Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от KoolyO » 31 Май 2018, 10:54

нЕма, нЕма и пак се пръкне сравнение на Европарламента с "кулата на Вавилон".
Това, разбираш ли, било окултно, и символизирало сатанизъм и т.н.
Символизира трътки!
Трябва да си изключително ограничено мислещ, за да "знаеш" как на европарламентът нарочно архитектурата му е такава, че леко да наподобява рисунката на някой, който само е чувал за Вавилон.
И това да е 100% доказателство, че всичко там е сатанизъм. Братче...
На мен пък повече ми прилича на колизеума в Рим. Т.е. искат да върнат Римската Империя. Ама аз знам и каква е конспирацията. За да замажат очите на хората те са пуснали партенката с рисунката на някой си и така хората си мисят грешно за сатаната и кулата. А те всъщност правят опити да възкресят Цезар.
Да не говорим, че всъщност кулата във Вавилон е изглеждала така и няма нищо общо:
Изображение
Ама очевидно, че "тия в европарламента" добре са си свършили работата и са заблудили хорицата, че не искат да възстановят Римската Империя отново.
А'е сега ме оборете и ми кажете, че съм сбъркАл нещо.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Май 2018, 11:22

Те тия които са проектирали сградата сами твъдят че символизира вавилонската кула , ти се опитваш да им обясниш на тях точно че са в грешка ???!!!! Това не мога да го разбера и не вярвам някой разумен да може да осмисли що за напън е . Плаката който съм показал по горе е официално издание по случай някакво мероприятие не помня вече 2013 или 2014 е било . Познай защо всички фигури са с квадратни глави само детето долу в ляво е с кръгла глава ! Сградата не копира а символизира вавилонската кула ...символизира ...символизира ...да го пиша ли още или е ясно ? :mhihi:
..В „Откровението на Йоан Богослов“ се появява терминът вавилонска блудница: „и на челото ѝ пишеше име: тайна, Великият Вавилон, майка на блудници и мерзост земна“...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 31 Май 2018, 12:06

Мммм добре. Символизира Вавилонската кула, а копира колизеума. 'се тая.
Да не говорим за "Плаката който съм показал по горе е официално издание по случай някакво мероприятие"
Да си забелязал, че е издаден от Европейското консулство, а не парламент?!?
Което консулство изглежда така:
Изображение
Изобщо имаш ли идея за какво събитие е издаден и защо е тази рисунка?
Май ти не знаеш кой и защо е с кръгла и кой с квадратна глава.
А тъкмо щях да попитам и какво символизира сатанизма, ама ти си ми отговорил предварително...
Jordana написа:..В „Откровението на Йоан Богослов“ се появява терминът вавилонска блудница: „и на челото ѝ пишеше име: тайна, Великият Вавилон, майка на блудници и мерзост земна“...

Всичко вече започва да ми се изяснява.
То символизъм, то окултизъм.
Laugh...
Cry...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 12:20

Мани, мани...
Едно време Дедо Боже е раздавал наказания за такива работи, ама явно вече не му пука... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Май 2018, 12:21

....Мммм добре. Символизира Вавилонската кула, а копира колизеума. 'се тая.
Да не говорим за "Плаката който съм показал по горе е официално издание по случай някакво мероприятие"
Което консулство изглежда така:...

Консулство ...ша падна от смях . Това е старата сграда на европейския съвет . Новата е по-интересна със символиката си . Не знам къде се заби в тая тема ... :mhihi:
..The Council of Europe protects and promotes three core values: human rights, democracy and the rule of law. It is, therefore, often called Europe’s “human rights watchdog”. ...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 31 Май 2018, 12:24

Сградата на върхония съд на Израел..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 12:30

Освен, че е изчанчена отвсякъде, сякаш архитекта е бил под въздействието на някакви интересни субстанции, какъв е проблема?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 31 Май 2018, 12:34

Пирамидата с всевиждащото око на покрива...и на доларците го има :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 12:38

За доларите е ясно, ама това на сградата е просто пирамида с дупка/джам.
Поне това би трябвало да види един непредубеден човек.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 31 Май 2018, 12:59

Jordana написа:
....Мммм добре. Символизира Вавилонската кула, а копира колизеума. 'се тая.
Което консулство изглежда така:...

