Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 13:33

Сондьора написа:Нищо не прави...символиката на масоните/евреите е ясна, а и се кефят, да показват че управляват света и толкова.

"Управляват света", предполага че включва и хората в него.
Ще споделиш ли, теб как точно те управляват? :)

Vra4anin написа:Колега извинявай, но това твоето звучи като "смъртното наказание няма абсолютно никакво значение, освен за тези, които го прилагат и за тези, на които ще им бъде приложено". Един вид "проблема на давещите се е проблем на самите давещи се". :dunno: Не правиш ли сметка, че и ти малко или много си от "давещите се" в случая, като те залива една или друга пумия в която живеем?

Сори, ама ми е странно как ти се включваш (пишеш) в този форум, само когато двете теми за конспирацията и онази за НЛО-тата са актуални и се явяваш като един от най-активните в тези теми и същевременно като тяхният най-яростен противник. Всяка теза, всеки поглед или разговор в тези две теми бива отричан в теб. Да не си платен трол от тайното юдео-масонско правителство? :mhihi:

Ами не, не смятам, че съм давещ се, нито смятам, че някой ме управлява.
Имам свободата да постигна всичко, което ми позволяват личните способности и умения. Също имам и избора да реша каква точно помия да ме залива.

Колкото до темата - абонирам съм за нея и получавам мейли, когато някой напише нещо. И пак в съответствие с моя си избор, решавам дали искам да се включа или не, защото се забавлявам чудесно в такива теми.
Сега разбирам, че имало и друга, ще я потърся. :mhihi:
Последна промяна Fear на 31 Май 2018, 13:39, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 31 Май 2018, 13:36

Fear написа:
Сондьора написа:Нищо не прави...символиката на масоните/евреите е ясна, а и се кефят, да показват че управляват света и толкова.

"Управляват света", предполага че включва и хората в него.
Ще споделиш ли, теб как точно те управляват? :)

Сондьора написа:Абсолютно:
The Eye first appeared as part of the standard iconography of the Freemasons in 1797, with the publication of Thomas Smith Webb's Freemasons Monitor.[7] Here, it represents the all-seeing eye of God and is a reminder that humanity's thoughts and deeds are always observed by God (who is referred to in Masonry as the Great Architect of the Universe).

От това излиза, че масоните са смирени служители на бога. Като такива, след като знаят, че всевиждащото око ги гледа, ще вършат само богоугодни дела, които са за добруването на човечеството. Все пак той ни обича.
Врачанин, сравнението ти е напълно безмислено.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 31 Май 2018, 13:42

Тук навлизаме в темата за Бог и ще стане кофти...кой кого и как управлява масите със религия.
Дали е добре за света незнам, ама със сигурност е добре за тях.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 13:45

Сондьора написа:Тук навлизаме в темата за Бог и ще стане кофти...кой кого и как управлява масите със религия.

Е тук съм много съгласен.
Само остава въпроса, какво е нивото на интелигентност на тези маси, че се оставят да бъдат управлявани по такъв балъшки начин. :)
За света вече не е добре - имало е време, в което религиите са изиграли своята положителна роля (сравнително малка, но все пак има такава), но в 21-век са напълно излишни.
Даже нещо повече- вредни са.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 31 Май 2018, 13:51

Fear написа:
Сондьора написа:Тук навлизаме в темата за Бог и ще стане кофти...кой кого и как управлява масите със религия.

Е тук съм много съгласен.
Само остава въпроса, какво е нивото на интелигентност на тези маси, че се оставят да бъдат управлявани по такъв балъшки начин. :)
За света вече не е добре - имало е време, в което религиите са изиграли своята положителна роля (сравнително малка, но все пак има такава), но в 21-век са напълно излишни.
Даже нещо повече- вредни са.

Това е така Fear. И аз съм на това мнение. Обаче.
Като знам какви (и колко) хора има по света, без изведнъж те да станат образовани, нещата няма никак да порозовеят, ако изведнъж религиите изчезнат. Напротив, ще стане страшно.
За съжаление, религиите все още имат своето огромно значение в не-малка част от света.
Единственият начин да изчезнат е по естествен път, който включва образоването на (почти) всички. А това ми е малко утопично и много далеч в бъдещето. Пак казвам. За съжаление.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 13:57

KoolyO написа:Това е така Fear. И аз съм на това мнение. Обаче.
Като знам какви (и колко) хора има по света, без изведнъж те да станат образовани, нещата няма никак да порозовеят, ако изведнъж религиите изчезнат. Напротив, ще стане страшно.
За съжаление, религиите все още имат своето огромно значение в не-малка част от света.
Единственият начин да изчезнат е по естествен път, който включва образоването на (почти) всички. А това ми е малко утопично и много далеч в бъдещето. Пак казвам. За съжаление.

Напълно съм съгласен.
Това е и проблема - в онези региони, където религиите са бетонирани, образованието е на практика несъществуващо, затова и хората продължават и до ден днешен да се връзват на тези суеверия и биват контролирани.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 14:09

Vra4anin написа:Много моля, но освен ако няма лапцус от страна на колегата Fear, това:
Fear написа:Положението с числата, петолъчките и пр. символи е такова, че тези неща нямат абсолютно никакво значение, освен за тези, които са ги измислили, както и за тези, които са се вързали на щуротиите на първите. :mhihi:

... значи точно това, което описах в предния си пост, а именно - че символиката на всички тези неща за които пишем има значение за тези които ги прилагат и за тези, които биват засегнати от тях.

