сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Честит имен дееен Стефанеееее ! Весело прекарване на празника , жив и здрав , да се радваш на името си още дълго !!!
П.С. : А пък за имения ден на Ицо така и не разбрах със сигурност дали беше на 25-и или на 26-и , но сега със сигурност със закъснение : Честит имен ден и от мен Ицо . Надявам се и ти да си си прекарал хубаво .
П.С. : А пък за имения ден на Ицо така и не разбрах със сигурност дали беше на 25-и или на 26-и , но сега със сигурност със закъснение : Честит имен ден и от мен Ицо . Надявам се и ти да си си прекарал хубаво .
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Днес било събота но никой нищо не казва Сбирки това онова ?!?!? или още не сте се оправили от снощи ! казвайте какво правим ?
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Честита Нова Година !!!
Нека здравето да е ваш спътник и през тази година !!!
Нека новата година ви донесе много усмивки ,щастие ,успехи в бизнес и личен план ,положителни емоции ,любов и всички онези малки неща, които ни правят щастливи и ни карат да се усмихваме !!!
Използвам случая и да ви покажа снимка на новата ми придобивка заедно със старата

Нека здравето да е ваш спътник и през тази година !!!
Нека новата година ви донесе много усмивки ,щастие ,успехи в бизнес и личен план ,положителни емоции ,любов и всички онези малки неща, които ни правят щастливи и ни карат да се усмихваме !!!
Използвам случая и да ви покажа снимка на новата ми придобивка заедно със старата

Кво става бе хораа ? " Спите , Спитее "
Покрай тия празници ша са забрайм бе . Аз две поредни съботи не присъствах на сбирка , то последната събота май така и нямаше такава . Пък вий нещо и тука забрайхте да пишете . Вече се вижда и следващата събота . Кво ше става къде ще сме , че напоследък май стана еднаа тъмна и мътна

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За много години колеги
Има ли сняг там по Варна ,че тука са едни виелици ,и е много страшно - колите се пързалят - останалите участници в движението се плашат,хората на спирките и те и няма управия
Съживявайте се
Георги Пенчев

Има ли сняг там по Варна ,че тука са едни виелици ,и е много страшно - колите се пързалят - останалите участници в движението се плашат,хората на спирките и те и няма управия

Съживявайте се

Георги Пенчев
- Icco
- Музикално деформиран
-
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
За много години на всички,да сте живи и здрави и винаги с пълни резервоари!
Относно събота някой да има някакви идеи 

- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
Топ Офертата за седмицата е да се съберем на БМ до делфинариума
казвайте съгласни ли сте и така на татака щото утре е събота !!!!
казвайте съгласни ли сте и така на татака щото утре е събота !!!!
Квото и да предложите аз съм съгласен . Така че от моя гледна точка - ок айде на БМ на делфинариума . Нищо че микога не съм ходил и даже незнам точно къде е . Надявам се Милен да не е на работа , че все още ми трябва шофьор щот мойта книжка чак тая седмица дет идва ще ми я дават ( надявам се ) . Айде другитеее !!! Айде на БМааа !!!