Консулство ...ша падна от смях . Това е старата сграда на европейския съвет . Новата е по-интересна със символиката си . Не знам къде се заби в тая тема ... :mhihi:
..The Council of Europe protects and promotes three core values: human rights, democracy and the rule of law. It is, therefore, often called Europe’s “human rights watchdog”. ...

И от какво по-точно ще паднеш от смях? Че нарекох съвета на ЕС, европейско консулство ли? То т'ва к'во общо има с темата за окултизъм и символика?
То пак не го прави европейски парламент... И новата сграда не е сградата на парламента, за която говорим.
А да питам и друго. Понеже аз съм се бил забил.
Къде ти байчо видя, че "Те тия които са проектирали сградата сами твъдят че символизира вавилонската кула"
Аз се поразрових и видях, че къде на шега, къде на майтап се оказвам прав. Вдъхновението за Евро парламента идва от амфитеатрите, като колизеумът в Рим по същество е точно това...
Ето тук е какво казват хората проектирали сградата:
http://www.parlementeuropeen.net/concept.php?langue=en
Laugh...
Cry...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 31 Май 2018, 13:08

Така го виждаш ти, но Родшилд и другите го виждат така:
The straight line reflects the concepts of law, justice and honesty, both visually and in form: "Righteous are you, O Lord, and right are your rules" (Psalms 119:137). The circle expresses the ideal of justice, both visually and in form: "leads me in the paths of righteousness for his name's sake" (Psalms 23:3).
https://supreme.court.gov.il/sites/en/P ... calBG.aspx

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 31 Май 2018, 13:12

Сондьора написа:Така го виждаш ти, но Родшилд и другите го виждат така:
The straight line reflects the concepts of law, justice and honesty, both visually and in form: "Righteous are you, O Lord, and right are your rules" (Psalms 119:137). The circle expresses the ideal of justice, both visually and in form: "leads me in the paths of righteousness for his name's sake" (Psalms 23:3).

Ами освен да се самоцитирам, не виждам какво друго мога да направя по въпроса:
Fear написа:Положението с числата, петолъчките и пр. символи е такова, че тези неща нямат абсолютно никакво значение, освен за тези, които са ги измислили, както и за тези, които са се вързали на щуротиите на първите. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 31 Май 2018, 13:22

Нищо не прави...символиката на масоните/евреите е ясна, а и се кефят, да показват че управляват света и толкова.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 31 Май 2018, 13:27

Fear написа:
Сондьора написа:Така го виждаш ти, но Родшилд и другите го виждат така:

Ами освен да се самоцитирам, не виждам какво друго мога да направя по въпроса:
Fear написа:Положението с числата, петолъчките и пр. символи е такова, че тези неща нямат абсолютно никакво значение, освен за тези, които са ги измислили, както и за тези, които са се вързали на щуротиите на първите. :mhihi:

Анджек!
А и според точно същият сайт, един ред по-нагоре "Родшилд и другите го виждат така:" the Supreme Court Building is linked to tradition, inspired by biblical metaphors and influenced by ideals of justice, truth, law, charity and mercy.
Това символизъм за илОМЕнатЕ ли е, или за "божественост" и религиозност?
Laugh...
Cry...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 31 Май 2018, 13:29

Абсолютно:
The Eye first appeared as part of the standard iconography of the Freemasons in 1797, with the publication of Thomas Smith Webb's Freemasons Monitor.[7] Here, it represents the all-seeing eye of God and is a reminder that humanity's thoughts and deeds are always observed by God (who is referred to in Masonry as the Great Architect of the Universe).

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата