Европа под обсада - атентати,жертви ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Европа под обсада - атентати,жертви ....

Мнение от alekangg » 18 Авг 2017, 11:25

Другите 5 не са им чели права като гледам и са ги оправили бързо.

Това, че някои хора не искат туристи не значи нищо, винаги има и такива.
Със сигурност има и много, които се радват на постоянно растящите цени на хотели и услуги в Барселона, цените на нощувките са х2 за една година

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Авг 2017, 16:52

Някой може ли да предположи колко бели европейци годишно стават жертва на тая война ? Не става въпрос само за тия големите партиди от 20-30 човека при атентатите , а за всичките престъпления убийства изнасилвания които тая сган върши в европа . Някъде четох зя 30 000 през 2016
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 18 Авг 2017, 16:55

Като имаш в предвид,че Германия яко крие такива неща ...няма как да има точни цифри....

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Авг 2017, 17:06

проблема не е в това кой се радва и кой плаче. проблема е, че радикалните чалми промениха пейзажа... европа беше сигурна и хората бяха спокойни. сега всеки се оглежда и това чувство на спокойствие го няма.

... мисля, че заради меката си политика западноевропейците си загубиха държавите. в корана е написано кратко и ясно как се завладяват държави. съветвам всеки които не е чел корана да си намери едно одобрено от главния мюфтия копие (защото има много ментета) и да го прочете. всеки които го е чел и е вникнал в написаното знае точно какво, защо и как става в момента.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 19 Авг 2017, 9:35

Тия европейски смешници постоянно говорят за някакъв радикален ислям - исляма никога не е бил нещо друго освен радикален . Испания 7 век . След падането на толедското кралство през 7 век , маврите стигат до Лоара и владеят 700 години днешна Испания . Чак през 15 век са изтикани обратно в Африка . Днес 500 години по късно Европа е отново под ислямска обсада и ни убеждават че това било някакъв радикален ислям непознат за Европа ??!!!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 07 Апр 2018, 19:34

Ето, че и за Великден чалмите се проявиха. Засега три жертви в Германия и бая ранени. Чалмата караща рейс ли, бус ли се е самоубил, вътре имало много експлозиви, но копелетата не са успели да го взривят.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 08 Апр 2018, 12:09

Положението е трагично, бях във Франция и нарочно гледах на летището колко бели и колко цветни има, ами над 50% не бяха бели от служителите, били те чистачи, на гишетата за чек ин, охрана, полиция или на скенерите. Няма какво по-добро са се случи, края е ясен, след ХХ години, белите ще са малцинство е Европа и няма начин това да се промени. След още ХХ години, няма да има бели.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 08 Апр 2018, 12:27

2050 г. Двама полицаи спират кола на аутобана в Германия.
Единият полицай се обръща към другия и му казва:
- Осман, я виж какво странно име - Мюлер
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 08 Апр 2018, 16:29

alekangg написа:Положението е трагично, бях във Франция и нарочно гледах на летището колко бели и колко цветни има, ами над 50% не бяха бели от служителите, били те чистачи, на гишетата за чек ин, охрана, полиция или на скенерите. Няма какво по-добро са се случи, края е ясен, след ХХ години, белите ще са малцинство е Европа и няма начин това да се промени. След още ХХ години, няма да има бели.

Бели ще има, ама само в плантацийте. Все някой ще трябва да им работи. Иначе като говорим за Франция ...

1984

Изображение

2014

Изображение

Това са 30 години, няма и 1/2 от човешкия живот. Има ли смисъл от обяснения???
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 08 Апр 2018, 16:56

alekangg написа:Положението е трагично, бях във Франция и нарочно гледах на летището колко бели и колко цветни има, ами над 50% не бяха бели от служителите, били те чистачи, на гишетата за чек ин, охрана, полиция или на скенерите. Няма какво по-добро са се случи, края е ясен, след ХХ години, белите ще са малцинство е Европа и няма начин това да се промени. След още ХХ години, няма да има бели.

Това е планирано.Местим се в Африка .Европата се изчерпа от към ресурси.Купувайте парцели.В Намибия е гуд.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 08 Апр 2018, 17:00

Неизбежно ще се появи сериозна маса мелези от смесените бракове . Както е в латинските страни . По вероятно белите ще останат господстващата раса макар и малобройни , но пак не си е работа . След 50 години ще има два черни контитента от тая страна на земята и един от другата :mhihi:
Последна промяна Jordana на 10 Апр 2018, 16:29, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 08 Апр 2018, 23:41

BMW_POWER написа:1984

Изображение

Черният долу в дясно не беше ли Тигана? Платини е до него. Щом аз съм ги запомнил тия двамата, като не гледам футбол - смятайте...
Ами за Франция това е нормално - имали са много "черни" колонии и сега всички драпат за метрополията. Ама шведите например, като не са имали колонии - за какви грехове плащат... :dunno: :dunno:

Тази статия четохте ли я:
http://dnes.dir.bg/news/evropeyski-parlament-27018521?nt=10

Ужасна ксенофобия се надигнала в Европа - да се чудиш откъде е дошла тая напаст... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Игор колите

Мнение от Mitko_Bs1 » 09 Апр 2018, 1:12

Докато се изтребват десетки всеки ден в Палестина , докато се изтребват в Сирия , докато св мачкат и манипулират народи, като Ирак , натискат Иран за газ, правят революции в Египет и Либия- Либия, която отказа да приеме долара за официална валута в държавата , като сумираме всичките жертви, аз, го намирам за нормално атентатите макар и срещу невинни в Европа,с риск да си навлека псувни.
Извинявайте, но и на мен да ми изтребят семейството и аз ще стана "терорист" и аз ще съм бесен на останалите. Това е защото масово никой не го *бе грам за това какво става там.. То никой не го е*бе тука какво става, та за там...
Целенасочено Америка, Израел и обединените арабски емирства с участие на Турция, която мачка кюрдите, като хлебарки насяват омраза между мюсюлмани и християни.
Опитаха се да направят със Северна Корея същото което направиха и с гореизброените държави, но лидерът си е взел поука Най-вече от Кадафи и с риск да яде народа му трева от санкции си запази държавата и показа мускули, които Америка няма да стигнат, но ще прати Южна Корея и Япония в миналото и то в рамките на 1-2 часа.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Последна промяна Mitko_Bs1 на 09 Апр 2018, 1:25, променена общо 1 път
Баварец вадя от гараж...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Игор колите

Мнение от Mitko_Bs1 » 09 Апр 2018, 1:21

Разбира се не говоря за атентатите от ислямска държава, които всяко дете знае, че са плод на Америка, Израел и обединените арабски емирства. Защо няма един атентат в Израел от Даеш? Ами се избиват все мюсюлмани? Защо ОАЕ не прибра бежанците, те разполагат с огромна площ с палатки идеални за"братя"?
Това ми напомни и за 11 септември циркът на Америка, които сами си го измислих, за да имат причина да влязат в Ирак.
Убиха Садам Хюсейн, който наистина се бореше срещу терористите и за какво? Мислиха си, че има ядрени оръжия и впоследствие не се намериха такива.
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Баварец вадя от гараж...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Май 2019, 20:38

Взрив в Лион, 6 ранени, някакъв с колело минал и оставил куфар, после той се взривил. Нова прекъснаха програмата си за извънредна емисия, но Булгаристан ТВ си дават Турския сериал.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата