Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: iOS тема

Мнение от Elesar74 » 21 Мар 2018, 15:30

5S сдаде багажа. При опит за включване, само светва логото за секунди и изчезва. Не се зарежда, не се и включва. Според мен, U2 IC чипа е за смяна. Ако се хвана аз трябва да го чакам от Китай, щото тук едни интересчии го продават само на дилъри. Ако го дам за ремонт, как мислите, колко ще ме сапунисат за такъв ремонт? Щото гледах разни клипове, имам една платка в къщи от 5S, като го гледам колко е дребно това нещо, без микроскоп или силна лупа, мисията невъзможна.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 21 Мар 2018, 17:21

Зависи къде, кой, с какви части. За Пловдив веднага ще ти кажа адекватен човек, но пък последните години започна да си цени труда човека :lol:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 21 Мар 2018, 17:42

Та един приятел си купи 7-мица септември, а вече забива и батерията пада бързо и от вчера е в бокса. Не знам това нормално ли е, но за мен не е за телефон на 6 месеца.Моя още се държи, но май трябва вече по 2 пъти да се мисли, преди да се купи Ябълка :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Мар 2018, 17:46

Телефон на 6 месеца няма как да има проблеми със забиване или батерия. Освен в някакви много редки случаи, дефектна бройка което е едно на много хиляди. Най-вероятно си ъпдейтва през телефона, което е причината за сигурно 90% от софтуерните проблеми на Епъл.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 21 Мар 2018, 18:19

bum_bum написа:Най-вероятно си ъпдейтва през телефона, което е причината за сигурно 90% от софтуерните проблеми на Епъл.

Аз откак съм си взел моя (лятото миналата година), винаги съм ъпдейтвал през телефона! Досега никакви проблеми. Това със забиването, падането на батерията и т.н на нов телефон няма как да го повярвам. :paranoid:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 21 Мар 2018, 18:20

bum_bum написа:Телефон на 6 месеца няма как да има проблеми със забиване или батерия. Освен в някакви много редки случаи, дефектна бройка което е едно на много хиляди. Най-вероятно си ъпдейтва през телефона, което е причината за сигурно 90% от софтуерните проблеми на Епъл.

Не го знам.А това и аз не го знаех, през тунса ли е по-добре да се ъпдейтва :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 21 Мар 2018, 21:30

Аз от 2014 не съм ъпдейтвал освен през тела а преди това бях с телефон за възрастни хора 6310и
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Мар 2018, 21:44

Не е казано, че като ъпдейтваш през телефона ще се прецака, но се случва сравнотелно често за стандартите на Епъл.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 21 Мар 2018, 22:02

Изображение

Аз пък се чудя колко и каква сган е събрана тука, та не могат да направят един OTA agent и backend да работят като хората години наред при все, че поддържат има-няма цифром и словом 3 (три) (еднакви) телефона на година, половин часовник и тук-таме някоя щайга :dunno: Извинявам се, ама ми е непонятно :dunno:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)

Мнение от Хрuсто » 21 Мар 2018, 23:23

Не че нещо ама вече втори Х виждам който лагва и зависва.
И колко чето се посират спрямо стандарта на епъл? Лично аз останах много разочарован от иос11 и многото проблеми и лагвания та си продадох и телефона.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Мар 2018, 1:19

Няма го вече Стийв... тва е проблема. Тая компания никога няма да е същата.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

iOS тема

Мнение от bum_bum » 22 Мар 2018, 19:31

Едно време ни учеха, че конкуренцията води до по-добър продукт и по-ниски цени.

Днес виждаме, че резултата от нея е продукт с повече функции, високи цени и ниско качество.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 25 Мар 2018, 22:58

6 часа работа на фенерчето от 80% до 10% мисля че е ОК! Бях се напил и съм го забравил да бачка...

За 6-ца с последната 10-ка става въпрос!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 31 Мар 2018, 8:36

bum_bum написа:...

хаха... я си спомни преди 10 години (преди обявяването на iphone 2007) какви пръчки си позлвал прекалено се приемат за даденост някакви неща ми се струва. имаше един скеч на един комик за това как пътник в самолет се оплаква, че Интернет му спирал.... “той лети на стол в небето... но Интернет му прекъсвал”

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 31 Мар 2018, 9:33

Ползвах ненормално здрави и надежни Нокии.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата