Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Сондьора » 31 Май 2018, 15:56

Фиър,Със сигурност и религията според теб няма отражение върху твоя живот, но уви има...

Врачанин, коня убива създателя си ;).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 01 Юни 2018, 6:39

Vra4anin написа:Как да няма реално отражение върху действителността емблемата на Алфа Ромео? Феновете на тази марка са едни от най-ревностните (да не кажем фанатизирани) автомобилни запалянковци и голяма част на това фенство се дължи на цялата история градена с десетилетия и същността на тази марка. Емблемата е част от тази история, тя е претърпяла много метаморфози и промени, за да достигне сегашния си облик. Пак казвам - не е случайна така, както я виждаме днес. Все едно да кажеш, че Алфа и духът й и феновете й щяха да бъдат същите, ако беше просто един безличен надпис "alfa romeo". Стига глупости колега :bchug: И ти и аз знаеш, че съм прав.

Опитваш се да лъжеш теб самия, само и само да не приемеш факта, че няма нищо случайно. Просто... така не се води градивен диалог (едните да показват и коментират разни неща, а ти да идваш и непременно да пишеш "глупости, това не е вярно" без дори да искаш да вникнеш в същината и да помислиш). Това си е чиста проба ТРОЛВАНЕ, извинявам ако те обиждам, но няма смисъл да си пишем в такъв случай. :dunno:

За феновете на Alfa Romeo, а и за която и друга марка много добре си описал хората, които в моето мнение съм описал като "...тези, които са се вързали на щуротиите им". ;)
За мен това е просто автомобил, хубав, лош, все тая - автомобил.
Ако му махна емблемите, ще си остане същия автомобил и липсата им няма ни най-малко да му повлияе на функцията. Просто ще е без емблеми.
Също така, ако му лепна надпис "Ducatti", това няма да го превърне в мотоциклет, сеШ' се? ;)
За денвърското летище е същата работа - все си е летище, независимо от шантавите скулптури, рисунки и архитектура.
Ако утре някой събори коня, замаже рисунките и преустрои сградите, пак ще си остане летище.

Реално, емблемата на AR може да има някаква истинска стойност само за наследниците на основателите на фабриката, както и тези на уважаемия инженер, господин Ромео.
За всеки един останал непредубеден човек, емблемата е просто декорация, без каквото и да е реално значение.

Добре, че е първи юни, та не се чувствам гузен, че обяснявам като на малки деца. :mhihi:

Сондьора написа:Фиър,Със сигурност и религията според теб няма отражение върху твоя живот, но уви има...

Врачанин, коня убива създателя си ;).

Сега ако ми обясниш как точно има отражение, ще съм ти много благодарен.
Единственото, за което се сещам е това, че като видя някъде стреж на църква ме е яд, че вместо тази безсмислена постройка не са направили детска площадка, примерно.
Ако имаш това предвид под отражение, ОК, съгласен съм. :)
Последна промяна Fear на 01 Юни 2018, 8:00, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Юни 2018, 7:38

Грешна ти е постановката на въпроса . Ритуалите и символиката са част от декора , те носят определени послания и внушения . Например череп и кости , SS , черни униформи и сатанистки ритуали ...звучи ли ти познато ? Като коледа или великден за християните е , само че за сатанисти . Както едни рисуват звездата на давид , други кръстове тези рисуват техни си символи . Но ако очакваш да се покаже луцифер като си нарисуваш пентаграм на вратата ...едва ли ще те огрее . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 01 Юни 2018, 7:58

Jordana написа:Грешна ти е постановката на въпроса . Ритуалите и символиката са част от декора , те носят определени послания и внушения . Например череп и кости , SS , черни униформи и сатанистки ритуали ...звучи ли ти познато ? Като коледа или великден за християните е , само че за сатанисти . Както едни рисуват звездата на давид , други кръстове тези рисуват техни си символи . Но ако очакваш да се покаже луцифер като си нарисуваш пентаграм на вратата ...едва ли ще те огрее . :mhihi:

A, баш. Послания и внушения, без никаква ангажираност зад последните да стои нещо реално.
И когато Луцифер не изскача, какво е значението на цялата символика за непредубения човек - точно никакво. Точно както и символиката няма никакво въздействие върху обективната реалност.
Значението на всичките тези символики имат някакъв смисъл само за създателите им, като и за тези, които са избрали да им се вържат на акъла.
Вече започва да ми омръзва да го повтарям. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 01 Юни 2018, 11:24

И мен почна да ми омръзва да го повтарям това че европа се ръководи от такива хора и те вземат важните решения . Европа е в пълен упадък на християнските цености или по-точно на ценостите на западната цивилизация позната ни от последните 100 години . Ако това не те бърка проблема си е твой , на практика ти вече си обсебен от тая символика щом за тебе тя е нещо нормално . Но много хора ги бърка и то не малко .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 01 Юни 2018, 11:30

Също Луцифер се интерпретира/използва неправилно с други цели, но от латински накратко е светлина - светия дух.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 01 Юни 2018, 11:33

Jordana написа:И мен почна да ми омръзва да го повтарям това че европа се ръководи от такива хора и те вземат важните решения . Европа е в пълен упадък на християнските цености или по-точно на ценостите на западната цивилизация позната ни от последните 100 години . Ако това не те бърка проблема си е твой , на практика ти вече си обсебен от тая символика щом за тебе тя е нещо нормално . Но много хора ги бърка и то не малко .

