Багажника не се отваря Е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Ivanov_m123
- Потребител
-
Багажника не се отваря Е91
Здравейте колеги, чета от доста години форума, но сега пиша от ново потребителско име, защото нещо не се оправих със старото, имам следният проблем със бмв е91, багажника не се отваря, първоначално имах проблем с акумулатора, смених го, пак не, отворих го няколко пъти механично чрез жилото, което излиза отзад, нямам копче в жабката, уж преглеждах и бушоните за централното, то също не работи от ключа, а само чрез заключване през ключалката,преглетдах и спопа с кабели като го бях отворил, но така видимо не видях проблем, бихте ли ме посъветвали нещо, на навигацията пък пише, че багажника е отворен, лошото е , че от вчера не иска да се отвори и с жилото и няма отваряне, благодаря предварително.
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
Re: Багажника не се отваря Е91
Ivanov_m123 написа:Здравейте колеги, чета от доста години форума, но сега пиша от ново потребителско име, защото нещо не се оправих със старото, имам следният проблем със бмв е91, багажника не се отваря, първоначално имах проблем с акумулатора, смених го, пак не, отворих го няколко пъти механично чрез жилото, което излиза отзад, нямам копче в жабката, уж преглеждах и бушоните за централното, то също не работи от ключа, а само чрез заключване през ключалката,преглетдах и спопа с кабели като го бях отворил, но така видимо не видях проблем, бихте ли ме посъветвали нещо, на навигацията пък пише, че багажника е отворен, лошото е , че от вчера не иска да се отвори и с жилото и няма отваряне, благодаря предварително.
Почти сигурен съм , че проблемът ти идва от снопа кабели на багажника, горе в ляво и дясно. Трябва да се проверят дали не са протрити кабелите.
Има много писано за тоя проблем, успех.
- Ivanov_m123
- Потребител
-
Airdust написа:Ivanov_m123 написа:Здравейте колеги, чета от доста години форума, но сега пиша от ново потребителско име, защото нещо не се оправих със старото, имам следният проблем със бмв е91, багажника не се отваря, първоначално имах проблем с акумулатора, смених го, пак не, отворих го няколко пъти механично чрез жилото, което излиза отзад, нямам копче в жабката, уж преглеждах и бушоните за централното, то също не работи от ключа, а само чрез заключване през ключалката,преглетдах и спопа с кабели като го бях отворил, но така видимо не видях проблем, бихте ли ме посъветвали нещо, на навигацията пък пише, че багажника е отворен, лошото е , че от вчера не иска да се отвори и с жилото и няма отваряне, благодаря предварително.
Почти сигурен съм , че проблемът ти идва от снопа кабели на багажника, горе в ляво и дясно. Трябва да се проверят дали не са протрити кабелите.
Има много писано за тоя проблем, успех.
Да, сигурно е така ще махна уплътненията и ще ги гледам, проблема по-скоро сега ми е как да го отворя, за да имам достъп до тях, защото по-никакъв начин не успях. Благодаря

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Пиши ми на лично да ти оправим стария профил 

4 мнения
• Страница 1 от 1