Колега, сравнението ти е нелепо.
В единия случай имаш някакъв символ, който не ти влияе по никакъв начин, в другия губиш живота си.
Някакси ми е трудно да направя паралел между двете неща, затова и се въздържах, смятах че е очевидно. :)

'Щото, едно е да ти покажа среден пръст (символ), а съвсем друго е да те халосам с все сила в главата с винкел, нали? :mhihi:
Струва ми се, че последствията от двете действия са доста различни. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 14:27

Vra4anin написа:Извърташ нещата. Не става въпрос за измеренията на последствията, а за това, че има такива и към кого са насочени те. В случая има някакви последствия от символиките на всички тези неща и тя е насочена към всички нас "простите потребителите". Какъв е смисъла, защо е така - де да знам, нали затова е създадена тази тема (търсим истината).

PS: кажи като си "тома неверни", защо си активен в точно тези теми (тази тук и онази за НЛО-тата) и оборваш всичко в тях? :) Все едно вегетарианец да обикаля месарски магазин. :dunno:

Не, няма последствия.
Това е поредното оправдание за този, който не може или не иска да реализира потенциала си и го мързи да търси развитие. На такива хора все някой друг им е виновен.
Допреди 30-ина години не беше така, имаше си реален проблем с реализацията, но сега границите са отворени, ограничения няма - всичко зависи от теб самия.

Колкото до участието ми в темата, вече го казах - забавно ми е.
Но можеш да го приемеш и като кръстоносен поход срещу невежеството, суеверието и заблудата, ако ти харесва повече. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 14:37

Vra4anin написа:Запознат ли си какво представлява летището в Денвър?

Струва ми се, че е летище и се използва като такова. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 14:49

Vra4anin написа:Имах предвид, запознат ли си какво представлява като дизайн, архитектура. Какви забележителности има в него (картини, статуи).

Не бях, но се запознах.
И?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 14:57

Vra4anin написа:След като си се запознал какво представлява, какво мислиш за летището (въз основа на това което виждаш от снимките)?

Продължавам да мисля, че е летище.
Фактът, че през 2016г. е обслужило 58.3 милиона души затвърждава това. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 15:13

Емблемата на AR.
Кръст (не помня на какво/кого) и змия която поглъща човек. Пак не помня в каква връзка.
Но мога да те уверя, че колата ми досега не се е опитвала да ме убие, нито да сгази сама някой пешеходец или въобще да е проявявала някакви своеволия, независимо че носи същата емблема.
Разните проблеми от време на време, заради които се налага да посещавам сервиз, не мисля че идват от емблемата. :D

Да те питам и аз нещо, като сме започнали да се замеряме с картинки - какво мислиш за този ужас, който всеки ден поглъща десетки деца:
Изображение

Хем ти е под носа, не е далеч като Милано или Денвър. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

A каква е същината на въпроса за летището?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 15:25

Vra4anin написа:Да се върнем на емблемата на Алфа Ромео. Това което написа:

Fear написа:Но мога да те уверя, че колата ми досега не се е опитвала да ме убие, нито да сгази сама някой пешеходец или въобще да е проявявала някакви своеволия, независимо че носи същата емблема.
Разните проблеми от време на време, заради които се налага да посещавам сервиз, не мисля че идват от емблемата.

... смятам, само луд човек би си го помислил :mhihi: и въобще няма да го коментираме :)

Емблемата на Алфа Ромео в този й вид който показах, има няколко символили и няма абсолютно нищо случайно. Казано много набързо и на едро - абревиатурата ALFA символизира "Anonima Lombarda Fabbrica Automobili" (преведено грубо, звучи като Ломбардска автомобилна фабрика) в град Милано, а Ромео е второто име на инженер работил за тази автомобилна фабрика. Гербът и змията за местни символи (на Милано) и за добавени в емблемата. В общи линии е това.

Прав ли съм?

Предполагам си прав, последно съм се интересувал какво означава емблемата някъде 2007г. :)
И какво от всичко това, освен че са някакви исторически факти относно марката?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Май 2018, 15:43

Fear написа:Емблемата на AR.
Кръст (не помня на какво/кого) и змия която поглъща човек. Пак не помня в каква връзка.
Но мога да те уверя, че колата ми досега не се е опитвала да ме убие, нито да сгази сама някой пешеходец или въобще да е проявявала някакви своеволия, независимо че носи същата емблема.
Разните проблеми от време на време, заради които се налага да посещавам сервиз, не мисля че идват от емблемата. :D

Да те питам и аз нещо, като сме започнали да се замеряме с картинки - какво мислиш за този ужас, който всеки ден поглъща десетки деца:
Изображение

Хем ти е под носа, не е далеч като Милано или Денвър. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

A каква е същината на въпроса за летището?

Това е просто една къща в която живеят хора . Намира се в Симеоново ако не се лъжа , освен това наживо е много по-грозна . Нямам идея защо е така разкрасена , имах идея да позвъняи да питам но после се отказах :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 15:46

Казано още по-просто:
Преди година някъде, някакви хлапетии ми откъртиха задната емблема. Колата не се смали наполовина, защото отзад не виждам емблемата. Толкова за реалното въздействие на символите.
Същото важи и за останалата символика. Тя е точно това - символика и няма реално отражение върху действителността.

Утре ще продължим, сега е време да се изнасям. :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата