилета... Замалко да си помисля, че не съм в София

BMW_POWER написа:Родили се 50 000 бебета, на 35 000 бг не им е майчин език, но това няма значение.
Тук някаква официална информация или пак на принципа "Вервайте ми!"...
Не ми се рови за другите ти простотии, изсмукани от палците.. По-добре да си пусна турски сериал, по-интересно ще е

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
....През тази година са родени 53 000 бебета, което е с 16 000 по-малко от предишната година. Но е интересно какъв е майчиният им език. Според нашата статистика за около 30 000 новородени това не е българският, посочи проф. Иванов.....
https://offnews.bg/obshtestvo/balgarski ... 79545.html
Това е през 2013г , не ми се вярва през 2017 да има повече родени емигрантчета в България които да плачат на български
https://offnews.bg/obshtestvo/balgarski ... 79545.html
Това е през 2013г , не ми се вярва през 2017 да има повече родени емигрантчета в България които да плачат на български

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:Много си добър в изсмукването на измишльотини![]()
![]()
![]()
Ай, ай, кой го казва...
Бях решил да не влизам в тая тема, ама преди 2-3 седмици ми се случи да вечерям с един клиент (чужденец) на Витошка и се сетих за теб:BMW_POWER написа:Нали сте европейци? Къде по-европейска улица в бг от Витошка? Насядали по възглавниците, пушат наргиле и слушат маанета. То направо Виена отвсекъде. Само река Дунав ви липсва
От всички заведения (може би над 30) само в 2 имаше наргилета, и то на 1-2 маси най-много; никакви маанета, никакви възглавници...
Човекът даже се учуди колко много пицарии има.
И днес се случи чудото - за втори път минах по Витошка в рамките на 1 година. Викам си, поне днес да чуя маанетата, но не - второ чудо... Никакви маанете (имаше акордеон и саксофон), никакви наргилета... Замалко да си помисля, че не съм в София
BMW_POWER написа:Родили се 50 000 бебета, на 35 000 бг не им е майчин език, но това няма значение.
Тук някаква официална информация или пак на принципа "Вервайте ми!"...
Не ми се рови за другите ти простотии, изсмукани от палците.. По-добре да си пусна турски сериал, по-интересно ще е
Темата мина в друга насока, доста от колегите използват чувството си за хумор (Колегата Илков е 100%-тов пример) и на мен ми е приятно да чета. Изведнъж ти започваш да пишеш глупости, които нямат равни.
Наргилета беше пълно 2015г, когато за последно бях там. Нормално е да не видиш такива сега. В края на миналата година въведоха глоби за пушене на наргиле в закрити и някои открити заведения. Поправете ме, ако греша.
Принципа "Вервайте ми" го отправи към Стинката. Ако имаш факти, различни от моите, с удоволствие ще ги видя. Май нямаш

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:Принципа "Вервайте ми" го отправи към Стинката. Ако имаш факти, различни от моите, с удоволствие ще ги видя. Май нямашПоради това ти препоръчвам да продължиш с турските сериали

На твоите свободни съчинения им викаш факти

"Факти" от източници като факти.бг, афера.ком, сензация, шок, лична драма... И последният да затвори вратата...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Свободни съчинения, от които нито едно не си оборил
Иначе да, истината се лее само от БТВ и Нова
"Всички други са маскари" - Адам Смит

"Всички други са маскари" - Адам Смит
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Между другото по едно време наистина се беше напълнило с тия наргилета навсякъде. Не знам каква е причината, вероятно защото ги имаха за безвредни
и това, че бяха нещо ново. Където и да идеш се предлагаше, отделно по гостита и празници все някой носи, пушеха като невидели точно хората. Сега почти не виждам такива никъде, даже като се замисля скоро не съм виждал дори едно.
Мина им времето според мен и добре, че беше кратко, а не 45 години, съвсем примерен период.

Мина им времето според мен и добре, че беше кратко, а не 45 години, съвсем примерен период.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Тия наргилета са бизнес с който се занимават главно сирийци или по-точно сирийската мафия . Вкарват ги тия боклуци дето се пушат нелегално или си ги забъркват тука , канала за европа минава пак тука . 2015-2016 обаче нещо има разбутаха агитката и разбиха няколко такива депа за разфасоване на тая гадост , а освен това им смениха статута и ги приравниха с цигарите тия наргилета . Имаше няколко случая на натровени ученици ако помните . Климатичните промени в Сирия и засиления контрол придружен със забрана за пушене на тия говна са причината да не се намират навсякъде .
Последна промяна Jordana на 06 Юни 2018, 8:51, променена общо 1 път
Jordana написа:Тия наргилета са бизнес с който се занимават главно сирийци или по-точно сирийската мафия . Вкарват ги тия боклуци дето се пушат нелегално или си ги забъркват тука , канала за европа минава пак тука . 2015-2016 обаче нещо има разбутаха агитката и разбиха няколко такива депа за разфасоване на тая гадост , а освен това им смениха статута и ги приравниха с цигарите тия наргилета . Ичаше няколко случая на натровени ученици ако помните . Климатичните промени в Сирия и засиления контрол придружен със забрана за пушене на тия говна са причината да не се намират навсякъде .
Бем ти и цивилизацията. Ще взема верно да ида да вида как е у Куба

"Око да види, ръка да пипне, уй да усети!"
(Извинявам се на администрацията за думата, ама Адам Смит си е Адам Смит

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Точният цитат - железен аргумент в спора! (Адам Смит)
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Еми само като го споменеш накрая на изречението и опонента кляка безмълвен , Стийна ни обработва с тоя Смит години вече и дума не дава да се издума против гуруто на свободния капитализъм който е съществувал на практика само при разменната търговия и след това е утопията - бялата лястовица на капитализма . Всеки е чувал за нея но никой не я е виждал 

Jordana написа:Еми само като го споменеш накрая на изречението и опонента кляка безмълвен , Стийна ни обработва с тоя Смит години вече и дума не дава да се издума против гуруто на свободния капитализъм който е съществувал на практика само при разменната търговия и след това е утопията - бялата лястовица на капитализма . Всеки е чувал за нея но никой не я е виждал
Чета това и правя странна аналогия. В тъмното средновековие е било абсолютно така. Задаваш въпрос тип:
- Защо Слънцето изгрява от изток и залязва на запад?
- Защо небето е синьо
- Защо ....
и веднага получаваш отговор:
Защото Господ е казал така!
Ако някой не е бил съгласен, Отец Торкемада му е давал своите доводи. До един са били съгласни

Днес в ролята на Господ е Адам Смит. Ролята на Торкемада са разните институции, на които се молиш както на Господ. Колегите с Бизнес го знаят най-добре. Банките са достатъчни за нормалните хора