Някакви факти и аргументи в подкрепа на това, че Европа се ръководи от "такива хора"?

Пълен упадък, че и от 100 години насам. Брей, то ако беше така, нямаше да имаш компютър, от който да ги ръсиш тези приказки, не мислиш ли? ;)
Можеш ли да споменеш някакви конкретни резултати, които са вследствие на този упадък, че ми стана интересно?

И дали би ти харесало да живееш така, както са живяли в Европа преди 100г., ама да са ти налице християнските ценности?
Това е риторичен въпрос, пределно съм наясно, че не би искал и не би ти харесало.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 01 Юни 2018, 11:45

Няма страшно Фиъре, мюсюлманските да видим дали ще ти харесат :mhihi: ...щото упадъка на християнската води друга религия насам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 01 Юни 2018, 12:02

Сондьора написа:Няма страшно Фиъре, мюсюлманските да видим дали ще ти харесат :mhihi: ...щото упадъка на християнската води друга религия насам.

Не че нещо, ама европейската политика относно мюсюлманската напаст следва доста точно християнската ценност:
Матей 5:39 написа:А пък Аз ви казвам: Не се противете на злия човек; но ако те удари някой по дясната буза, обърни му и другата.

Религиозните ценности и здравия разум невинаги вървят ръка за ръка. :)

Иначе, мога да ти препоръчам емиграция в Русия, там християнските ценности са на почит. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 01 Юни 2018, 12:15

Цъ нестава, близо са до столицата на новия световен ред :mhihi: :
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 11 Юни 2018, 18:54

Това мисля че не е коментирано досега в темата , макар да съм убеден че е известно на любознателните читатели . Някакви предположения ? :mhihi:
https://www.google.co.uk/search?q=simps ... 8735774518

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Юни 2018, 19:19

Jordana написа:Това мисля че не е коментирано досега в темата , макар да съм убеден че е известно на любознателните читатели . Някакви предположения ? :mhihi:
https://www.google.co.uk/search?q=simps ... 8735774518

Варианти:
-Глобалният предиктор пуска жокери.
-Програмира се съзнанието за "визуализация" на определени цели.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Юни 2018, 19:51

Borymeckata написа:Аз винаги съм се смял на теориите за световни конспирации, но вече почвам да се замислям... Сякаш някой иска нарочно да си отгледаме полуграмотни, без обща култура и амбиции, мързеливи, но лакоми за материални вещи деца. Такива ще се хванат на всякаква умряла работа, ще дръпнат заем от банката за телефон, кола, екскурзия или друга "екстра" и... край. Натам ги чака само бачкане, без избор и без да могат да претендират за каквото и да било...

Ето за тия говоря: https://trafficnews.bg/bulgaria/nad-160-000-mladi-hora-u-nas-nito-uchat-nito-rabotiat-106700/

Jordana написа:Управляващия елит не върви по тоя път на мъчи се за две ама не може . И там има деца олигофренчета но повечето завършват елитни гимназии и университети . Някъде по медиите да сте прочели за отроче на политик или олигарх оставено да се разлага в обществената образователна система ? Тя и сега вече си я има ясната разделителна линия между класите

Това ме провокира да пусна постовете тук. Какво мислите за това, че наистина искат нацията ни да затъпее и то хора отвън? Въможно ли е това? В онзи уж спасителен план Ран-Ът имаше ли нещо такова да затъпяват хората? Забравил съм го...
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Юни 2018, 19:57

Остави Ран-Ът плана.

Основно икономическо правило на капитализма - За да работи са му нужни консуматори. Колкото повече толкова по-добре. Колкото повече консумират и по-разнообразна продукция - още по-добре.
За да се получава това - консуматорите трябва да им се разяснява какво им е нужно, чрез реклама, но без да мислят.
Т.е. консуматора трябва да е прост.

Като добавим и старата сентенция - най-добрият роб е този, който не осъзнава че е такъв. И си сглобяваме чудесна картинка на света. :winky:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Юни 2018, 20:02

Не намесвай капитализма, че ще бъдеш линчуван. :mhihi: Но всъщност си прав, обаче всеки негов поддръжник би казал, че имаш почти свободната воля да си умен или прост.
Значи според теб няма натиска отвън срещу България да се проивеждат прости хора, а е обикновен процес на капитализма?
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата