сбирки в Бургас

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

сбирки в Бургас

Мнение от mpowerrr » 16 Дек 2006, 21:24

:D
Последна промяна mpowerrr на 06 Яну 2007, 21:52, променена общо 1 път

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Дек 2006, 22:00

браво за обявата :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mpowerrr » 16 Дек 2006, 22:15

май много далеч им идва на сфиянци не се обаждат :) :roll:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 16 Дек 2006, 22:55

Браво бе Бургазлии.Чак сега ли разбрахте,че се пише на кирилица? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако ще правите нещо го напишете бе братя!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 17 Дек 2006, 23:01

Аз мислях, лятото да ви оформя, но е добре, по от рано да се организирате. Нужно е един от най-големите градове да споделя тръпката както останали по-малки градчета.
Опасявам се че тук (на бургаска територия), никой не взима нещата на сериозно :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharpshooter » 18 Дек 2006, 18:51

Pin2 написа:Аз мислях, лятото да ви оформя, но е добре, по от рано да се организирате. Нужно е един от най-големите градове да споделя тръпката както останали по-малки градчета.
Опасявам се че тук (на бургаска територия), никой не взима нещата на сериозно :roll:

то и да ги вземаме на сериозно сме 3-4 човека :(
Изображение
:bowdown: S50B32 :bowdown: :bowdown: Honda CBR 900RR FireBlade :bowdown:
House Music... Extazy is gonna make it allright tonight

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 18 Дек 2006, 23:39

Това лято обикалях доста в Бургас и да ти кажа, видях повече от 4 BMW-та. Вие сте тези които трябва да надъхат съгражданите си. От уста на уста и няма да се осетите кога ще пораснете.
Въпросът е да има един който да е със сериозна позиция и желание. Намирате си место и започвате. Лека полека и ще почнете да се трупате. Ако ли не, живи здрави, лятото ще ви помогна, като изхарчим некой литър бензин и намерим сериозни хора :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Дек 2006, 23:55

бургас къде сте :lol:
я да видим колко бургазлии има тука?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 20 Дек 2006, 22:37

Има от Бургас, но нещо няма организация, едно време като имаше традиции в гонките целия град се сабираше обаче нещо сичко отшумя, маи сме несериозни, а адски много хора карат BMW в града ни. Трябва да се организираме някак но незнам как. Некви предложения. :help:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Дек 2006, 13:39

Абсурд е да не стане хубава среща в Бургас-пълно е с баварци и то такива на които им личи,че собствениците им са зарибени и си ги гледат.Просто трябва по-стабилно да агитирате и да сте сериозни.Е тука за една седмица успяхме да се организираме от 2 коли досега на срещите с 4-5 души максимум да се съберем 11 автомобила последния уикенд и около 30-35 души.И това всичко стана за една седмица-разчу се набързо и хората дойдоха.Просто като видиш някой отиваш и го каниш,разказваш му къде кога и така.Казваш и на приятели и те да зарибяват свои познати и работата става.След време като си направите срещите редовни и си личи,че има участие и постоянство ще имате и гости-е къде е Сливен,Ст.Загора,Ямбол...
Успех не е трудно само се иска да си сериозен и надъхан ;)
Изображение
8.32

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 27 Дек 2006, 15:48

Vlado Sky Fox написа:Има от Бургас, но нещо няма организация, едно време като имаше традиции в гонките целия град се сабираше обаче нещо сичко отшумя, маи сме несериозни, а адски много хора карат BMW в града ни. Трябва да се организираме някак но незнам как. Некви предложения. :help:

набавяте си визитки на клуба и почвате да слагате под чистачките на БМВ-тата в града + като си сложите стикери на колите работите трябва да потръгнат
Изображение

Потребител
Аватар

bourgas

Мнение от BMW320coupe » 03 Яну 2007, 12:00

Ами то има по-принцип хора с баварци в Бургас но както казахте хората забравят да се грижат за тях,и като чуят че ще има збирка и изимиват БМВ-то .... и "Аз карам БМВ.."
//M Power !

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 04 Яну 2007, 15:24

Изобщо в Бургас има ли кола с стикер на клуба :confused:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Яну 2007, 22:09

Хей,,, :twisted: бургаски шлепове :D ,я се размърдайте малко. :bgflag: Само за това,че имената на нашата любима марка и на града Ви започват с Б.. трябва да ви накара да полудеете. :driving: :bowdown: :bowdown:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Яну 2007, 23:17

Сори ама чак сега видях темата защото бях в болница до преди няколко дни.
А иначе в Бургас маниаци много ама организацията е слаба.
Стикери на колата имам ама освен двамата ми авери с BMW никой друг досега като ме е виждал не е казал:
-Здрасти брат как е и т.н.
Както и да е нека аз да съм първия :winky:
Среща на всички Притежаващи Управляващи или просто Кефещи се на марката BMW в Бургас и околията на 06.01.2007г. в 19:00ч. на OMV-то на изхода за София.
Нека да се видим да се запознаем да пием по кафе пък после ще видим. :mhihi:
Аз се казвам Калоян и ще съм там тогава 8)

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия