Как се познава 318IS дали е със шпер диференциал ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Буум
- Потребител
-
- Кара: Bmw E36 320 coupe
- Мечтае да кара: Mustang '67
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
Да де ама ако другото не мръдва тогава кво е Rolling Eyes
и при мене е така кат слагах зимните колата беше на подемник въртях колелата кат ненормален едното се върти другото не мърда 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
BMW_dreamer написа:Да де ама ако другото не мръдва тогава кво е Rolling Eyesи при мене е така кат слагах зимните колата беше на подемник въртях колелата кат ненормален едното се върти другото не мърда
Тва нащо е некъф "отворен шпер"

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- AC_SHNITZER
- Потребител
-
като я дигнете на подемника фанете фключете на скорост поне така на свободна като въртиш едното колело се жърти и кардана место другото

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
моята беше повдигната на подемник накарах този кадето ми сменя гумите да задържи едното колело аз отидох от другата страна и опитах даа завъртя другото но не можах колкокото повече напъвах толкова повече и другото се мъчело да се завърти В СЪЩАТАТА ПОСОКА това какво е шпер или не ???
- PNR
- младши ентусиаст
-
изключена от скорос и без ръзна всичко освободено беше на подемник и четирите колела във въздоха затова я освободих след като сложихме гумите и пробвах и се получи това
и един въпрос малко извън темата но да попитам ще се радвам да ми отговорите .
Значи ако се опитвам да я въртя да тръгна примерно с пилеж веднага след това ми замерисва адски силно на нещо неприятно наподобяващо феродо и после колата става много мудна и спъната дори и да и пусна газта в 4000оборота не иска да завърти дали ми е "умрял"
съединителя
???
и един въпрос малко извън темата но да попитам ще се радвам да ми отговорите .
Значи ако се опитвам да я въртя да тръгна примерно с пилеж веднага след това ми замерисва адски силно на нещо неприятно наподобяващо феродо и после колата става много мудна и спъната дори и да и пусна газта в 4000оборота не иска да завърти дали ми е "умрял"

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Много вероятно.... съединителя има притискателен диск, който пак е "феродо" (демек от такава материя като накладките)....
Тествай си съединителя.... на място, ръчната до дупка.... държиш 3-4 оборота, вкарваш 3-та или 4-та, пускаш газта и почваш да отпускаш съединителя плавно и след 75% от хода му рязко.... ако загасне колата - добре.... ако не загасне - лошо...
Тествай си съединителя.... на място, ръчната до дупка.... държиш 3-4 оборота, вкарваш 3-та или 4-та, пускаш газта и почваш да отпускаш съединителя плавно и след 75% от хода му рязко.... ако загасне колата - добре.... ако не загасне - лошо...
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
е па подгрей я малко.... няма сми да я мъчиш директно... нека стопли леко, и без това не е хубаво студен двигател да го напъваш в обороти 

- Zlatev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e92 s65b40
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3